Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Ejrene temat wózków...niełatwa sprawa. Nie wiem jakie to te plastikowe..ale jakoś do mnie nie przemawiają
jak coś wybierzesz wrzuć linka, chętnie pooglądamBratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ja tez razem z Wami tego syna
Mąż biedak dalej liczy na córę
Pracować do końca marca. Tylko jeszcze nie wiem czy 2 tygodnie urlopu wezmę w drugiej połowie marca, czy na początku kwietnia.
Ruby widać już co nieco a na plusie 1,5 kg
Aguś na razie takie luźne jeszcze dla chłopca Mikołaj, a dla dziewczynki Zuzia- choć wiem że popularne teraz to u nas w otoczeniu nie ma, i coś ostatnio Helenka mi się podobaJak się dowiem co będzie to na pewno jeszcze będę przeglądać imiona
A swoja drogą jakie myślicie że pasują do naszego nazwiska? Mi się wydaje że chyba takie dość proste, Polskie. Oryginalne raczej nie bardzo?
Jej ale jesteś szczęściara , ja to chyba już z +5 minimum albo 7 byłam na tym etapie
Meskie mi się podoba, damskie niestety nie bo znałam taką Helenę, która nie do końca normalna ...źle mi się kojarzy -
AgaL wrote:Mi zamiast Helenki, podoba się Hania (ale Hanka już nie:P)
)
U nas aktualnie Gabrysia na tapecie i ostatnio też Marcelina (to specjalnie dla męża)
A jak chłopiec to zdecydowanie Ignaś lub JulianAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Na zwolnieniu zaczęłam się wgłębiać w tematy wózków bo dla mnie to czarna magia i powiem Wam że tyle tego jest i tyle opinii że ciężko będzie się zdecydować na cokolwiek. Dużo jest teraz z plastikowymi gondolami a spotkałam się tez z opinią że dziecku w plastikowej gondoli jest w lecie gorąco, a w ziemie zimno i sama już nie wiem w co wieżyc a w co nie
Moja koleżanka za to kupiła wózek droższy ale z taką gondolą przenośną jakby , wózek generalnie spacerówka ale z możliwościa wkladania gondoli...i u niej się super sprawdziło, wyeksploatowała go na maksa, bo w gondoli też nie długo za to w spacerówce dużo jeździli, a że była dobrej jakości to długo jej słuzyła. -
nick nieaktualny
-
Ruby no dla dziewczynki niby na razie ta Zuzia o Helence jeszcze dla męża nic nie mówiłam
Dla chłopca mi się jeszcze Ignaś podobał ale dla męża nie więc odpadł.
Aga to mi tak samo podoba się Zosia ale Zofia już nie
Jak byście miały jakieś cenne rady / opinie co do wózków to chętnie wysłuchamwiem że część z Was nie ma jeszcze dzieci ale w rodzinie, czy w znajomych a nóż się Wam coś o uszy obije
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby no dla dziewczynki niby na razie ta Zuzia o Helence jeszcze dla męża nic nie mówiłam
Dla chłopca mi się jeszcze Ignaś podobał ale dla męża nie więc odpadł.
Aga to mi tak samo podoba się Zosia ale Zofia już nie
Jak byście miały jakieś cenne rady / opinie co do wózków to chętnie wysłuchamwiem że część z Was nie ma jeszcze dzieci ale w rodzinie, czy w znajomych a nóż się Wam coś o uszy obije
Ejrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Dla mnie Liliana też jest super ale mam to samo - M. się kojarzy z Lili z "Chłopaki nie płaczą", która była "Ku.., dz... yyy pracowała w agencji"
ale Maja całkiem w pytkę nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:15
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
U mnie Mąż choruje na Tymoteusza... I nie ma zmiłuj, nawet nie mam co walczyć, że jak będzie syn to nie będzie Tymek
od wielu lat ma wybrane i koniec
Ejrene jak ten czas szybko leci... A scenariusz z przekazaniem informacji mężu/rodzinie/koleżance o ciąży/płci każda z nas chyba w głowie przerabiałaAgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:z mojego doświadczenia ci tylko powiem, ze dziecko w gondoli długo nie jeździ - przynajmniej u nas tak było ...Ja kupiłam duży wózek 3w1 i szczerze mówiąć służył nam ok 7-8 miechów...ciężki kloc i też nie małe pieniądze, a młoda jak zaczęła siadać to do spacerówki się przeniosła więc ten sprzedaliśmy a kupilismy lżejszą spacerówkę, którą nawiasem mówiąc też krótko używaliśmy bo dzieciak jak zaczał chodzić to nie interesowała ją jazda w wózku
Moja koleżanka za to kupiła wózek droższy ale z taką gondolą przenośną jakby , wózek generalnie spacerówka ale z możliwościa wkladania gondoli...i u niej się super sprawdziło, wyeksploatowała go na maksa, bo w gondoli też nie długo za to w spacerówce dużo jeździli, a że była dobrej jakości to długo jej słuzyła.
A jaki to nie wiesz? Ja to ten wózek bym chciała też dla drugiego dziecka zostawić. Ale tez nie chcę kupować wózka za 4 tysiące bo w sumie mieszkamy na parterze, nigdzie go wnosić nie muszę więc nie musi być super lekki, będę nim jeździć głównie po asfalcie i chodnikach. -
Hahhaha
Mi też się Maja podoba, ale moja nabliższa kuzynka, sąsiadka ma już 4 letnią Maję, więc odpada. Druga ma Mikołaja...wszystkie imiona mi podbierają, bo ja zachodzę i zachodzę
A Ignaś też piękne, ciekawe jak mój M by zareagował. Mi ostatnio wpadło do głowy imię : Tymon.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę