Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby jak @ nie przyjdzie do jutra, to chyba zatestuje rano. Ale czuję paraliżujący stres przed testowaniem...
A jak się czuję, bardzo dobrze, trochę się nakręcam.... no ale cóż poradzić.
A Ty Edycik kiedy myślisz testować?Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aaaa w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć! Kupiliśmy autko!
Zupełnie inne niż chcieliśmy i w sumie takie "żeby się przemieszczać", jak będzie potrzeba to będziemy się rozglądali za innym. Mój M. się na autach w ogóle nie zna więc zaufaliśmy szwagrowi i na razie stoi w innym mieście, tam zaufany mechanik nam zrobi niezbędny serwis i pewnie za tydzień odbierzemy.
Cieszę się bo bez auta jak bez ręki a tak to na spokojnie, nie spiesząc się będzie można szukać czegoś innegoAgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Aaaa w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć! Kupiliśmy autko!
Zupełnie inne niż chcieliśmy i w sumie takie "żeby się przemieszczać", jak będzie potrzeba to będziemy się rozglądali za innym. Mój M. się na autach w ogóle nie zna więc zaufaliśmy szwagrowi i na razie stoi w innym mieście, tam zaufany mechanik nam zrobi niezbędny serwis i pewnie za tydzień odbierzemy.
Cieszę się bo bez auta jak bez ręki a tak to na spokojnie, nie spiesząc się będzie można szukać czegoś innego
no i super, a co to za autko Majju? podbno nowe autko nowe dziecko - taki elegendy na forum krążąnie pwoiem liczę na to samo
My juz nasze zagazowaliśmy także znowu można tankowac do fulla za 50 złdzisiaj auto do odbioru podobno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:10
AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby jak @ nie przyjdzie do jutra, to chyba zatestuje rano. Ale czuję paraliżujący stres przed testowaniem...
A jak się czuję, bardzo dobrze, trochę się nakręcam.... no ale cóż poradzić.
A Ty Edycik kiedy myślisz testować?
Aguś nic nie zrobisz, co ma być to będzie...ja trzymam kciuki z całych sił :*
za ciebie Edycik tak samomam dobre przeczucia
Na kiedy wam kobiety wypada @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:12
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby ja spodziewałam się wczoraj lub dzisiaj, zazwyczaj miałam 26-27 dni. Dziś 27dc. Ale może coś mi się rozregulowało.
midnight, AgaL, majju, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby ja spodziewałam się wczoraj lub dzisiaj, zazwyczaj miałam 26-27 dni. Dziś 27dc. Ale może coś mi się rozregulowało.
Ale chyb najwyższa pora na test bo w razie w trzeba odstawić bądź dalej przyjmować dupka....Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:oj , zazdroszczę cierpliwości, wczoraj byłam w rossie i tak niesmiało patrzyłam na półkę z testami, ale potem przypomniałam sobie , że w tym cyklu obiecałam nie testować chyba, żeby @ nie przyszła, także nie kupiłam - brawo ja!
Barwo Ty!
Aga może luty zacznie się owocnie? Żądna jestem dobrych wieściEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby wrote:Ale chyb najwyższa pora na test bo w razie w trzeba odstawić bądź dalej przyjmować dupka....
Ale ponoć dupek nie wstrzymuje @ ? choć racja, że nie mam po co brać jak nie jestem w ciąży.
Kupiłam dziś test w aptece.Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Aguś właśnie nie wiem kiedy testować,do jutra mam brać dupka więc teoretycznie powinnam kupić test i zrobić.Myślę czy jutro czy pojutrze?Co do autka czaimy się na seata ibizę bo znaleźliśmy z super wyposażeniem itp tylko negocjujemy teraz cenę
Życzę Ci tego pięknego prezentu na Twoje imieniny
Majjusia jakie autko kupiliście?
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kupiliśmy Skodę fabię w hatchbacku. Chcieliśmy większe auto bo M. jest dość duży i w kombi (wiadomo-wózek) ale trafiło się akurat takie w bardzo dobrej cenie i w pełni sprawne więc wzięliśmy.
Mam nadzieję, że nowe auto=nowe dziecko u nas też się sprawdzi.
Aga masz anielską cierpliwość! Pięknego prezentu imieninowego Ci życzę!cinnamon cookie, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość