X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jak @ nie przyjdzie do jutra, to chyba zatestuje rano. Ale czuję paraliżujący stres przed testowaniem...
    A jak się czuję, bardzo dobrze, trochę się nakręcam.... no ale cóż poradzić.

A Ty Edycik kiedy myślisz testować?

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć! Kupiliśmy autko! :D

Zupełnie inne niż chcieliśmy i w sumie takie "żeby się przemieszczać", jak będzie potrzeba to będziemy się rozglądali za innym. Mój M. się na autach w ogóle nie zna więc zaufaliśmy szwagrowi i na razie stoi w innym mieście, tam zaufany mechanik nam zrobi niezbędny serwis i pewnie za tydzień odbierzemy.

Cieszę się bo bez auta jak bez ręki a tak to na spokojnie, nie spiesząc się będzie można szukać czegoś innego :)

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Aaaa w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć! Kupiliśmy autko! :D

Zupełnie inne niż chcieliśmy i w sumie takie "żeby się przemieszczać", jak będzie potrzeba to będziemy się rozglądali za innym. Mój M. się na autach w ogóle nie zna więc zaufaliśmy szwagrowi i na razie stoi w innym mieście, tam zaufany mechanik nam zrobi niezbędny serwis i pewnie za tydzień odbierzemy.

Cieszę się bo bez auta jak bez ręki a tak to na spokojnie, nie spiesząc się będzie można szukać czegoś innego :)

no i super, a co to za autko Majju? podbno nowe autko nowe dziecko - taki elegendy na forum krążą :D nie pwoiem liczę na to samo :D

My juz nasze zagazowaliśmy także znowu można tankowac do fulla za 50 zł :D dzisiaj auto do odbioru podobno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:10

AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby jak @ nie przyjdzie do jutra, to chyba zatestuje rano. Ale czuję paraliżujący stres przed testowaniem...
    A jak się czuję, bardzo dobrze, trochę się nakręcam.... no ale cóż poradzić.

A Ty Edycik kiedy myślisz testować?

Aguś nic nie zrobisz, co ma być to będzie...ja trzymam kciuki z całych sił :*
    za ciebie Edycik tak samo :) mam dobre przeczucia :)

Na kiedy wam kobiety wypada @ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:12

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, Aguś trzymam mocno kciuki!
    Majju Ruby przyjemności w testowaniu nowych autek!

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja spodziewałam się wczoraj lub dzisiaj, zazwyczaj miałam 26-27 dni. Dziś 27dc. Ale może coś mi się rozregulowało.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju Ruby ja też się za autkiem rozglądam....

A Edycik jak Wasze kupowanie, macie nowe typy?

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby ja spodziewałam się wczoraj lub dzisiaj, zazwyczaj miałam 26-27 dni. Dziś 27dc. Ale może coś mi się rozregulowało.
    oj , zazdroszczę cierpliwości, wczoraj byłam w rossie i tak niesmiało patrzyłam na półkę z testami, ale potem przypomniałam sobie , że w tym cyklu obiecałam nie testować chyba, żeby @ nie przyszła, także nie kupiłam - brawo ja! :)

midnight, AgaL, majju, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Ale chyb najwyższa pora na test bo w razie w trzeba odstawić bądź dalej przyjmować dupka....

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    oj , zazdroszczę cierpliwości, wczoraj byłam w rossie i tak niesmiało patrzyłam na półkę z testami, ale potem przypomniałam sobie , że w tym cyklu obiecałam nie testować chyba, żeby @ nie przyszła, także nie kupiłam - brawo ja! :)

Barwo Ty!
    Aga może luty zacznie się owocnie? Żądna jestem dobrych wieści ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach Midnight chciałabym :)
    miałabym piękny prezent na imieniny :) (5luty)

midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ale chyb najwyższa pora na test bo w razie w trzeba odstawić bądź dalej przyjmować dupka....

Ale ponoć dupek nie wstrzymuje @ ? choć racja, że nie mam po co brać jak nie jestem w ciąży.
    Kupiłam dziś test w aptece.

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ale ponoć dupek nie wstrzymuje @ ? choć racja, że nie mam po co brać jak nie jestem w ciąży.
    Kupiłam dziś test w aptece.

ja myślę , że to indywidualna sprawa organizmu, tak jak z temp jednym dupek nie podnsoi innym tak ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś właśnie nie wiem kiedy testować,do jutra mam brać dupka więc teoretycznie powinnam kupić test i zrobić.Myślę czy jutro czy pojutrze?Co do autka czaimy się na seata ibizę bo znaleźliśmy z super wyposażeniem itp tylko negocjujemy teraz cenę :)Życzę Ci tego pięknego prezentu na Twoje imieniny :)

Majjusia jakie autko kupiliście?

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja jestem zdania że dupek u mnie troszkę podnosi temperaturkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:29

• majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiliśmy Skodę fabię w hatchbacku. Chcieliśmy większe auto bo M. jest dość duży i w kombi (wiadomo-wózek) ale trafiło się akurat takie w bardzo dobrej cenie i w pełni sprawne więc wzięliśmy.
    Mam nadzieję, że nowe auto=nowe dziecko u nas też się sprawdzi.

Aga masz anielską cierpliwość! Pięknego prezentu imieninowego Ci życzę!

cinnamon cookie, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj laseczki chciałabym tu jutro rano przeczytać o 2 x II :D

AgaL, Edycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Edycik testujemy jutro? :)
    Hej Cinnamonek:)

Edycik, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze Aguś testujmy jutro.Muszę tylko skoczyć po testa.Kupować zwykły czy ten bardzo czuły 10?

tak dawno nie testowałam że wyszłam z wprawy :P

Ejrene lubi tę wiadomość

‹‹ 1179 1180 1181 1182 1183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ