Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi się humor poprawił!! cudowny dzień, okazuje się że lepiej znam swoje ciało niż jakiś komputer. Dziś test ovu pokazał grubą krechę, a macicy to znaleźć nie mogłam
także jedno jest chociaż pewne, że dobrześmy się wstrzelili
katiuszaa, Paryzetka83, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Bratek, Edycik, majju lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kas ja bym nie wyszła ze szpitala. W Gdańsku są trzy szpitale do których mogę jechać jak młody się rozchoruje. Nigdy nam nie odmówiono pomocy. Jak miał ok.19 dni pojechaliśmy z młodym do szpitala bo płakał ponad trzy godziny. W szpitalu podejrzewali , że ma kolkę ale zostawili nas na obserwacji. Była 2-3 w nocy. Po południu pobrali ponownie krew i CRP z 3 skoczyło do 112 w ciągu niecałych 12h i lekarz podejrzewał zapalenie opon mózgowo rdzeniowych. Młody miał nakłuwany kręgosłup. Infekcja jednak nie była znaleziona, młody zareagował na antybiotyk i na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Szpital musi mieć personel przecież w każdej chwili mogą mieć nagły przypadek. -
Ewelinko moja Szwagierka miała w obydwu ciążach na początku katar
tłumaczyła mi, że coś tam wysoki progesteron może jakoś tam wpływać na śluzówkę i tak może być
nie pamiętam dokładnie, a ile w tym prawdy też nie wiem ale objaw już masz
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ewelinko moja Szwagierka miała w obydwu ciążach na początku katar
tłumaczyła mi, że coś tam wysoki progesteron może jakoś tam wpływać na śluzówkę i tak może być
nie pamiętam dokładnie, a ile w tym prawdy też nie wiem ale objaw już masz
Zawsze coś haha:-) :-*cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej ho,
zupa sie gotuje, mięso już też gotowe
Cynamon mój dalej chory chyba jeszcze gorzej bo jutro chce iść do lekarza to serio musi być źle, a jeszcze sie wybiera na zawody za chwilę bo musi tam być jako opiekun ...dobrze że twój już monter
Ewelina jeszcze sie doczekasz na wszystkie objawy , ciesz się tym spokojem kochana
Kas no dobrze ze lepiej oby przeszło szybkoEwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycynamon chyba przesadził z tym robieniem kojca wczoraj
Ja też robiłam wczoraj pazury - stąd chyba ten krwisty awatar
W sobotę idziemy na imprezę karnawałową więc do czarnej koronkowej sukienki dobrałam tę czerwień, w rzeczywistości ciemniejsza odrobinę niż na fotce...a tak w ogóle to nie wyobrażam sobie paznokci bez hybryd jużale chyba co jakiś czas powinnam dać im odpocząć? jak robicie wy dziewczyny?
midnight, Edycik, EwelinaaKa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Ruby paznokcie super:-)
Ja dziś mam dziwny objaw mianowicie odrzucilo mnie od sledzi, gdy tylko mąż wyciagnal je z lodówki mialam odruch wymiotny...w ostatnim czasie jadlam ich sporo być może mi się przejadly i w najbl.czasie na nie nie spojrzę
Za to mam okropna chęć na czekoladę. ..
Do lekarki nie umiem się dodzwonić, jutro z samego rana pojedziemy do labo pobrać krew.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 13:47
-
Cinnamon zdrówka dla M!
Ruby ładne pazurki, fajne te czarne kwadraciki
Kas może to cionsza ? dziwna zmiana smaku ze śledzi nagle na czekoladę
Powodzenia z córcią mam nadzieję że to nic groźnego.
Też mam dziwny objaw..już mi się humor spsuł...jakoś dziwnie plamie..cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Cinnamon zdrówka dla M!
Ruby ładne pazurki, fajne te czarne kwadraciki
Kas może to cionsza ? dziwna zmiana smaku ze śledzi nagle na czekoladę
Powodzenia z córcią mam nadzieję że to nic groźnego.
Też mam dziwny objaw..już mi się humor spsuł...jakoś dziwnie plamie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 14:08
-
nick nieaktualny
-
Hej, odprawiłam rodzinkę i zostało mi jeszcze ciut niedzieli na leniuchowanie. Zaraz siadam do robienia paznokci bo też już sobie nie wyobrażam nie mieć hybryd
Ja przeważnie 2-3 dni w miesiącu robię paznokciom wolne i wtedy wcieram w nie różne odżywki, kremy itd. Od picia pokrzywy mi bardzo szybko rosną więc po ok. 10 dniach muszę zmieniać bo za duży odrost się robi.
Mid, nie przejmuj się plamienie, tak jak Ruby pisze pewnie to silna owulacja była, mam nadzieję, że strzeliliście w dziesiątkę
Kas jak córcia dziś?
Cinnamonku a Ty w pracy?
midnight lubi tę wiadomość
-
Maju bez goraczki, dalej zielony katar, kaszel mniejszy i wysypka na twarzy jakby tradzik a na ciele grysik. Czytajac neta pasuje mi to na rozyczke. Jutro jak krew pobierzemy to będzie wiadomo. Samopoczucie ma dobre:-) dzięki że pytasz.
-
Ojej, biedna, dobrze że przynajamniej samopoczucie ma dobre. Zdrówka życzę.
Ja sama nie chorowałam na żadną z chorób wieku dziecięcego, żadnej świnki, ospy, nic. A słyszałam, że jak coś takiego dopadnie w dorosłym wieku to jest kicha. Mam nadzieję, że się uchowam
-
Rozyczka zwłaszcza u kobiet w ciąży jest bardzo groźna. Ja na szczęście przechorowalam większość.
Dziś cały dzień mnie mdli na myśl o sledziach...fuuujjjj... -
nick nieaktualnymajju wrote:Hej, odprawiłam rodzinkę i zostało mi jeszcze ciut niedzieli na leniuchowanie. Zaraz siadam do robienia paznokci bo też już sobie nie wyobrażam nie mieć hybryd
Ja przeważnie 2-3 dni w miesiącu robię paznokciom wolne i wtedy wcieram w nie różne odżywki, kremy itd. Od picia pokrzywy mi bardzo szybko rosną więc po ok. 10 dniach muszę zmieniać bo za duży odrost się robi.
Mid, nie przejmuj się plamienie, tak jak Ruby pisze pewnie to silna owulacja była, mam nadzieję, że strzeliliście w dziesiątkę
Kas jak córcia dziś?
Cinnamonku a Ty w pracy?
Majju na jakich lakierach robisz hybrydy? chodzi mi o firmęi jakiego topu i bazy używasz?
-
Ruby wrote:Majju na jakich lakierach robisz hybrydy? chodzi mi o firmę
i jakiego topu i bazy używasz?
Wcześniej robiłam Semilacami ale ostatnio odkryłam dużo tańsze a też trwałe COSMETICS ZONE, top i bazę też mam z tej firmy.
Mają mega dużą paletę kolorów http://www.cosmeticszone.pl/oferta/lakiery-hybrydowe/lakier-hybrydowy-7ml/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 17:10