Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju leczę kaca dużą ilością soku z cytrynki
już mi lepiej alkomat wskazuje 0.00 nie to co u innych
czytaj mój M.Baw się dobrze Majusia i ciesz się spotkaniem z rodzinką.
kas biedna ta Twoja córcia - się męczy z gorączką bidulka
katiuszkaa kochana dziękuję :* wykres paskudny tak jak mówisz fujj
Bratku dobrze,że okruszek rośnie
Bratek lubi tę wiadomość
-
Majju z Mężem już lepiej
dziś nawet robi kojec dla psów, czas już przyzwyczajać do podwórka
dość tych kup w domu (już nie KUPEK, ojjj nie
)
miłego dnia!
Jasminowa dziękuję... Oby!
Kas zdrówka dla córki :*kas50, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelduję że zapisałam się na aerobik a co ja też będę piękna latem
Nie ma dzidzi to muszę na przyjazd do Cinnamonka się podszykować, bo wstyd taka gruba a wy laski
Planowałam 3 razy w tygodniu ale za późno się obudziłam i zostały 2 (przynajmniej mam nadzieję bo ma w poniedziałek do mnie oddzwonić czy miejsce będzie
)
cinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Jasminowa super że zakupy udanewspółczuję bezsenności. To winko to rozgnieciony ząbek czosnku zalany sokiem z całej cytryny lub dwóch, i szklanką przegotowanej wody-odczekuje troche przecedzam i podaje, można dodać miodu-więc podobnie
tylko tak się to nazywa u mnie w przepisie.
Edycik specjalistko od seksownych wdzianek...polecasz coś na grubasa, na wieloryba oprócz worka po kartoflach?
Kasia udanej zabawy! Wyszalej się odreaguj !
Bratku cieszę się że maleństwo rośnie, i to tętno-super!!! oby tak dalej i oby ta infekcja paskudna opuściła
Katiusza fajnie że na aerobik, oj będziesz laskapowodzenia i wytrwałości
A ja za Waszą radą dziewczyny, kupiłam testy owu, nasiurałam...i wyszła taka bledsza kreska od tej podstawowej kontrolnej...czy myślicie ze jeszcze owu nie było? czy może też być ze to już po wszystkim..? zamierzam jutro powtórzyć, ale dziś chciałam m tak czy tak zbałamucić i chciałabym sobie zrobić nadzieję
Miłego dnia!
Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Jasminowa, no przyznam, że nawet stopniowe odstawienie spokoju by mi nie dało, więc mało, że mam to robić na raty.... to i tak, znając życie, polecę po drodze posprawdzać, jaki mam prog
Fakt, że ostatnio się zastanawiałam, jaki mam, bo w tym początkowym okresie rósł, jak burza, więc być może jest na tyle wysoki, że można trochę odpuścić. Pani dr stwierdziła, że nie powinno nic złego się dziać, a z drugiej strony ciągłe mdłości i kompletna niechęć do jedzenia, już nie wspominając o totalnych wymiotach, dobrze Dziecku nie służą ;/
Jasminowa wrote:Co do mdłości, to lekarz mnie pocieszył, że jak są to silna ciąża.
Tak w ogóle, to uważam, że po prostu Okruszek stwierdził: "Dooobra, dobra, to pokażę Wam, że wszystko ok". Bo co z kimś gadałam, to ciągle słyszałam: No co Ty?? Nie masz mdłości???? Nieeeeemożliwe. Ale Ci dooobrze!!!!"
Co do wyboru - kobieca część duszy radosnej i kolorowej mówi: ZAKUPY!!!! Ale mam nadzieję, że jednak wybrałaś Rodziców(nie tylko w kontekście wydatków, żeby nie było
).
Ale fakt, zakupy, to miła sprawa. Ostatnio zamówiłam sobie kilka par takich mięciutkich skarpetek frotte, w kolorowe wzory - IIIIIIIIIIII, CZAAAAD)))) Poprawiłam paputkami z Lidla, takimi mięciutkimi, że aż fajnie, ja się gołe stopy wkłada - i od razu świat jest piękniejszy
majju, no ba! Bratowa napisała, że ich Synek też od początku tak rósłW sumie to byłaby dobra wróżba, bo urodził się wielki, zdrów, jak ryba i choroba rzadko się go ima
Btw-urodził się 3 tygodnie przed terminem - a i tak ze słusznymi wymiarami 56cm i 3,85kg)) ).
Ewelinka, kciukasy!!!! Zobaczysz, już niedługo się doczekacie. A potem zobaczysz takie niewyraźne huk wie co, ale będziesz wiedzieć, że się rusza - a skoro rusza, to serce faktycznie jest!!!!I głębooooko odetchniesz
Edycik - dzisiaj sikać??? 7dpo? Eeee, nie ma co się spieszyć, na razie lecz radośnie kaca)))))))
midnght - może być krecha bledsza, jeśli się wstrzelisz przed lub po ovu. Musisz powtórzyć testy jutro/pojutrze (o tej samej porze, najlepiej popołudniu, nie pijąc wcześniej min.2h - to tak dla przypomnienia, jakby co) i zobaczysz czy się będzie zmieniać natężenie. Oczywiście zdarza się też tak, że akurat ovu nie było w danym cyklu, albo też był tak nieduży wyrzut LH, że z testami się nie trafi, ale i tak myślę, że warto popróbować przez parę cykli - razem z tempką itd.itp.-zawsze jest szansa na wyciągnięcie jakiś wniosków
Nam się testy bardzo przydały w 12cs.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 16:44
midnight, EwelinaaKa, Edycik lubią tę wiadomość
-
midnight polecam koszulki opięte na biuście rozkloszowane od biustu w dół do tego seksowne majtusie i pończoszki samonośne i facet szaleje
te koszulki są idealne dla każdej figury- przykłady poniżej
http://img.nokaut.pl/p-fb-03-fb0359c301641f36466191ad6ea7b43a500x500/sh-96121-czerwona-koszulka-nocna-ze-stringami-sukienka-erotyczna.jpg
http://www.obsessive.pl/pl/produkt/sexy/chita-babydoll/2131/24/162/
większość z nas poleca firmę obsessive
mają super koszulki i bieliznę erotyczną
zadbasz o winko i świece i bzykanko będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 17:48
cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Edycik... jak mogłaś....
Teraz Małż nie może się skupić na pracy, bo siedzę obok i przeglądam różne fasony...
O, proszęNawet spory brzuszek się schowa.... No i tyłek, którego akurat nie lubię
))))
http://www.obsessive.pl/pl/produkt/sexy/miamor-robe/2745/24/0/
Ooooo, jaki wybór
http://www.lovemum.pl/categories/koszulki-do-karmienia-koszulki-ciazowe-pizamy-ciazowe-pizamy-do-karmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 19:02
Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Ehh jestem wykonczona. Byliśmy z cora prywatnie u lekarza no i nie wiadomo czy to szkarlatyna czy rozyczka? Wyslala nas do szpitala na crp i dupa...nie pobiora bo nie mają pielegniarki do pobran krwi u dzieci, pobieraja tylko pon-pt...wk....się na maxa od tego zależy czy dawać antybiotyk....i nic nie wiem dalej
-
Kas a po gardle nie zauważyła? Szkarlatyna atakuje gardło. U nas teraz wysyp szkarlatyn, taki sezon właśnie...29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyheja,
wróciłam z urodzin
Kas ja bym podała antybiota, nie ryzykowałabym czymś gorszym, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie, ja panikara jestem i jak trzeba to niestety trzeba dać antybiotyk żeby nie pogorszyć dziecku...
Katiusza - e tam wczoraj tylko jeden kieliszek był winiacza, ale za to jaki dobry...no mam nadzieję że twój kacyk minął
Awatarek ma swój przekaz, te wytłuszczone białe słowa mam nadzieję, że zauważyłyścieprzydadzą się do dalszej wali , oj tak...
A tak poza tym to najadałam się napiłam i jestem zaspokojona
Bratku - dobre wieści, super że serduszko pięknie bije
Ewelinka bez paniki, wszystko będzie cacy, inaczej być nie może
Edycik rozumiem , że robisz jako driver skoro jedyna trzeźwa w towarzystwieEdycik, EwelinaaKa, Bratek lubią tę wiadomość
-
EwelinaaKa wrote:Dziękuję Madka
A co u Ciebie? Jak samopoczucie i nastawienie? Przemyslalas wszystko?
Niestety bez zmian... Jestem negatywnie nastawiona, nie umiem sobie poradzić z tym, że się nie udajeJuż mnie to przerosło i nie umiem z tym walczyć
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
witam się
wszyscy jeszcze śpią tylko nie ja
Ruby tak tym razem ja będę robiła za szofera
Bratku no koszulkę piękną znalazłaś, a do karmienia wybór jest ogromny i można wyglądać zmysłowo i kobieco
kas współczuje teraz problemów z córeczką i zdrówka życzę dla Niej
EwelinaaKa jak się czujesz?EwelinaaKa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Edycik nie tylko ty nie śpisz. Ja mam dziś wolny dzień więc oczywiście wstałam ranocoś ostatnio kiepsko sypiam.
Ruby twój kac już przeszedł dziękuję. Napis zauważyłam chodź bardziej czerwień rzuca się w oczy
Kas zdrówka dla córki.
Madka rozumiem twoje uczucia. Wszystkie tu niestety jesteśmy z tym samym problem
miłego dzionka dla wszystkichEdycik lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Ja też już nie śpię od rana, jestem w pracy i piję kawkęmuszę się dobudzić...
Madka przytulam :* będzie lepiej, każda z nas ma takie chwile załamania...
Edycik powodzenia dzisiaj driverko
Kas ja też chyba bym dała antybiotyk, tak jak Ruby..Edycik lubi tę wiadomość
-
Madka rozumiem Cię, ale musisz być silna :-* potrzebujesz czasu:-) my tutaj Wszystkie jesteśmy z Tobą
Ruby...ooo tak spokój. Tylko on nas może uratować
Edytka Wszystko dobrzeczasami zastanawiam się, że Czy pęcherzyk tam jest... Bi czuje się zupełnie normalnie, ale chyba Jeszcze mogę mieć czas na objawy
No w sumie mam katar, ale to nie objaw...heh.oby nie poszło dalej w przeziębienie
Ps szerokości kochana:-)
Kasiu zdrówka dla córeczki
Ja siedzę na uczelni i czekam za wpisami...
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 10:05
Edycik lubi tę wiadomość
-
Hej
Edycik dzięki, coś właśnie podobne mam, tylko we wszystkim wyglądam jak słonica pod koniec ciąży...najważniejsze że otrzymałam co chciałama teraz co ma być to będzie.
Madka przytulam...
Kas nie wiem czy podałabym antybiotyk, ale może skoro lekarz go zapisał na wszelki, to może spróbować? Ani szkarlatyna ani różyczka nie brzmi dobrze..
Zdrówka dla małej.
Miłej niedzieliCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Tylko że rozyczka jest chorobą wirusowa czyli na nią antybiotyk nie zadziala, na szkarlatynae tak bo to bakteryjna infekcja. Jednak lekarka wczoraj mówiła że ogladala w tym tyg.ok.30przypadkow szkarlatynay i tu jej na to nie wygląda stąd chciała potwierdzic badaniem crp. Bedę do niej dzwonić za 2godz.i pewnie jutro w ośrodku pobierzemy krew. Dziś mała nie ma gorączki, nic nie boli, ma mega zielony katar-dostala Mufofluid i schodzi i trochę jeszcze odkaszluje. No i ta wysypka drobna grysikowa na tulowiu a na twarzy jakby taki trądzik. W google wyczytalam i bardziej pasuje mi to na rozyczke. Potwierdzimy jutro badaniem bo obdzwonilam już 3 najblizsze szpitale i nie ma szans żeby pobrać dziecku krew:-( służba zdrowia szkoda słów! !!!