X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, udostępniłam...jakby sie którejś chciało zerknąć i coś podpowiedzieć to byłabym wdzięczna, choć mam tak ustawione 25 dni cyklu a ostatnio okazało się że mam nieregularne, raz 25, raz 28...na różnych kalkulatorach inaczej pokazuje dni płodne...eh.

Katiusza współczuje pracującego weekendu..nie zapracuj się i oby szybko do wolnego zleciało

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BRATKU jak tak koniecznie chcesz do pracy to u mnie jest wolny etat ;) głównie papiery rzadko czworonogi i ich właściciele więc się nie zarazisz ;) mam nadzieję że sen prorocze i niech się szybko spełni byle nie ten fragment jak kuzynowi rękę złamałam ;)

midnight, Bratek lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight :-*
    Na szczęście weekend mam wolny, więc odpocznę, wyśpię się i wrócę do w miarę normalnego jedzenia. Jeśli nie daj Boże przypałęta się jakaś infekcja układu oddechowego, to myślę, że się szybko zawinę na zwolnienie (na czas choroby). Dziś już było lepiej, bez wymiotów, tylko po prostu słaba byłam strasznie, bo zjadłam tyle, co nic, picia też nie za dużo.
    Aaaaa, tak btw - wczoraj pani pielęgniarka podpowiedziała mi na Izbie, że na bolący żołądek żadne tam zioła, herbaty... chociaż zioła akurat wiedziałam, że mogą pogorszyć, jeśli jest już mocny atak, więc nie piłam, a herbatę robiłam taką na zamoczenie, ale nawet wody już potem pić nie mogłam. Co należy, Drogie Przyszłe Mamy?????
    Odgazowaną.... colę w temperaturze pokojowej ;)
    Jakież było moje zdziwienie, gdy po powrocie ze szpitala udało mi się obalić tego cale pół litra w ciągu godziny i nie zwymiotować, a wcześniej zwracałam nawet po paru łykach... :)
    Faktycznie, gdzieś mi to mignęło na jakiejś "mamowej" stronie, ale przy takim ataku w życiu mi nie przeszłoby przez głowę, by spróbować :)

A co do wykresu... to tylko algorytm, więc może być zawodny. Ile wykresów do tej pory prowadziłaś za pomocą OF? W tym cyklu myślisz, że już miałaś ovu? Kiedy tak czułaś? Testów nie robiłaś? Teraz dopiero śluz Ci się zaczął?

Katiuszka, hahaha, ja w papierkach, to chyba nie bardzo ;) Po pierwszych studiach mogłam pracować w papierkach, ale nieeeee, chyba to nie dla mnie jednak ;)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:24

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku odpoczywaj odpoczywaj, obyś szybko nabrała sił. O coli też kiedyś słyszałam ale nie lubię...

Pełny wykres dopiero pierwszy, teraz czuję, że mi się chce przytulać ;), i śluz mam...że hej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:29

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Bratku odpoczywaj odpoczywaj, obyś szybko nabrała sił. O coli też kiedyś słyszałam ale nie lubię...

Pełny wykres dopiero pierwszy, teraz czuję, że mi się chce przytulać ;), i śluz mam...że hej.
    Sama sobie właśnie odpowiedziałaś ;) działaj teraz

Bratek, midnight lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Katiuszkaa dobrze CI mówi, działaj!!!! :)
    Jakoś nie sądzę, żebyś miała ovu 26.01., coś jednak wcześnie, a ze skokiem temp. bywa różnie. Z OF też jest tak, że on czasem trochę modyfikuje nie tylko w trakcie danego cyklu, ale też na podstawie kilku cykli inaczej wylicza po paru miesiącach.
    Zapisuj wszystko, co widzisz, pomyśl może o testach ovu, ale jakiś sensownych (typu Domowe Laboratorium), nie allegro.... a póki co DZIAŁAJ Z PEŁNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ :)))))

midnight lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, tak zrobię!

Ruby namówiłaś mnie...właśnie grzeję pifo

Aha ale działać będę dopiero jutro...bo dziś nie mam z kim ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:42

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid popieram to co dziewczyny napisały :)

Bratku a mi cola zawsze na kaca pomagała, pamiętam jak dzisiaj jak na studiach błagałam mojego m żeby mi zaszedł po colkę po imprezie :D więc coś w tej coli musi być ;)

Katiuszka u mnie też za niedługo szczanie na patola się zacznie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Dzięki dziewczyny, tak zrobię!

Ruby namówiłaś mnie...właśnie grzeję pifo

Aha ale działać będę dopiero jutro...bo dziś nie mam z kim ;)

ochoooo a jednak wiedziałam, że się skusisz ;) z czym robisz , z miodem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby bo u nas pełna synchronizacja cykli ;) szczać na patyku w kupie raźniej ;) ktoś jeszcze chętny? Edycik i Aga nie długo na ciążowe lać będą :)

midnight, Ruby, Edycik lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam z sokiem, ale w sumie...o miodzie zapomniałam czemu nie
    Wasze zdrowie dziewczynki !! 0drinks.gif

Mogłabym się dołaczyć ale nie dostałam dzis w aptekach takich testów...w końcu łdz..wiocha jak nic

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuu jaka wiocha ;p ja dla tego jadę do Rossmanna bo pod domem też mię ma ;) chodź przyznaje się że 2 już zmoczyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:56

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Mam z sokiem, ale w sumie...o miodzie zapomniałam czemu nie
    Wasze zdrowie dziewczynki !! 0drinks.gif

Mogłabym się dołaczyć ale nie dostałam dzis w aptekach takich testów...w końcu łdz..wiocha jak nic
    zdrowie ;) ja już swój przydział wina na dzisiaj wychlałam :P teraz parzę ziółka Sroki niestety nie umywają się do grzanego winka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid w carrefourze są testy owulacyjne, a macie carre4 na wiosce? :)

• midnight Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :) mój by powiedział: chlajusy ;) a to w rossmanie takie są? bo też jutro się wybieram
    śmiećfura też mamy na wiosce ;) ale tam sie nie wybieram

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:59

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tylko nadzieję ze żadna się nie urazi za tą wiochę...ja tak mówię bo w sumie z łodzi nie pochodzę :P

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Hehe :) mój by powiedział: chlajusy ;) a to w rossmanie takie są? bo też jutro się wybieram
    śmiećfura też mamy na wiosce ;) ale tam sie nie wybieram

no rossmanowskie dają radę, ja ze względu na koszty i moje maniactwo robienia testów zamawiam na allegro za kilka złociszy :P

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Mam tylko nadzieję ze żadna się nie urazi za tą wiochę...ja tak mówię bo w sumie z łodzi nie pochodzę :P
    wszystkie jesteśmy wieśniary nie ważne która skąd :D

• midnight Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w sumie uzależniające jest...to testowanie, w poprzednim cyklu parę ciążowych poszło...aż OPRa od m dostałam...

Zaraz wieśniary...my damy jesteśmy, tylko w miastach naszych buroki mieszkają ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 23:06

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    to w sumie uzależniające jest...to testowanie, w poprzednim cyklu parę ciążowych poszło...aż OPRa od m dostałam...
    u mnie ciążowe wjeżdżają od 6 dnia po i robię aż się skończą :D ale tym razem będzie inaczej, nie mam już żadnych i oświadczam wam drogie Panie , że nie zamierzam kupić! także będę żyć w błogiej niepewności aż do @ :) niecny plan co ?;)

midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

‹‹ 1174 1175 1176 1177 1178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ