Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, udostępniłam...jakby sie którejś chciało zerknąć i coś podpowiedzieć to byłabym wdzięczna, choć mam tak ustawione 25 dni cyklu a ostatnio okazało się że mam nieregularne, raz 25, raz 28...na różnych kalkulatorach inaczej pokazuje dni płodne...eh.
Katiusza współczuje pracującego weekendu..nie zapracuj się i oby szybko do wolnego zleciałoCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyBRATKU jak tak koniecznie chcesz do pracy to u mnie jest wolny etat
głównie papiery rzadko czworonogi i ich właściciele więc się nie zarazisz
mam nadzieję że sen prorocze i niech się szybko spełni byle nie ten fragment jak kuzynowi rękę złamałam
midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
Midnight :-*
Na szczęście weekend mam wolny, więc odpocznę, wyśpię się i wrócę do w miarę normalnego jedzenia. Jeśli nie daj Boże przypałęta się jakaś infekcja układu oddechowego, to myślę, że się szybko zawinę na zwolnienie (na czas choroby). Dziś już było lepiej, bez wymiotów, tylko po prostu słaba byłam strasznie, bo zjadłam tyle, co nic, picia też nie za dużo.
Aaaaa, tak btw - wczoraj pani pielęgniarka podpowiedziała mi na Izbie, że na bolący żołądek żadne tam zioła, herbaty... chociaż zioła akurat wiedziałam, że mogą pogorszyć, jeśli jest już mocny atak, więc nie piłam, a herbatę robiłam taką na zamoczenie, ale nawet wody już potem pić nie mogłam. Co należy, Drogie Przyszłe Mamy?????
Odgazowaną.... colę w temperaturze pokojowej
Jakież było moje zdziwienie, gdy po powrocie ze szpitala udało mi się obalić tego cale pół litra w ciągu godziny i nie zwymiotować, a wcześniej zwracałam nawet po paru łykach...
Faktycznie, gdzieś mi to mignęło na jakiejś "mamowej" stronie, ale przy takim ataku w życiu mi nie przeszłoby przez głowę, by spróbować
A co do wykresu... to tylko algorytm, więc może być zawodny. Ile wykresów do tej pory prowadziłaś za pomocą OF? W tym cyklu myślisz, że już miałaś ovu? Kiedy tak czułaś? Testów nie robiłaś? Teraz dopiero śluz Ci się zaczął?
Katiuszka, hahaha, ja w papierkach, to chyba nie bardzoPo pierwszych studiach mogłam pracować w papierkach, ale nieeeee, chyba to nie dla mnie jednak
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:24
-
Bratku odpoczywaj odpoczywaj, obyś szybko nabrała sił. O coli też kiedyś słyszałam ale nie lubię...
Pełny wykres dopiero pierwszy, teraz czuję, że mi się chce przytulać, i śluz mam...że hej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:29
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Bratku odpoczywaj odpoczywaj, obyś szybko nabrała sił. O coli też kiedyś słyszałam ale nie lubię...
Pełny wykres dopiero pierwszy, teraz czuję, że mi się chce przytulać, i śluz mam...że hej.
działaj teraz
Bratek, midnight lubią tę wiadomość
-
To Katiuszkaa dobrze CI mówi, działaj!!!!
Jakoś nie sądzę, żebyś miała ovu 26.01., coś jednak wcześnie, a ze skokiem temp. bywa różnie. Z OF też jest tak, że on czasem trochę modyfikuje nie tylko w trakcie danego cyklu, ale też na podstawie kilku cykli inaczej wylicza po paru miesiącach.
Zapisuj wszystko, co widzisz, pomyśl może o testach ovu, ale jakiś sensownych (typu Domowe Laboratorium), nie allegro.... a póki co DZIAŁAJ Z PEŁNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ))))
midnight lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, tak zrobię!
Ruby namówiłaś mnie...właśnie grzeję pifo
Aha ale działać będę dopiero jutro...bo dziś nie mam z kimWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:42
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid popieram to co dziewczyny napisały
Bratku a mi cola zawsze na kaca pomagała, pamiętam jak dzisiaj jak na studiach błagałam mojego m żeby mi zaszedł po colkę po impreziewięc coś w tej coli musi być
Katiuszka u mnie też za niedługo szczanie na patola się zacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:44
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Dzięki dziewczyny, tak zrobię!
Ruby namówiłaś mnie...właśnie grzeję pifo
Aha ale działać będę dopiero jutro...bo dziś nie mam z kim
ochoooo a jednak wiedziałam, że się skusiszz czym robisz , z miodem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymidnight wrote:
ja już swój przydział wina na dzisiaj wychlałam
teraz parzę ziółka Sroki niestety nie umywają się do grzanego winka
-
nick nieaktualny
-
Hehe
mój by powiedział: chlajusy
a to w rossmanie takie są? bo też jutro się wybieram
śmiećfura też mamy na wiosceale tam sie nie wybieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:59
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Hehe
mój by powiedział: chlajusy
a to w rossmanie takie są? bo też jutro się wybieram
śmiećfura też mamy na wiosceale tam sie nie wybieram
no rossmanowskie dają radę, ja ze względu na koszty i moje maniactwo robienia testów zamawiam na allegro za kilka złociszymidnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to w sumie uzależniające jest...to testowanie, w poprzednim cyklu parę ciążowych poszło...aż OPRa od m dostałam...
Zaraz wieśniary...my damy jesteśmy, tylko w miastach naszych buroki mieszkająWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 23:06
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:to w sumie uzależniające jest...to testowanie, w poprzednim cyklu parę ciążowych poszło...aż OPRa od m dostałam...
ale tym razem będzie inaczej, nie mam już żadnych i oświadczam wam drogie Panie , że nie zamierzam kupić! także będę żyć w błogiej niepewności aż do @
niecny plan co ?
midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość