Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajju wrote:Wcześniej robiłam Semilacami ale ostatnio odkryłam dużo tańsze a też trwałe COSMETICS ZONE, top i bazę też mam z tej firmy.
Mają mega dużą paletę kolorów http://www.cosmeticszone.pl/oferta/lakiery-hybrydowe/lakier-hybrydowy-7ml/
super dzięki, właśnie chciałam jakiś nowy kolorek zamówić i nie wiem na co postawić
semilac mam bazę i top aktualnie, a kolory z tiftona i super trzymają do 3 tyg także wystarczająco tylko nie mają takiego dużego wyboru kolorów...
-
A ja wpadłam na piękny temat jak dopadnie Was zwątpienie to polecam
:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przy-nadziei-historie-o-zajsciu-w-ciaze-po-dlugim-staraniu,7641,1.html
I polecam też dopisywać swoje historie
Kas aby do jutra. Zdrówka dla córci.
Cinnamon zdrowia dla męża.
Ruby super awatar i pazurki.
Jutro do pracy
A ja mam lenia
Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem

majusia odespać musiałam ,dopiero się zbudziłam i kawkę popijam.Spałam jak zabita dosłownie.Będę trzymała kciuki za Twoje testowanko...też powoli myślę nad testowankiem ale się wstrzymuję.
Ruby te Twoje czerwone pazurki piękne są
Miłego dnia kobitki
-
nick nieaktualnya Pani dzisiaj wolne czy co?Edycik wrote:jestem

majusia odespać musiałam ,dopiero się zbudziłam i kawkę popijam.Spałam jak zabita dosłownie.Będę trzymała kciuki za Twoje testowanko...też powoli myślę nad testowankiem ale się wstrzymuję.
Ruby te Twoje czerwone pazurki piękne są
Miłego dnia kobitki
Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie:) czytałam Was w miarę na bieżąco

Edycik wykres...fuj....
trzymam :*
Ruby piękne pazurki-uwielbiam wszelkie czerwienie i róże
no i Avatarek klasa!
Kas jak Córcia się czuje?? podałaś antybiotyk?
Ewelinkaa a Ty jak czujesz się ciążowo ?

Madka Kochana nie poddawaj się!! w kupie siła, zostań z nami :*
Midnight jak dzis nastrój ?
Cinnamonek jak zdrówko Mężusia?
Edycik zazdroszczę wolnego dziś...oj weekendy są stanowczo za krótkie!
Bratku cudne opisy o Waszym Małym Cudzie...niech rośnie zdrowo:)
Katiuszka jak u Ciebie? jak samopoczucie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:39
Edycik, majju, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualnyMi się już @ kończy także trzeba siły zbierać na staranka...
Dziewczyny zastanawiam się czy te ziółka nie wywołują u mnie jakiejś alegrii, wczoraj zestawiłam wszystkie fakty i gardło mnie swędzi zawsze wieczorem jak idę spać...a tuż przed spaniem właśnie piję ziółka...czy to możliwe? -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Mi się już @ kończy także trzeba siły zbierać na staranka...
Dziewczyny zastanawiam się czy te ziółka nie wywołują u mnie jakiejś alegrii, wczoraj zestawiłam wszystkie fakty i gardło mnie swędzi zawsze wieczorem jak idę spać...a tuż przed spaniem właśnie piję ziółka...czy to możliwe?
Myślę, że może coś być drażniącego w nich. Szczególnie ruta jest takim alergicznym ziółkiem.
Aga, gdybym nie była w 13 dc u ginekologa i nie usłyszała, że w tym cyklu owu (jeśli była) to już była i żeby na nic już w tym cyklu nie liczyć, to bym się obiema rękoma podpisała pod wyznaczeniami OF
Podbiajam pytanie Ruby, będziesz coś testowała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:56
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH