Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajju wrote:Wcześniej robiłam Semilacami ale ostatnio odkryłam dużo tańsze a też trwałe COSMETICS ZONE, top i bazę też mam z tej firmy.
Mają mega dużą paletę kolorów http://www.cosmeticszone.pl/oferta/lakiery-hybrydowe/lakier-hybrydowy-7ml/
super dzięki, właśnie chciałam jakiś nowy kolorek zamówić i nie wiem na co postawićsemilac mam bazę i top aktualnie, a kolory z tiftona i super trzymają do 3 tyg także wystarczająco tylko nie mają takiego dużego wyboru kolorów...
-
A ja wpadłam na piękny temat jak dopadnie Was zwątpienie to polecam
:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przy-nadziei-historie-o-zajsciu-w-ciaze-po-dlugim-staraniu,7641,1.html
I polecam też dopisywać swoje historie
Kas aby do jutra. Zdrówka dla córci.
Cinnamon zdrowia dla męża.
Ruby super awatar i pazurki.
Jutro do pracyA ja mam lenia
Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem
majusia odespać musiałam ,dopiero się zbudziłam i kawkę popijam.Spałam jak zabita dosłownie.Będę trzymała kciuki za Twoje testowanko...też powoli myślę nad testowankiem ale się wstrzymuję.
Ruby te Twoje czerwone pazurki piękne są
Miłego dnia kobitki
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:jestem
majusia odespać musiałam ,dopiero się zbudziłam i kawkę popijam.Spałam jak zabita dosłownie.Będę trzymała kciuki za Twoje testowanko...też powoli myślę nad testowankiem ale się wstrzymuję.
Ruby te Twoje czerwone pazurki piękne są
Miłego dnia kobitkiEdycik lubi tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie:) czytałam Was w miarę na bieżąco
Edycik wykres...fuj....trzymam :*
Ruby piękne pazurki-uwielbiam wszelkie czerwienie i różeno i Avatarek klasa!
Kas jak Córcia się czuje?? podałaś antybiotyk?
Ewelinkaa a Ty jak czujesz się ciążowo ?
Madka Kochana nie poddawaj się!! w kupie siła, zostań z nami :*
Midnight jak dzis nastrój ?
Cinnamonek jak zdrówko Mężusia?
Edycik zazdroszczę wolnego dziś...oj weekendy są stanowczo za krótkie!
Bratku cudne opisy o Waszym Małym Cudzie...niech rośnie zdrowo:)
Katiuszka jak u Ciebie? jak samopoczucie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:39
Edycik, majju, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyMi się już @ kończy także trzeba siły zbierać na staranka...
Dziewczyny zastanawiam się czy te ziółka nie wywołują u mnie jakiejś alegrii, wczoraj zestawiłam wszystkie fakty i gardło mnie swędzi zawsze wieczorem jak idę spać...a tuż przed spaniem właśnie piję ziółka...czy to możliwe? -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Mi się już @ kończy także trzeba siły zbierać na staranka...
Dziewczyny zastanawiam się czy te ziółka nie wywołują u mnie jakiejś alegrii, wczoraj zestawiłam wszystkie fakty i gardło mnie swędzi zawsze wieczorem jak idę spać...a tuż przed spaniem właśnie piję ziółka...czy to możliwe?
Myślę, że może coś być drażniącego w nich. Szczególnie ruta jest takim alergicznym ziółkiem.
Aga, gdybym nie była w 13 dc u ginekologa i nie usłyszała, że w tym cyklu owu (jeśli była) to już była i żeby na nic już w tym cyklu nie liczyć, to bym się obiema rękoma podpisała pod wyznaczeniami OF
Podbiajam pytanie Ruby, będziesz coś testowała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:56
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość