Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:No dobrze Aguś testujmy jutro.Muszę tylko skoczyć po testa.Kupować zwykły czy ten bardzo czuły 10?
tak dawno nie testowałam że wyszłam z wprawy
Edycik ja kupiłam ten zwykły, nie przyszło mi do głowy pytać o czulszy. Mam jakiś firmy Nordtest.Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:ty już prawie na półmetku,matko jedyna jak to leci....
Co tam słychac dobrego Ejrene?
A nic takiego kochana. Wróciłam dziś do pracy, bo od wtorku byłam na zwolnieniu z powodu przeziębienia. Wczoraj zaczęłam 5 miesiącRuchów dziecka w ogóle jeszcze nie czuje, ale mam łożysko na przedniej ścianie tak że dłużej sobie na nie poczekam. W czwartek mam w końcu wizytę po 4 tygodniach i mam nadzieję że dowiem się już kto tam mieszka.
majju, AgaL, EwelinaaKa, midnight, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Cinnamonku ojj będą emocje
już się denerwuję i brzuch mnie rozbolał ze stresu.
Aguś ok może jak Ejrene mówi kupię dwazobaczę co będzie w aptece bo ten bardzo czuły nie we wszystkich aptekach jest.
Ejrene przyznaj się kupiłaś juz jakieś śpioszki?
Ok:)
ja w domu chyba mam jeszcze jakiś z rosssmanaEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:A nic takiego kochana. Wróciłam dziś do pracy, bo od wtorku byłam na zwolnieniu z powodu przeziębienia. Wczoraj zaczęłam 5 miesiąc
Ruchów dziecka w ogóle jeszcze nie czuje, ale mam łożysko na przedniej ścianie tak że dłużej sobie na nie poczekam. W czwartek mam w końcu wizytę po 4 tygodniach i mam nadzieję że dowiem się już kto tam mieszka.
do kiedy masz zamiar pracować?
-
Edycik wrote:
Ejrene przyznaj się kupiłaś juz jakieś śpioszki?
Nie nic nie kupywałam, powiem Wam że nawet coś mnie nie kusiło puki co, mimo iż wyprzedaże były duże w sklepach. Może dlatego że nie znam płci, a może dlatego że zdaje sobie sprawę że nie mam na razie gdzie trzymać bo remont nas czeka. Tylko oglądałamAle jak mi potwierdzi pleć to chyba coś kupię i dla męża w weekend wręczę informując go tym samym kogo się spodziewamy
majju, Ruby, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo stress kobiet, tylko spokój nas może uratować
A ja dzisiaj dzwonię do mądrej głowy umówić się na wizytęwrócił Pan i władca z wczasów
Ejrene a widać już brzuszek? ile kg jesteś na + ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:50
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:no to niecierpliwie czekamy na informację, większość obstawiała syna ale zobaczy się mam nadzieję w czw
do kiedy masz zamiar pracować?
Ja tez razem z Wami tego synaMąż biedak dalej liczy na córę
Pracować do końca marca. Tylko jeszcze nie wiem czy 2 tygodnie urlopu wezmę w drugiej połowie marca, czy na początku kwietnia.
Ruby widać już co nieco a na plusie 1,5 kg
Aguś na razie takie luźne jeszcze dla chłopca Mikołaj, a dla dziewczynki Zuzia- choć wiem że popularne teraz to u nas w otoczeniu nie ma, i coś ostatnio Helenka mi się podobaJak się dowiem co będzie to na pewno jeszcze będę przeglądać imiona
A swoja drogą jakie myślicie że pasują do naszego nazwiska? Mi się wydaje że chyba takie dość proste, Polskie. Oryginalne raczej nie bardzo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:59
-
Ejrene te co wymieniłaś jak najbardziej pasują do nazwiska
Bardzo ładne wybrałaś
też zawsze tak sobie dopasowuje w myślach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:01
Ejrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby a Wy co z Mądrą Głową w tym cyklu działacie??
No powiedział, że teraz to zachodzimy na poważnie, już bez żartówhaha
jak będzie tylko jeden pęcherzyk i to słaby to pezypuszczam, że czeka mnie stymulacja za miesiąc.
Majju ja się aż boję co on mi nawymyśla po tych wczasach...żeby znowu nie musiała na jakiś zabieg iść bo wiecie wczasy się skończyły trzeba zbierać na kolejne
No nic dzisiaj po południu się umówię i myslę, że w przyszłym tyg pójdę, akurat okolice owulacji będą...Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Na zwolnieniu zaczęłam się wgłębiać w tematy wózków bo dla mnie to czarna magia i powiem Wam że tyle tego jest i tyle opinii że ciężko będzie się zdecydować na cokolwiek. Dużo jest teraz z plastikowymi gondolami a spotkałam się tez z opinią że dziecku w plastikowej gondoli jest w lecie gorąco, a w ziemie zimno i sama już nie wiem w co wieżyc a w co nie