Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene dzięki wielkie, masz rację ciąża będzie wyzwaniem, na samą myśl już sie stresuję.
Ale puki co jestem dobrej myśli , staram się.
I wierzę też w to że wszystkie w końcu urodzimy zdrowe bobaski
Kas zdrówka dla córciWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:43
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnykas50 wrote:rano pojechaliśmy do lekarza i okazało się że to prawdopodownie liszaj zakaźny
buzię ma brzydką, całą w krostach, dostała maść z antybiotykiem i do nosa antybiotyk. Doustnie na razie nie. Brać 5dni i do kontroli ewentualnie do dermatologa. Pobrali też krew na ASO żeby sprawdzić czy to paciorkowce:/ pierwszy raz się z takim czymś spotykam.
ajjajajaj biedna...liszaj też się nie spotkałam, zakaźne czy jak?oby jej przeszło po antybiocie, zdrówka:*
-
AgaL wrote:MamaTuśka gratulacje!! rozpoczęłaś luty
który masz dzień cyklu dziś??
31 dc przy cyklach 27 dniowych (ostatni 31, ale wtedy się nie udało, zresztą inaczej to wyglądało od początku, wtedy miałam wcześnie owulkę (12 dc), a kreseczki były ok 28 dc bledsze duuużo a potem zanikły, beta z krwi spadła i przyszła @). Teraz krechy są grube, wyraźne o czasie, chociaż owulacja była w 16 dc. Czekam i modlę się cichutko, żeby się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:49
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Akurat Agata jako imię mi się podoba ale znam kilka Agat, za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam. Oczywiście forumowe Agaty to wyjątki
:*
A właśnie, gdzie Agatia? Jak zdrówko?
Midnight, nawet sobie nie próbuję wyobrazić co czujesz... Ściskam Cię mocno :*
Kas, a to swędzi? Bo mojej siostry dzieciaczki kiedyś przyniosły coś takiego ze szkoły, strasznie nieprzyjemnie to przebiegało. Zdrowia dla Małej!
Ruby a może dwie dziewczynki? Paulinkę i Agatkę od razuPiękne trio byś miała
MamaTuśka, gratuluję i życzę żeby wszystko było dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:54
AgaL, midnight, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
MamaTuśka trzymam by tym razem wszystko było w porządku:) to czekałaś z testem do kilku dni po spodziewanej @?
Majju genialny pomysł z tym trioRuby popatrz tylko jak to brzmi:
Agata, Nina i PaulinaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:52
Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Majju staram się nie użalać, bo też nie chcę Wam przesyłąć doła, tylko ten czas taki niedobry...Cieszyłabym się gdybym 29.02 mogła iść na cmentarz i pochwalić się synkowi że bedzie miał rodzeństwo
I nie wiem czy to coś znaczy ale dziś chyba trzeci raz zaczęłam stronę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:56
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
midnight wrote:Majju staram się nie użalać, bo też nie chcę Wam przesyłąć doła, tylko ten czas taki niedobry...Cieszyłabym się gdybym 29.02 mogła iść na cmentarz i pochwalić się synkowi że bedzie miał rodzestwo
midnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Aga jak zajdę w tym cyklu to wybiorę któreś z tych dwóch imion niech to będzie nasza umowa
o ile będzie dziewczynka
Ruby dla chłopca zawsze może być : AgatonEjrene lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyCześć
Hmm ostatnia??
Mama Tuśka gratuluję i trzymam kciuki.
Aguś, Edycik trzymam kciuki za wasze testy.
A może Ruby poprostu nazwij córkę Kaja, Kaje to bardzo fajne babkiNinka i Kaja
Maju bliźniaki mi też co jakiś czas się śnią
Kas zdrówka.
Oglądałam wczoraj program "Młodzi Lekarze" na TVP 1 i bardzo się wzruszyłam. Pokazali tam małego chłopca Mateuszka którego rodzice porzucili w szpitalu bo był chory. Jak tak można. I od razu żal do tego na górze że tacy ludzie zachodzą a osoby które chcą dać szczęście mają z tym problem.
AgaL, Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość