Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a jak Mała to znosi??:*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene dzięki wielkie, masz rację ciąża będzie wyzwaniem, na samą myśl już sie stresuję.

Ale puki co jestem dobrej myśli , staram się.
    I wierzę też w to że wszystkie w końcu urodzimy zdrowe bobaski :)

Kas zdrówka dla córci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:43

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    rano pojechaliśmy do lekarza i okazało się że to prawdopodownie liszaj zakaźny :( buzię ma brzydką, całą w krostach, dostała maść z antybiotykiem i do nosa antybiotyk. Doustnie na razie nie. Brać 5dni i do kontroli ewentualnie do dermatologa. Pobrali też krew na ASO żeby sprawdzić czy to paciorkowce:/ pierwszy raz się z takim czymś spotykam.

ajjajajaj biedna...liszaj też się nie spotkałam, zakaźne czy jak?oby jej przeszło po antybiocie, zdrówka:*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak będzie Midnight :*:*

midnight, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    MamaTuśka gratulacje!! rozpoczęłaś luty :) który masz dzień cyklu dziś??

31 dc przy cyklach 27 dniowych (ostatni 31, ale wtedy się nie udało, zresztą inaczej to wyglądało od początku, wtedy miałam wcześnie owulkę (12 dc), a kreseczki były ok 28 dc bledsze duuużo a potem zanikły, beta z krwi spadła i przyszła @). Teraz krechy są grube, wyraźne o czasie, chociaż owulacja była w 16 dc. Czekam i modlę się cichutko, żeby się udało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:49

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby już wysyłam :)

MamaTuśka gratuluję :)

MamaTuśka lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat Agata jako imię mi się podoba ale znam kilka Agat, za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam. Oczywiście forumowe Agaty to wyjątki :) :) :*

A właśnie, gdzie Agatia? Jak zdrówko?

Midnight, nawet sobie nie próbuję wyobrazić co czujesz... Ściskam Cię mocno :*

Kas, a to swędzi? Bo mojej siostry dzieciaczki kiedyś przyniosły coś takiego ze szkoły, strasznie nieprzyjemnie to przebiegało. Zdrowia dla Małej!

Ruby a może dwie dziewczynki? Paulinkę i Agatkę od razu :) Piękne trio byś miała :)

MamaTuśka, gratuluję i życzę żeby wszystko było dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:54

AgaL, midnight, nick nieaktualny, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka trzymam by tym razem wszystko było w porządku:) to czekałaś z testem do kilku dni po spodziewanej @?

Majju genialny pomysł z tym trio :D Ruby popatrz tylko jak to brzmi:
    Agata, Nina i Paulina :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:52

nick nieaktualny, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liszajec zakaźny się to nazywa:/ córa ma dobre samopoczucie tylko na wysypka na twarzy mega brzydka:/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju staram się nie użalać, bo też nie chcę Wam przesyłąć doła, tylko ten czas taki niedobry...Cieszyłabym się gdybym 29.02 mogła iść na cmentarz i pochwalić się synkowi że bedzie miał rodzeństwo

I nie wiem czy to coś znaczy ale dziś chyba trzeci raz zaczęłam stronę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:56

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie kobiety zapędziłyście , nie powiem , że chciałabym bliźniaki , ale jak tak widzę 3 dziewuchy to obawiam sie o zdrowie tym razem psychiczne mojego m :D
    Imiona pasują jak ulał ;)

midnight, AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid wspieram modlitwą o siłę, nadzieję i by się udało :*

midnight lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Majju staram się nie użalać, bo też nie chcę Wam przesyłąć doła, tylko ten czas taki niedobry...Cieszyłabym się gdybym 29.02 mogła iść na cmentarz i pochwalić się synkowi że bedzie miał rodzestwo
    Przecież po to tu jesteśmy :*

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to niewiele nas chyba zostało? jutro Aga i Edytka się pochwalą dwiema kreskami, może luty będzie łaskawy?

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak zajdę w tym cyklu to wybiorę któreś z tych dwóch imion niech to będzie nasza umowa :D o ile będzie dziewczynka :P

AgaL, midnight, majju, cinnamon cookie, EwelinaaKa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby !!! :D Lubię to, nawet bardzo ! oj trzymam za Twój cykl, jak zawsze oczywiście, ale teraz mam podwójną moblizację ;)

midnight, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Mid chciałabym tak w to wierzyć, że jutro będą dwie kreski. Zaczęłam myśleć, że może ten dupek mnie oszukuje... i opóźnia @

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam mocno kciuki, zby to nie był tylko lek :) Aż się jutra doczekać nie mogę!! powodzenia

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga jak zajdę w tym cyklu to wybiorę któreś z tych dwóch imion niech to będzie nasza umowa :D o ile będzie dziewczynka :P

Ruby dla chłopca zawsze może być : Agaton :P

Ejrene lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) Hmm ostatnia??

Mama Tuśka gratuluję i trzymam kciuki.
    Aguś, Edycik trzymam kciuki za wasze testy.

A może Ruby poprostu nazwij córkę Kaja, Kaje to bardzo fajne babki ;) Ninka i Kaja ;)
    Maju bliźniaki mi też co jakiś czas się śnią ;)
    Kas zdrówka.

Oglądałam wczoraj program "Młodzi Lekarze" na TVP 1 i bardzo się wzruszyłam. Pokazali tam małego chłopca Mateuszka którego rodzice porzucili w szpitalu bo był chory. Jak tak można. I od razu żal do tego na górze że tacy ludzie zachodzą a osoby które chcą dać szczęście mają z tym problem.

AgaL, Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość

‹‹ 1183 1184 1185 1186 1187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ