X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a jak Mała to znosi??:*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene dzięki wielkie, masz rację ciąża będzie wyzwaniem, na samą myśl już sie stresuję.

Ale puki co jestem dobrej myśli , staram się.
    I wierzę też w to że wszystkie w końcu urodzimy zdrowe bobaski :)

Kas zdrówka dla córci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:43

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    rano pojechaliśmy do lekarza i okazało się że to prawdopodownie liszaj zakaźny :( buzię ma brzydką, całą w krostach, dostała maść z antybiotykiem i do nosa antybiotyk. Doustnie na razie nie. Brać 5dni i do kontroli ewentualnie do dermatologa. Pobrali też krew na ASO żeby sprawdzić czy to paciorkowce:/ pierwszy raz się z takim czymś spotykam.

ajjajajaj biedna...liszaj też się nie spotkałam, zakaźne czy jak?oby jej przeszło po antybiocie, zdrówka:*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak będzie Midnight :*:*

midnight, Ruby lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    MamaTuśka gratulacje!! rozpoczęłaś luty :) który masz dzień cyklu dziś??

31 dc przy cyklach 27 dniowych (ostatni 31, ale wtedy się nie udało, zresztą inaczej to wyglądało od początku, wtedy miałam wcześnie owulkę (12 dc), a kreseczki były ok 28 dc bledsze duuużo a potem zanikły, beta z krwi spadła i przyszła @). Teraz krechy są grube, wyraźne o czasie, chociaż owulacja była w 16 dc. Czekam i modlę się cichutko, żeby się udało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:49

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby już wysyłam :)

MamaTuśka gratuluję :)

MamaTuśka lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat Agata jako imię mi się podoba ale znam kilka Agat, za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam. Oczywiście forumowe Agaty to wyjątki :) :) :*

A właśnie, gdzie Agatia? Jak zdrówko?

Midnight, nawet sobie nie próbuję wyobrazić co czujesz... Ściskam Cię mocno :*

Kas, a to swędzi? Bo mojej siostry dzieciaczki kiedyś przyniosły coś takiego ze szkoły, strasznie nieprzyjemnie to przebiegało. Zdrowia dla Małej!

Ruby a może dwie dziewczynki? Paulinkę i Agatkę od razu :) Piękne trio byś miała :)

MamaTuśka, gratuluję i życzę żeby wszystko było dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:54

AgaL, midnight, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka trzymam by tym razem wszystko było w porządku:) to czekałaś z testem do kilku dni po spodziewanej @?

Majju genialny pomysł z tym trio :D Ruby popatrz tylko jak to brzmi:
    Agata, Nina i Paulina :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:52

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liszajec zakaźny się to nazywa:/ córa ma dobre samopoczucie tylko na wysypka na twarzy mega brzydka:/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju staram się nie użalać, bo też nie chcę Wam przesyłąć doła, tylko ten czas taki niedobry...Cieszyłabym się gdybym 29.02 mogła iść na cmentarz i pochwalić się synkowi że bedzie miał rodzeństwo

I nie wiem czy to coś znaczy ale dziś chyba trzeci raz zaczęłam stronę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:56

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie kobiety zapędziłyście , nie powiem , że chciałabym bliźniaki , ale jak tak widzę 3 dziewuchy to obawiam sie o zdrowie tym razem psychiczne mojego m :D
    Imiona pasują jak ulał ;)

midnight, AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid wspieram modlitwą o siłę, nadzieję i by się udało :*

midnight lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Majju staram się nie użalać, bo też nie chcę Wam przesyłąć doła, tylko ten czas taki niedobry...Cieszyłabym się gdybym 29.02 mogła iść na cmentarz i pochwalić się synkowi że bedzie miał rodzestwo
    Przecież po to tu jesteśmy :*

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to niewiele nas chyba zostało? jutro Aga i Edytka się pochwalą dwiema kreskami, może luty będzie łaskawy?

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak zajdę w tym cyklu to wybiorę któreś z tych dwóch imion niech to będzie nasza umowa :D o ile będzie dziewczynka :P

AgaL, midnight, majju, cinnamon cookie, EwelinaaKa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby !!! :D Lubię to, nawet bardzo ! oj trzymam za Twój cykl, jak zawsze oczywiście, ale teraz mam podwójną moblizację ;)

midnight, Ruby lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Mid chciałabym tak w to wierzyć, że jutro będą dwie kreski. Zaczęłam myśleć, że może ten dupek mnie oszukuje... i opóźnia @

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam mocno kciuki, zby to nie był tylko lek :) Aż się jutra doczekać nie mogę!! powodzenia

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga jak zajdę w tym cyklu to wybiorę któreś z tych dwóch imion niech to będzie nasza umowa :D o ile będzie dziewczynka :P

Ruby dla chłopca zawsze może być : Agaton :P

Ejrene lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) Hmm ostatnia??

Mama Tuśka gratuluję i trzymam kciuki.
    Aguś, Edycik trzymam kciuki za wasze testy.

A może Ruby poprostu nazwij córkę Kaja, Kaje to bardzo fajne babki ;) Ninka i Kaja ;)
    Maju bliźniaki mi też co jakiś czas się śnią ;)
    Kas zdrówka.

Oglądałam wczoraj program "Młodzi Lekarze" na TVP 1 i bardzo się wzruszyłam. Pokazali tam małego chłopca Mateuszka którego rodzice porzucili w szpitalu bo był chory. Jak tak można. I od razu żal do tego na górze że tacy ludzie zachodzą a osoby które chcą dać szczęście mają z tym problem.

AgaL, Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość

‹‹ 1183 1184 1185 1186 1187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ