Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak dla mnie bardziej niż pączek kuszący jest chrust mmmmmmm Dobrze że dziś i w środę trochę poćwiczę to zrobię miejsce na czwartek. A może któraś z was zna przepis na takie o niskim IG??
Edycik to ja trzymać kciuki będę z jutro. Już dziś zaczynam.
Aguś test kupiony?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszkaa chrust też bym zjadła
a jak Twoje samopoczucie kochana?Edycik lubi tę wiadomość
-
Katiuszka mam w domu jeden z rossmana a dziś kupiłam apteczny jakiś
Ale dupka jeszcze dziś wieczorem łyknąć?
Aerobik fajna sprawa:) u nas w mieścince zamknęli jedyny fitness club...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 14:57
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
MamaTuśka gratulacje!
Ruby na orbiteku się nie znam, wybieram się w czwartek dopiero pierwszy raz, ale dobrze wiedzieć, że na kolana trzeba uważać
Katiusza początki każdych ćwiczeń są trudne, ale jak się już wciągniesz to czujesz się superJa tak mam z basenem, a teraz dokładam do tego inne ćwiczenia, na razie szukam tego, co mi przypasuje. I podbijam pytanie o pączki z niskim ig
Aga, Edycik - trzymam kciuki za testowankoEdycik, AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Nie nakręcać mi się tu wieśniarki!
wyspać się, wstać rano, nasiurać i się pochwalić
noooo stresssss :*
cinnamon cookie, Edycik, AgaL, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Katiuszka ja raczej stawiam na jelita. Wiesiolek moze powodowac wzdecia i bole brzucha.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:MamaTuśka gratulacje!
Ruby na orbiteku się nie znam, wybieram się w czwartek dopiero pierwszy raz, ale dobrze wiedzieć, że na kolana trzeba uważać
Katiusza początki każdych ćwiczeń są trudne, ale jak się już wciągniesz to czujesz się superJa tak mam z basenem, a teraz dokładam do tego inne ćwiczenia, na razie szukam tego, co mi przypasuje. I podbijam pytanie o pączki z niskim ig
Aga, Edycik - trzymam kciuki za testowanko -
katiuszaa wrote:Dięki madzik. Jelita odpadają przeczyściłam je w weekend. Jak nic jajnik kombinuje tylko czy coś tego nie wywołuje. Jak piłam infolic to miałam podobnie więc jak nie wiesiołek to może zwiększona ilość kwasu foliowego albo witamina D
Dzialajcie bo to juz czas.
Ja jestem strasznie przewrazliwiona na punkcie jelit, dosc czesto mialam problemy, a to stes a to cos zjadlam... ale faktycznie u ciebie to musi byc jajnik bo juz od zeszlego tygodnia daje o sobie znac:)
Wg mnie witaminla D powinna byc nazywana witamina szczesciakatiuszaa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015