Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Spoko muszę dac radę strzelić sobie kopa w tyłek....tylko jakoś mnie to podcięło.
ale jak zawsze napiszę niestety na pewne rzeczy wpływu nie mamy, na szczęście masz nas , a my ciebie i razem damy radę :*
Dzisiaj wysyłam książeczkę także wypatruj po weekendzie przesyłki
Laski jak robicie chińszczyznę z tofu to zdarza wam się też mięso dodawać czy wtedy już nie dajecie? bo mam i to i to i zamierzałam dodać, ale się waham czy to mam sens ?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Staram się ogarnąć...myslę co robic w nowym cyklu Aguś czy zioła Ojca Sroki spróbować czy odrazu to CLO, ale chyba zacznę od ziółek kochana.
spróbuj ziółka, ja wczoraj miałam lekkie kłucie jajnika i zrobiłam owulacyjny - zaczyna się lekko wybarwiać więc coś chyba się dziejeEdycik, majju lubią tę wiadomość
-
Edycik bo to taki moment kiedy każda się zastanawia, co tu zrobić albo zmienić by w następnym cyklu się udało... Ja też już mam wątpliwości, 22.02 mam wizytę u gina i muszę porozmawiać o tych moich krótkich i słabych @... Ehhhh pełno tych pytań, co to powoduje że się nie udaje... Ale jakoś trzeba dalej działać, próbować, nie zniechęcać się chociaż bywa niełatwo :*
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik może faktycznie spróbuj ziółka. Kontynuuj ćwiczenia. Ciesz się autkiem. Ciesz sie tym, ze owu była.
Ja też miałam myśl teraz także się nie dziwie Tobie.... czy nie iść jednak na stymulację, ale trzymam się tego co razem z M postanowiliśmy i narazie staramy się sami. Mam tą wit.B6 i jak przyjdzie @ to zacznę brać.
Cinnamonek dobrze to napisałaś.."co tu zrobić albo zmienić by w następnym cyklu się udało..." dokładnie! a z drugiej strony niby zaufałam że przyjdzie wtedy kiedy Bóg da....a kombinuje, jestem niecierpliwa...taki mam charakter.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:54
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Edycik może faktycznie spróbuj ziółka. Kontynuuj ćwiczenia. Ciesz się autkiem. Ciesz sie tym, ze owu była.
Ja też miałam myśl teraz także się nie dziwie Tobie.... czy nie iść jednak na stymulację, ale trzymam się tego co razem z M postanowiliśmy i narazie staramy się sami. Mam tą wit.B6 i jak przyjdzie @ to zacznę brać.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby ja ziółek nie mam. A jak tą B6 brać?
Ale może dziewczyny wiedzą więcej.
Cynamon a ty też chyba kupowałaś ziółka ostatnio, pijesz od tego cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:57