Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju wrote:A miałaś robione np. takie badanie PCT test? Chodzi o to żeby ocenić jak Twój śluz zachowuje się w stosunku do plemników. Czy nie jest wrogi. Ginka mi mówiła, że wielu ginekologów nie wykonuje tego badania a jest ono dość istotne. I zapomiałam, Twój wybranek już się badał czy nie?
Tym razem już nie popuszczę, pakiet mam taki, że prawie każde badanie mogę zrobić bezpłatnie, a muszę się prosić o skierowanie
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Paryzetka i ta B6 do owulacji??
Ooo to Ty juz wizyta, myślałam, ze w marcuA b6 to najlepiej do owulacji, ale chyba można cały cykl brać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:22
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby wrote:o to przyszły tydzień wizyt, ja w pt dopiero liczę , że będę po owu już
Majju ja nie miałam tego PCT , ale nie wiem czy powinnam jak już w ciąży byłam ?
Widzę, że zaopatrzona dobrze na sobotę8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Midnight, nie zadręczaj się, nie warto :*
Paryzetka, wyciśnij z pakietu ile wleziePo coś się płaci te składki.
Ja z kolei mam 18.02 wizytę u innej ginki. Umówiłam się już dawno (na NFZ) bo chciałam się skonsultować odnośnie tej prolaktyny. Teraz już w sumie nie chcę ale szkoda mi terminu i zastanawiam się czy nie palić głupa (że staram się ponad rok, nic się nie dzieje, nic z tym nie robię, bla bla bla) i nie poprosić o skierowanie na jakiś pakiet badań co by trochę odciążyć domowy budżet
AgaL lubi tę wiadomość
-
Majju wal o skiero, co szkodzi. może zawsze dowiesz się czegoś nowego.
u mnie nawet nie chodzi o zadręczanie, tylko normalny jest az taki spadek formy po owu? spanie, zmęczenie, drażliwość...wczoraj to bez kija nie podchodź..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Majju ściemniaj, niech Cię przebada
Nic nie stracisz, a budżet warto odciążyć
Mid spadek formy po owu to niby objaw, ale ja przed owu a też tak wczoraj miałam. Halny jak nicEdycik, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
midnight wrote:Majju wal o skiero, co szkodzi. może zawsze dowiesz się czegoś nowego.
u mnie nawet nie chodzi o zadręczanie, tylko normalny jest az taki spadek formy po owu? spanie, zmęczenie, drażliwość...wczoraj to bez kija nie podchodź..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:36
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madzikk wrote:No to prawda jest taka ze starasz sie juz ponad rok, czas na badania...
midnight, Paryzetka83, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madzik dzięki tak właśnie pomyślałam że może hormony...miałam plamienie w owu Ruby(?) stwierdziła wtedy, że to silna owulacja...musiał być silny skok
objawów na razie się nie doszukuję, ale te wahania hormonów to jakaś masakra
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Madzik dzięki tak właśnie pomyślałam że może hormony...miałam plamienie w owu Ruby(?) stwierdziła wtedy, że to silna owulacja...musiał być silny skok
objawów na razie się nie doszukuję, ale te wahania hormonów to jakaś masakra
tak to ja byłam, tak się mi zdaje że tak mogło być...midnight, majju, Paryzetka83, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaju ja też bym poszła na twoim miejscu,czemu nie co dwie głowy mądre to nie jedna
skoro masz okazję na NFZ za free to czemu nie... u mnie na NFZ niczego mądrego się nie dowiedziałam, rok temu: jest Pani bardzo zdrowa , starać się ...kilka miesięcy temu: żadnego polipa nie widzę... a badanie histo mówi samo za siebie...także u nas NFZ szału nima
-
Na NFZ co tu mówić ogólnie szału ni ma...ale paru lekarzy jest, jak nie ten to inny.Jak budżetu brak to szukać trzeba do bólu, czasem trafi się taki z powołania. Moja ginke uważam właśnie za taką z powołania i na lekarza POZ też dobrego trafiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:45
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
majju wrote:Midnight, nie zadręczaj się, nie warto :*
Paryzetka, wyciśnij z pakietu ile wleziePo coś się płaci te składki.
Ja z kolei mam 18.02 wizytę u innej ginki. Umówiłam się już dawno (na NFZ) bo chciałam się skonsultować odnośnie tej prolaktyny. Teraz już w sumie nie chcę ale szkoda mi terminu i zastanawiam się czy nie palić głupa (że staram się ponad rok, nic się nie dzieje, nic z tym nie robię, bla bla bla) i nie poprosić o skierowanie na jakiś pakiet badań co by trochę odciążyć domowy budżet
anuż da skierowanie na jakieś badania:) mi ostatnio gin mówiła że u mnie przyczyna może być w krzepliwości i zapobiegawczo żeby brać Acard, ewentualnie w ciąży Clexane. Bierze któraś z Was Acard?
-
Kas ja miałabym brać Akard ale okazało się z wyników, ze nie mam problemó z tym akurat...jak zajdę to zobaczymy co wymyśli ginka...ale też miałam brać zapobiegawczo , to może i dobrze...na zajście może nie pomoże ale jakby Ci się udało-czego życze, to tym razem uda się?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
To teraz wszystkie będą się badać
i dobrze, byle się udało jak najtaniej....
ja oczywiście w gorącej wodzie kąpana poleciałam wtedy we wrześniu i ściemniłam co do czasu ile się staramy, chciałam porobić wszystkie badania, teraz już przebadani jesteśmy....więc daje nam czas. Wiem trochę na odwrót, ale cóżEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę