Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:ja w nowym cyklu zamierzam iśc do endokrynologa może pora najwyższa
-
Kaś ja dostałam acard 75 bo palę i mogę mieć problem z przepływem krwi
Palenie miałam ograniczyć a nawet rzucić, ale mnie to za bardzo stresuje i poziom wkur.a rośnie tak, że warczę na wszystkich i ginka kazała wyluzować i rzucić jak zajde. To się tego trzymam
AgaL, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Midnight znam ten bol, zawsze mam problemy z zaparciami i spadek formy ale w tym cyklu bylo inaczej, pewnie datego ze zaraz po owu wiecej cwiczylam, wogole ten cykl troszke dziwny jest bo wczoraj nawet mialam bole zoladka i biegunke, czyzby cionsza
ale prawda jest taka ze ten cykl zostal odpuszczony, wydaje mi sie ze tez owulki nie bylo, wiec tez sie zaczelam zastanawiac ze moze cos zawsze klika ale nie do konca, moze u mnie jest problem z zagniezdzaniem, nawet jajniki daja o sobie znac bardziej niz zwykle w tym czasie (pewnie wchlania sie niepekniety pecherzyk). Ale narazie luzik, do lekarza dopiero koniec sierpnia. No i chlop musi troche dorosnac:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Partyzetka a badania jakieś robiłaś czy bierzesz Acard profilaktycznie? ja robiłam tylko przeciwciała antykardiolipinowe które wyszły w normie i tak się zastanawiam czy brać profilaktycznie?
-
majju wrote:Ja tylko odnośnie TSH, zaraz na początku starań bo miałam 2,52 a ginka chciała żeby było poniżej 2,5. I brałam jod jakiś czas i mam ok. 1,7.
Ja TSH mam niewiele powyżej 2, a nic gin mi o tym nie mówił. Ech... zawsze coś się znajdzie. Jak tu wyluzować ?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
No i jestem już w pracy, ale w ogóle się skupić nie mogę
Może później uda mi się coś więcej poczytać forum, bo na razie ledwo żyję.
Ruby dobrych wieści niestety nie mam, a nawet złe... @ się właśnie zaczyna i brzuch tak mnie boli, że ledwo wysiedzieć mogę.
Paryzetko ja też mam 8.02 wizytę. O ile @ sobie już pójdzie na dobre, ale raczej na to się zapowiada.
Maju ja też w pracy na waflach ryżowych dzisiaj, ale chyba muszę sobie coś zamówić, bo zwariuję z głodu.
Dziewczyny, powiedzcie mi coś jeszcze. Tydzień temu dostałam wyniki mojego amh. Tutaj wszystko podobno ok - 2,55, czyli w normie. Dostaliśmy też wyniki męża i tu niestety już nie jest tak dobrze. Morfologia 2%. 96% nieprawidłowości główki. Inne parametry też nie najlepsze. Liczba w 1 ml - 11,9 mln, a całkowita w ejakulacie - 63,2 mln. Ruchliwość też słaba. Przepłakałam prawie cały dzień. Mąż też posmutniał. Boję się, co z tego będzie, ale dobrze, że zrobiliśmy te badania. Jest jakiś sposób, żeby poprawić takie kiepskie wyniki nasienia? Czy raczej mam się nastawiać na iui lub ivf? Co myślicie?👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
kas50 wrote:Partyzetka a badania jakieś robiłaś czy bierzesz Acard profilaktycznie? ja robiłam tylko przeciwciała antykardiolipinowe które wyszły w normie i tak się zastanawiam czy brać profilaktycznie?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka nie mów o paoierosach... Co prawda nie paliła strasznie nałogowo, ale kilka dziennie.. Jak się zdenerwowalam i jak byłam na uczelni to najwięcej.
A teraz tak mi się chce, że masakra.
.tym bardziej, że mój m wkurza mnie nawet swoim spojrzeniem.. Wrrr -
Ja plamień nie mam, tzn.raz miałam gdy okazało się że mam torbiel na jajniku i wtedy przeszłam ciążę biochemiczną, plamiłam ok.6dni przed @. Chyba kupię i będę brać profilaktycznie co drugi dzień.
-
EwelinaaKaa a co masz humory ciążowe, czy czymś konkretnym Cię wkurza??
Smerfelinka nie interpretuj sama wyników nasienia, ja tez najpierw się załamałam...myślałam, ze takie niskie wyniki, poszłam z nimi na wizytę i gin na to : "supermen, wyniki rewelacja" .Nie pamiętam teraz szczegółów więc Ci nie powiem.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kas jednak miałam Ft4 a nie Ft3.
to moje wyniki z października:
TSH TSH 2,2197 µIU/ml 0,3500 - 4,9400 N
FT4 FT4 0,94 ng/dl 0,70 - 1,48 NWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 12:14
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę