Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfelinka, jasne że pamiętamy
Edycik tulę mocno :*
Aga,Kaś dawka w tabletce to 50mg a brać powinno się ok 300mg żeby działało - mi na śluz też pomogłoChyba sobie kupię, ale w nowym cyklu bo w tym obiecałam sobie, że nie kupuję nic. Wykańczam to co mam
No i ziółka piję.
Cinnamon ja też idę w tym miesiącu na wizytę. 08.02. W końcu to już prawie marzec i czas się dowiedzieć czemu się nie udaje. Zastanawiam się właśnie o jakie badania się upomniećEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Cinnamon ja też idę w tym miesiącu na wizytę. 08.02. W końcu to już prawie marzec i czas się dowiedzieć czemu się nie udaje. Zastanawiam się właśnie o jakie badania się upomnieć
A miałaś robione np. takie badanie PCT test? Chodzi o to żeby ocenić jak Twój śluz zachowuje się w stosunku do plemników. Czy nie jest wrogi. Ginka mi mówiła, że wielu ginekologów nie wykonuje tego badania a jest ono dość istotne. I zapomiałam, Twój wybranek już się badał czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zrobiłam toffu z warzywami i pozawijałam do tego papieru ryżowego
co prawda nie wyszło mi to tak idealnie ale jak na pierwszy raz chyba całkiem nieźle
m się zdziwi że nie ma mięsa ale nic mu nie powiem
za godzinę lecę do pracy
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:o to przyszły tydzień wizyt, ja w pt dopiero liczę , że będę po owu już
Majju ja nie miałam tego PCT , ale nie wiem czy powinnam jak już w ciąży byłam ?
Widzę, że zaopatrzona dobrze na sobotę
A jak!
W sumie wydaje mi się, że warto to zrobić bo chyba mogło się po ciąży coś odmienić -
AgaL wrote:Ja też nie miałam PCT...a. mój gin słynie z tego, ze robi wszystko co możliwe, pamiętacie że miałam badań za 1700 zł, plus badanie nasienia M.
Ruby nie pisz takich rzeczy o jedzeniu bo ja w robocie na waflach ryżowych jadę...AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny nakręcacie tym żarełkiem...ja dziś planuję wypróbować przepis Ruby na zupkę porową...nawet m przyznał że zje
Badania badania, wykresy, owulacja i znów czekanie...to koło męczace...
Miałąm wczoraj dół straszny...żarłam wszystko co popadło, nosiło mnie sama nie wiedziałam co ze sobą zrobić...wątpliwości, strach...dziś też ale mniej..po zeżarciu opakowania kinderek miałam chęć zmusić się do haftu...ale jakoś nie szło...straszny to czas dla mnie oj straszny..AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17