Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka właśnie miałam pisać, że pająków też się nie boję, nawet jak znajdę jakiegoś w domu to na rękę i wyrzucam przez okno....nie zabijam
Smerfelinka, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszka właśnie miałam pisać, że pająków też się nie boję, nawet jak znajdę jakiegoś w domu to na rękę i wyrzucam przez okno....nie zabijam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:25
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Paryzetko pamiętam
Ale ja nawet w Łodzi bywam tylko od święta... Mimo to odezwę się, jak następnym razem będę jechała i może jakaś kawka, coś?
Katiusza i jak sobie radzisz? Bo ja trochę 3 lata od przeprowadzki zaczynam czuć się samotna. Dopiero teraz i wprawdzie mój Mąż jest naprawdę cudowny, ale jednak czegoś mi brakuje.
Aga ja robię tak samoAgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszka właśnie miałam pisać, że pająków też się nie boję, nawet jak znajdę jakiegoś w domu to na rękę i wyrzucam przez okno....nie zabijam
Ja nie zabijam pozwalam im chodzić. Tarntuli bym pewnie w domu nie trzymała ale takie małe niech sobie chodzą. Mi nie przeszkadzają a łapią inne owady.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kurde Ruby to ja chyba szukam promocji na karimaty i śpimy na podłodze - Mama właśnie zrobiła mi niespodziankę, przyszła do mnie do pracy i taaaadaaaaam! Przyniosła pączki własnej roboty
dwa już opchnęłam i mam ochotę na kolejnego
dziś nawet ten orbitrek nie pomoże
AgaL, majju, Smerfelinka, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Katiusza i jak sobie radzisz? Bo ja trochę 3 lata od przeprowadzki zaczynam czuć się samotna. Dopiero teraz i wprawdzie mój Mąż jest naprawdę cudowny, ale jednak czegoś mi brakuje.
midnight, cinnamon cookie, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe, pajączki so sweeeeeetaśne
chyba, że takie brązowe na cienkich nogach - to jedyny w PL gatunek, którego ugryzienie może wywołać ostrą reakcję alergiczną (wkleiłabym zdjęcie ale nie chcę tego robić tym co się boją
)
Oj jakby już było lato, to by się pojechało na Mazury, mmmm...
Btw. Mój M. praktycznie co roku jeździ na męski weekend na działkę kolegi, do miejscowości na B obok Ciebie CinnamonkuWidocznie klimat tam sprzyja imprezowaniu
Paryzetka83, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smerfelinka to dawaj znać jak będziesz w Łodzi
Zgarniemy Midnight przy okazji i umówimy się na kawę
Ktoś tu jeszcze jest z okolic, Kasia chyba?
midnight, Ruby, Smerfelinka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Majju miejscowość na B obok mnie??? :> to żeś dała mi zagadkę
A tak w ogóle to już powiadomiłam Męża o naszym pomyślepowiedział: O Boże, tyle bab pod jednym dachem?!
hahah On jeszcze chyba nie wie ile
biedaczek
Smerfelinka, AgaL, katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość