Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Znajdzie się coś dla każdej - dla zaciążonych też
tylko jak już będę wiedziała ile Was przyjedzie to muszę rozlokować, oby mi tylko łóżek starczyło
a jak u Ciebie to męża na łódce rozlokuję więc będzie i kierowca do przywożenia alkoholu w trakcie
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak tak piszecie o spotkaniu, to aż mi się smutno zrobiło... Ja od niedawna mieszkam, gdzie mieszkam. Przeprowadziłam się do innego miasta, żeby zamieszkać z Mężem. Do tej pory nie mam tu znajomych (oprócz dużo starszych z pracy) i brakuje mi życia poza pracą i domem, ale nawet nie mam do kogo się odezwać. Albo mieszkają daleko, albo już dzieciate, albo o mnie pozapominali... Znów mi się ryczeć chce. Ja to mam jazdy ostatnio. Masakra👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Ruby chodziło mi o te wyskakujące "buły"
Ja jestem z takich, co to nawet lekarza się wstydzą
Midnight życzę Ci tych bliźniaków z całego serca! Btw ja też bym nie pogardziła
Ja dołączam do klubu rozmiaru 38I też ich nigdy nie ma, wrrr!
nie ma tego złego , a kto pyta nie błądzi podobno
Smerfelinka, Edycik, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Dziewczyny jak tak piszecie o spotkaniu, to aż mi się smutno zrobiło... Ja od niedawna mieszkam, gdzie mieszkam. Przeprowadziłam się do innego miasta, żeby zamieszkać z Mężem. Do tej pory nie mam tu znajomych (oprócz dużo starszych z pracy) i brakuje mi życia poza pracą i domem, ale nawet nie mam do kogo się odezwać. Albo mieszkają daleko, albo już dzieciate, albo o mnie pozapominali... Znów mi się ryczeć chce. Ja to mam jazdy ostatnio. Masakra
-
katiuszaa wrote:mogę przywieść materace dmuchane i namiot
a jak u Ciebie to męża na łódce rozlokuję więc będzie i kierowca do przywożenia alkoholu w trakcie
jeszcze tyle czasu a tu takie ciekawe pomysły
fiu fiu
Smerfelinko a gdzie mieszkasz teraz bo nie pamiętam?AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Smerfelinka Cinnamonek na pewno bierze i Twój przyjazd pod uwagę
Właśnie skąd jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:13
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Cinnamon w centralnej Polsce, jakieś 50 km od Łodzi, na południowy-wschód. Dokładnie mogę Ci wyjaśnić w prywatnej wiadomości
Aga bardzo by mi było miło, ale to tak wiesz, na co dzień... Smutno trochę samejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:15
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Szalone! Damy radę w domu, najwyżej po dwie będziecie spać
kurczę, niech ten remont szybciej się zaczyna
Ruby niestety ale teraz Cię nie pocieszę, jak to w domu z ogrodem - pająki sąale ja mam ogromną arachnofobię a mimo to daję radę więc nie jest tak źle
tylko raz na jakiś czas słychać mój krzyk w promieniu paru kilometrów
Smerfelinka, Edycik, majju, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Szalone! Damy radę w domu, najwyżej po dwie będziecie spać
kurczę, niech ten remont szybciej się zaczyna
Ruby niestety ale teraz Cię nie pocieszę, jak to w domu z ogrodem - pająki sąale ja mam ogromną arachnofobię a mimo to daję radę więc nie jest tak źle
tylko raz na jakiś czas słychać mój krzyk w promieniu paru kilometrów
No ja też mam teraz mieszkanie z ogródkiem i pozakładałam wszędzie moskitiery żeby zawału nie dostaćale tych z długimi nogami szarych aż tak się nie boję - jestem w stanie zabić nawet takiego małego - wielkiego już nie
Jak tak mi pójdzie dobrze z tymi pączkami to niestety w dwie nie pomieścimy sięAgaL lubi tę wiadomość
-
Smerfelinka wrote:Cinnamon w centralnej Polsce, jakieś 50 km od Łodzi, na południowy-wschód. Dokładnie mogę Ci wyjaśnić w prywatnej wiadomości
Aga bardzo by mi było miło, ale to tak wiesz, na co dzień... Smutno trochę samejTylko, że w teraz mieszkam i pracuję w Łodzi
Ale to zawsze bliżej niż do Cynamonka
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyW moim namiocie nie ma pająków. Osy, komary raz mysz do nas zawitała ale pająk nigdy
A szkoda ja się ich nie boję
Mają takie włochate nóżki i wg przesądów przynoszą pieniądze do domów w których zamieszkują.
Smerfelinko ja mam podobnie. Przeniosłam się za mężem a rodzina i przyjaciele zostali w innym mieście.AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:W moim namiocie nie ma pająków. Osy, komary raz mysz do nas zawitała ale pająk nigdy
A szkoda ja się ich nie boję
Mają takie włochate nóżki i wg przesądów przynoszą pieniądze do domów w których zamieszkują.
Smerfelinko ja mam podobnie. Przeniosłam się za mężem a rodzina i przyjaciele zostali w innym mieście.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny