Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego naj naj Przyjaciółeczki
Katiuszka piękny podpis!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 13:27
Edycik, katiuszaa, Ruby, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnykatiuszka rzeczywiście, bomba - lubię to
kochana dziękujemy i Ja też składam najlepsze życzonka drogie Kobietki :*
Aga no to super dzień jutro cię czeka!
A co do spotkania to jak najbardziej jestem za, mam 4 pokoje więc też was pomieszczę jakby coto fakt napisać się nie da...a najgorsze jest wiecie co? że ja tak sobie śmiało do was piszę, że tu mi wyskakuje to , tam tamto itp a przecież wszyscy to czytają
trochę mnie to zniechęca
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:a miałaś śmietanę w środku w pączku czy jakby pączek przecięty i między tymi dwoma kawałkami śmietana? bo ja tylko takie dostałam, a marzył mi się taki co śmietana będzie jak marmolada w samym środku
ale zjem zjem aż tak to nie pogardzę
mniam ale teraz mi ciężko:(
jeszcze 7 pączków mi zostało głównie ze śmietaną i czekoladą bo teściowa jeszcze przyniosła..ehhh...a gdzie moja dieta? -
nick nieaktualnykas50 wrote:śmietana w środku:) oblany polewą z kokosem
mniam ale teraz mi ciężko:(
jeszcze 7 pączków mi zostało głównie ze śmietaną i czekoladą bo teściowa jeszcze przyniosła..ehhh...a gdzie moja dieta?będę płakać!
AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:katiuszka rzeczywiście, bomba - lubię to
kochana dziękujemy i Ja też składam najlepsze życzonka drogie Kobietki :*
Aga no to super dzień jutro cię czeka!
A co do spotkania to jak najbardziej jestem za, mam 4 pokoje więc też was pomieszczę jakby coto fakt napisać się nie da...a najgorsze jest wiecie co? że ja tak sobie śmiało do was piszę, że tu mi wyskakuje to , tam tamto itp a przecież wszyscy to czytają
trochę mnie to zniechęca
upss przepraszam wymsknęło mi się. No nic teraz wszystkie plotkarskie portale o tobie napiszą
AgaL, Ruby, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby, też tak właśnie czasem myślę jak piszę coś mocno osobistego. Szkoda, że nie można jakoś zamknąć zamknąć grupy. Żeby wszystko było tajne/poufne
Wsiego dobrego dla Was Kochane :*AgaL, katiuszaa, Edycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby ja też przez chwilę miałam wątpliwości, co do uzewnętrzniania się na forum, ale... Ale tylko chwilę
Ja chyba nikogo innego oprócz lekarza bym o coś takiego nie spytała
Kas jaka dieta? Dieta? To słowo należy wykreślić ze słownikaAgaL, midnight lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Ejrene no to na 60% miałyśmy rację
Super, a Mikołaj to takie pozytywne imie
Oj tak spotkanie w takim gronie to byłoby cośNajlepszego dla Was moje kochane :*
Miko witamy w naszym gronie - zapoznaj się z naszą pierwszą stroną i jak chcesz to dołącz. Bo to najfajniejsze forum na świecie
Dostałam wolne na jutro - pobyczę się do południa, może wykorzystam lubego seksualnie bo ma na popołudnie do pracy i będę grać w gryKurcze mała rzecz a cieszy
Aguś ja dziś lecę na siłkę a później do galerii szukam jakiś botków dla siebie a w ccc ponoć promocje są fajne
Lubię taki czas tylko dla siebie
katiuszaa, AgaL, midnight, majju lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Ruby ja też przez chwilę miałam wątpliwości, co do uzewnętrzniania się na forum, ale... Ale tylko chwilę
Ja chyba nikogo innego oprócz lekarza bym o coś takiego nie spytała
Kas jaka dieta? Dieta? To słowo należy wykreślić ze słownika
Ale , że o co? to co ja pytałam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyz drugiej strony, żeby czytać takie forum tylko dla draki to ktoś musiał by być na prawdę zdrowo jeb...ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 13:39
Edycik, katiuszaa, Paryzetka83, AgaL, midnight, Ejrene, cinnamon cookie, majju lubią tę wiadomość