X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    U mnie też niedawno śnieg, później słońce a teraz szaro :( okropna pogoda...

Dokładnie to samo...ach....marzą mi się ciepłe plaże, piasek pod stopami, turkusowe morze...

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko u mnie to nie progesteron. Miałam już badania. Podobno ok. (Nie pamiętam teraz dokładnie wyniku, ale coś ok. 15 był.)

Ruby tym razem mam nadzieję, że się poprzestawia, bo raczej nie liczę na nic innego przy obecnych wynikach Mężulka :(

Aga ja mam obecnie to samo. A po tych ostatnich wynikach nasienia, to szczerze mówiąc nawet nie wierzę, że tak po prostu może się teraz udać i odechciewa mi się wszystkiego :/ Musimy jakoś te humory poprawić, bo to grozi zbiorową depresją ;)

Ejrene super, super! Bardzo się cieszę :) Ja w ogóle poproszę jak najwięcej dobrych wieści ;)

AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Czytam Was od dłuższego czasu i w sumie jest to najlepsze forum jakie widzialam wiec dołączam. Otóż od jakiegos czasu staram sie o dzidzie druga w Ramach scislosci

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby zaraziłaś się od Edycik?? Wykuruj się skarbie

Aguś na luzie podejdź do tego miesiąca a w kolejnym stymulacja z doktorkiem. Może brak myślenia "że to ten cykl jest tym w którym są szanse" zadziała na ciebie relaksująco. Rozumiem co czujesz z tymi urodzinami. Mnie w sierpniu czeka ślub szwagierki no i będzie pełno kuzynostwa w ciąży, z małymi dziećmi. ciotki pytające kiedy my i tłumaczące że nie warto dbać o karierę lepiej rozpocząć od rodziny. No przecież wiadomo że skoro nam firma się rozrasta to my nie chcemy dzieci wrr.... Jakbyś się chciała wyrwać z tej imprezy to może wpadaj do mnie ;) Powiemy że nagły przypadek i koniecznie musisz ratować koleżankę ;)

AgaL, majju, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Smerfelinko... trzeba nam sie pozbierać, bo grozi to ogromnym dołem, gdzie wszystkie wpadniemy :P

Smerfelinka, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka dzięki :* tylko mam dylematy co dalej robić, ale jutro będę się widzieć z tą koleżanką, co Wam kiedyś wspominałam, że podchodziła do in vitro, nie zareagowała na leki, w końcu odpuścili, przygotowywali się do pierwszej wizyty w ośrodku adopcyjnym i 3 tyg przed dowiedziała się o ciąży. Ma teraz 2letnią córę. A wyniki AMH miała jakos 0,04 także ten jej i też mój gin nie dawał szans poza in vitro. Teraz wiem, że stara się drugie i chodzi do mojej byłej ginki, lubiłam babkę bardzo, bo działała na mnie kojąco...ale chodziłam do niej przed staraniami. DO tego nowego poszłam po 4 miesiecach starań bo spanikowałam....i chciałam się przebadać, a do mojej nie mogłam się dostać.
    No i teraz nie wiem czy nie wrócić do tamtej....bo tu zraził mnie tym gadaniem od razu o in vitro.Sorki zagmatwane to...ale własnie takie myśli mam w głowie.

• kas50 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene super wieści:)

ja zjadłam 2 pączki ze śmietaną i chyba nie dam rady zjeść obiadu..ehhh..goopia ja...

AgaL, Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• majju Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację, nie dajmy się wpędzić w żadne doły :) Na pogodę też można dużo zrzucić :) Ja dzisiaj nie pracuję wydajnie ale już te dwie godzinki się pobujam.

AgaL, Edycik, Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfelinka wyniki wynikami , a tu nawet z cykli bezowulacyjnych dzieci są :P czytaj Agatia :)

Aga - kawka, dobry pączek, książka dla siebie i będzie po dołku :)

Katiusza no dziwny masz ten cykl, nie jestem przekonana czy temo będzie wyznacznikiem, że nie było owulki, wszystko na to wskazywało i test i śluz z tego co patrzyłam na wykres...no nic zobaczymy, może dalej na jednym wózku pojedziemy:) Muszę być na nogach bo w sobotę impra więc trzeba się zresetować przed owulacją :D

AgaL, katiuszaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Katiuszka a wpaść do Ciebie zawsze chętnie :):)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby Ty wiesz co lubię :P :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ejrene super wieści:)

ja zjadłam 2 pączki ze śmietaną i chyba nie dam rady zjeść obiadu..ehhh..goopia ja...

a miałaś śmietanę w środku w pączku czy jakby pączek przecięty i między tymi dwoma kawałkami śmietana? bo ja tylko takie dostałam, a marzył mi się taki co śmietana będzie jak marmolada w samym środku :P ale zjem zjem aż tak to nie pogardzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 13:15

• Edycik Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miko88 polecamy zapoznać się ze stroną 1 tego forum :)

Ejerene na 60% będzie Mikołaj :) no super wieści!!!!

Ruby zaraziłam Cię zdalnie chyba, zdrówka kochana :*

Ejrene, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby Ty wiesz co lubię :P :)
    no wiadoma sprawa, czarownice wszystko wiedzą. A kiedy ten fryzjer? bo czekamy na efekty :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle....to fajnie byłoby się spotkać z Wami, siedzieć cały wieczór czy noc i nagadać się do woli. Napisać jednak wszystkiego się nie da.... mi czasem brak słów, albo nie chcę się rozpisywać ;)
    Ale byśmy wróciły do domów naładowane pozytywnie po takim spotkaniu :)

Edycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no wiadoma sprawa, czarownice wszystko wiedzą. A kiedy ten fryzjer? bo czekamy na efekty :)
    mi coś ostatnio kula pękła i miotła nawala. Gdzie swoje serwisujesz?

AgaL, Edycik, Smerfelinka, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene z Mikołaja już kawał chłopa :)
    I coraz bardziej zaczyna mi się podobać to imię :)

AgaL, Ejrene, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A tak w ogóle....to fajnie byłoby się spotkać z Wami, siedzieć cały wieczór czy noc i nagadać się do woli. Napisać jednak wszystkiego się nie da.... mi czasem brak słów, albo nie chcę się rozpisywać ;)
    Ale byśmy wróciły do domów naładowane pozytywnie po takim spotkaniu :)
    Cinnamon zapraszał ;) I nie wiem jak byśmy wróciły chyba na czworaka po wzmacnianiu endometrium ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 13:19

AgaL, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Jutro o 12 :)) potem galeria - odbieram książke z matrasa i tak się rozejrzę, potem kawa z tą koleżanką - także myślę że przyniosę Wam od niej pokrzepiające wieści i rady :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Cinnamon zapraszał ;)

Pamiętam! dlatego jeszcze nie zaciążyłam... żeby się wybrać :P

katiuszaa, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ