Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratkuuuu cudne zdjęcie:)
jak macha!
Wzruszają mnie te z zdjęcia USG :*
Mały Człowieczek,Cud :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 23:09
Bratek, Szyszka1 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Prawda? Dzięki, Kochane :-*
Weźcie linijkę do reki i pomyślcie, że to dopiero 4 cm... Czyż to nie jest niesamowite?????? Że w ciągu 10 tygodni z dwóch POJEDYNCZYCH komórek powstaje człowiek, który ma już wszystkie organy (muszą się tylko udoskonalić), reaguje na bodźce itd., macha rękoma/nogami, odwraca się od sondy, jak się mu za długo dokuczaetc? To nic, że jest trochę galaretkowaty itd., ale.... no niesamowite
Zresztą cały pierwszy trymestr jest KOSMOSEM. Siup - i ma płetwy. Siup - za trzy dni już rozdzielone palce, zamiast płetw.... itd. itp.
Sama moja lekarka powtarzała dziś w kółko: cud natury, cud natury
P.S. Ale jeśli się sprawdzi, że to chłopiec.... to chyba padnę.... Oczywiście, przez te mdłości, z których się wszyscy nabijali w kontekście możliwej płci....
Paryzetka - idziecie jak burza, JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII)))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 23:19
Paryzetka83, chmurreczkaa, midnight lubią tę wiadomość
-
Bratku rozczuliłam się, piękne zdjęcie
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku :*
Bratek lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Bratku cuuuuudnie. Uwielbiam USG. Mi w ok. 12tyg też lekarka mówiła, że antenka jest i tak zostało
. Super rośnie i super, że masz dobre wyniki. Oby dolegliwości ustąpiły niedługo.
Paryzetka Gratulacje!!!! Pięknie przyrosła beta. Cudnie!!!!Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
hejka
jak dobrze że jutro już piatek, a włąściwie szkoda że nie dziś....bo ja padam spać po 20 jak małe dziecko
Kjopa ten lizak super
Aguś no Ty autko kupilaś to poslizg będzie jak nic hihi
Bratku - mini Bratek już jest zajebiaszczyto musi być piękne uczucie obejrzeć mini Bratka na USG
Paryzetka wowowoowow!!!!!!!!!!!!Zajebiście !!! Przepraszam za wyrażenie,GRATULUJĘ.
Mnie coś wczoraj jajniki bardzo bolały, zwłaszcza lewy dziś tempka skoczyła,może owulka za rogiem? Dobrze by było jak wypadła by na weekend
Paryzetka83, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej
Nie wytrwałam wczoraj wieczorem ale dziś z samego rana ślę ogromne, szczere gratulacje! Bardzo, bardzo się cieszę! Rośnijcie zdrowo i spokojnie :* :*
Bartku wzruszyłaś mnie ogromnie małym Bratkiem, kawał chłopa już! A jak macha! Cudnie :*
Edycik będzie gorąco w weekend? :*
Mam nadzieję, że u mnie też
Dobrego dnia Kochane!Paryzetka83, Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Paryzetkaaaa właśnie wstalam i patrzę a tu piekna beta
gratuluje Kochana,teraz do przodu, rosnijcie zdrowo
:*
Co czujesz? Ja próbowałam się postawić na Twoim miejscu...i nie wiem,chyba miałabym z emocji mętlik w głowie;)
Ooo suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 06:49
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Paryzetka gratulacje!!!!!!! Piękny suwaczek:-)
Bratku piękne zdjęcie:-)
Ja powoli mykam do pracy. Wczoraj z m.zakonczylismy plodny czas w tym cyklu hihi teraz pozostaje tylko czekać czego nie lubię; -)Edycik, Paryzetka83, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Paryzetka
GratulacjeParyzetka83 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ale się rozpisałyście wczoraj:)
Nadrobiłam posty, zaraz zmykam do pracy.
Szkoda, że nie mam neta w robocie, potem wieczorem jak przychodzę to godzinę Was czytam
Miłego dnia dziewczynki
AgaL lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Edycik wrote:Paryzetka super suaczek.Ja chyba na Twoim miejscu góry bym mogła przenosić
Majjusia to może obie będziemy miały łóżkowe szaleństwa
Właśnie też się zastanawiam co by się ze mną w takim momencie działoAle na razie to czysta abstrakcja
Lecę dziś na 18. zobaczyć jak pęcherzyki rosną. Mam nadzieję, że będzie już jeden konkretnie dominujący i może w sobotę dostanę Pregnyl. I będzie się działo
Edycik, Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hejo! Ja tylko na chwilkę, bo lecę szykować się do pracy
Spałam dziś fatalnie i zmarzłam nad ranem jak nie wiem co, bo u nas mróz! Ale nie o tym chciałam pisać
Paryzetka świetne wieści na dzień dobry!Rośnijcie zdrowo
Jak to się mówi, nudnych 9, a tak właściwie to już 8 miesięcy
Odezwę się później, miłego dnia!Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dziewczyny ja sama się zastanawiam nad swoimi emocjami, ale chyba jest to po prostu radość. Taka, że się o 7 rano do pracy wychodzi z uśmiechem i te 3 km piechotą pokonuje raźnym krokiem
Gdzieś tam czają się lęki o przyszłość, o finanse, ale je zagłuszam
Na razie tak jak napisała Edycik - mogę góry przenosić
AgaL, majju, madka, Edycik, midnight, madzikk, Kasia1407, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka pięknie to napisałaś...mam łzy w oczach. Obyśmy wszystkie tego doczekały :*
Majusia, Edycik życzę Wam pięknych owulacji, pęcherzyków i szalonego łóżkowego weekendu
Smerfelinka rozgrzej się herbatką lub kawką i miłego dnia
Ja też nad kawką w pracy.Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość