Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam jeszcze tylko do końca odcinka serialu i idę spać
Odświeżanie strony co chwila aż i tak nie wpłynie na wynik bety
Aga to Twoje auteczko jest cudne. Szczególnie kolorAgaL, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
madka wrote:Aguś chwaliłaś się (wiemy gdzie
), ale tu nie, a ja też chcę zobaczyć tą limonkę
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/VgEEEl8vqhzMqL0YxrVQvd6qNd0RWQ
a kolor na żywo to coś jak te szpilki
http://allegro.pl/must-have-szpilki-szpic-limonka-polskie-hit-i5863389741.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:29
madka lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Paryzetka i dalej nic??? Ehhh wszystkie tu czekamy
U mnie w mieście był Ciuciu Caffe, też można było robić samemu lizakiale już zamknęli
Kasiu może faktycznie spróbuj tego co dziewczyny piszą na poprawę śluzu... Oby się poprawiłoewentualnie kup nowe auto, Edycik mówiła że odrazu jest niezły poślizg
nie no żartuję oczywiście
Cinnamon normalnie rozbawilas mnie do łez :-* Az moj M sie mnie zapytal czy u mnie wszystko w porządku bo szczerze sie tak do telefonu
A powiem ci ze w tym roku planujemy zakup samochodu to musze zaplanowac zakup w owulke to juz wtedy na 100% sie uda jak taki poślizg będzie
AgaL, midnight, Paryzetka83, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Powoli też się zmywam.... jeszcze z komórki zerknę przed zamknięciem oczu
Słodkich snów Wszystkim, a szczególnie spokojnej nocy Paryzetka TobieParyzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
15 stron w jeden dzień??????
Szalllllone. NIE DA się za Wami nadążyć
katiuszaa, przytulam z całych sił :-* Optymizmem od Ciebie nie powiewa, ale rozumiem to. I wierzę, że jeszcze się doczekasz :-*
midnight.... to Ty nie wiesz, że jak zgaga, to dlatego, że dziecko będzie miało dużo włosów na głowie??????
A za skurcze - trzymam kciuki, by to było rozciąganie. Jak coś, weź no-spę dla spokoju :-*
Smerfelinka - stres? Do znudzenia będę powtarzać (bo już Ci o tym pisałam, wiem) - relaksacjanp.trening Jacobsona. Może być też jakaś medytacja, joga etc.
Z suplementów - u nas się sprawdzał magnez w końskiej dawce i dobrej formie (!!!) plus vit.D3 (też duże dawki!!!).
Ale, niestety, na stres, to trzeba ZWOLNIĆ w życiu. bardziej zwolnić, niż tylko na czas łyknięcia magicznych tabletek, które mają to wszystko za nas załatwić....
Aguś, cudny ten Twój brytekBardzo je lubię
Kasiu, przytulam :-* Coś na ten śluz bierzesz? Dużo tej vit.B6? Wody dużo pijesz? :-*
Serio serio, u nas vit.B6 (300-500mg/dzień) bardzo się sprawdziła, a testowaliśmy gdzieś już od jesieni zeszłego roku, przez kilka cykli.
Paryzetka... żeby ich sczyściło, echhhhh.... Może dadzą Ci następnym razem nr zlecenia Diagnostyki i będzie szybciej?
P.S. A my meldujemy się po wizycie. Nadal wyprzedzamy datę wyznaczoną wg OM. Od czubka głowy do tyłka mamy 3,7cmKarczek kształtny
kręgosłup z zachowaną ciągłością, tętno dobre, głowa i wszystkie kończyny na miejscu, podobnie jak jelitka, wątroba, pęcherz. Ogólnie - pani doktor baaaardzo zadowolona - mówi, że (odpukać!!!!!!!!!!) nie ma się do czego przyczepić - ani u dziecka, ani u mnie (w sensie mojego organizmu, wyników badań etc.).
Oczywiście za wcześnie na określenie płci takie, by coś obiecać, ale.... uwaga uwaga..... coś tam się majta między nogami.........
Tak więc powoli zbliżamy się do końca I trymestru. BF twierdzi, że już za kilka dni minie ten najgorszy okres.
Oby....
A tymczasem - machamy ciociom, machamy z caaaaaałych sił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 23:00
Paryzetka83, AgaL, Edycik, majju, chmurreczkaa, MamaTuśka, Ejrene, cinnamon cookie, midnight, madzikk, Kasia1407, luna91 lubią tę wiadomość