X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czekasz na wynik Paryzetki ?:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pytanie do Cinnamonka, ale ja odpowiem, że sporo nas czeka :)

AgaL, midnight lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam jeszcze tylko do końca odcinka serialu i idę spać :) Odświeżanie strony co chwila aż i tak nie wpłynie na wynik bety ;)

Aga to Twoje auteczko jest cudne. Szczególnie kolor ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka im więcej tym lepiej :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka dziękuje, mnie jak to kobitkę kolor zauroczył, prawdziwa limonka ;)
    ja też kończę w takim razie odcinek serialu i idę spać. Pisz z samego rana co i jak :)

• madka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś chwaliłaś się (wiemy gdzie :P ), ale tu nie, a ja też chcę zobaczyć tą limonkę :D

AgaL lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka zaraz spróbuje coś wymyślić ;)

madka lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a co oglądasz?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chirurgów :)
    A w tamtym tygodniu kolejny odcinek Walking Dead oglądalam, nie wiem kiedy kolejny??

A Ty co?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jeśli to było do mnie to czekam :) aczkolwiek chyba za chwilę zaniemogę :P wypiłam piwo i strasznie mnie zmuliło... W razie gdybym zasnęła to życzę dobrej nocy :) rano się widzimy ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Supernatural finał 8 sezonu :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Aguś chwaliłaś się (wiemy gdzie :P ), ale tu nie, a ja też chcę zobaczyć tą limonkę :D

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/VgEEEl8vqhzMqL0YxrVQvd6qNd0RWQ

:)

a kolor na żywo to coś jak te szpilki
    http://allegro.pl/must-have-szpilki-szpic-limonka-polskie-hit-i5863389741.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:29

madka lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja Supernatural finał 8 sezonu :)

Oooo muszę poczytać o czym to :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Paryzetka i dalej nic??? Ehhh wszystkie tu czekamy :P

U mnie w mieście był Ciuciu Caffe, też można było robić samemu lizaki :) ale już zamknęli :P

Kasiu może faktycznie spróbuj tego co dziewczyny piszą na poprawę śluzu... Oby się poprawiło :) ewentualnie kup nowe auto, Edycik mówiła że odrazu jest niezły poślizg :P nie no żartuję oczywiście :D

Cinnamon normalnie rozbawilas mnie do łez :-* Az moj M sie mnie zapytal czy u mnie wszystko w porządku bo szczerze sie tak do telefonu :-D
    A powiem ci ze w tym roku planujemy zakup samochodu to musze zaplanowac zakup w owulke to juz wtedy na 100% sie uda jak taki poślizg będzie :-)

AgaL, midnight, Paryzetka83, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• midnight Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no piękne autko ;)
    Dobranoc kobietki, :)

AgaL lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli też się zmywam.... jeszcze z komórki zerknę przed zamknięciem oczu :)

Słodkich snów Wszystkim, a szczególnie spokojnej nocy Paryzetka Tobie :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś śliczne autko :)

Kolorowych snów Dziewczyny :)

Ja jeszcze chwilkę poczekam

AgaL lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz zmykam.
    Paryzetka na pewno jest wszystko dobrze inaczej byc nie może <3

Życzę wam wszystkim dobrej nocy <3

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Bratek Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 stron w jeden dzień??????
    Szalllllone. NIE DA się za Wami nadążyć :P

katiuszaa, przytulam z całych sił :-* Optymizmem od Ciebie nie powiewa, ale rozumiem to. I wierzę, że jeszcze się doczekasz :-*

midnight.... to Ty nie wiesz, że jak zgaga, to dlatego, że dziecko będzie miało dużo włosów na głowie?????? :P ;)
    26daa974-ec45-43a2-98e3-50a57083505c.jpg

A za skurcze - trzymam kciuki, by to było rozciąganie. Jak coś, weź no-spę dla spokoju :-*

Smerfelinka - stres? Do znudzenia będę powtarzać (bo już Ci o tym pisałam, wiem) - relaksacja :P np.trening Jacobsona. Może być też jakaś medytacja, joga etc.
    Z suplementów - u nas się sprawdzał magnez w końskiej dawce i dobrej formie (!!!) plus vit.D3 (też duże dawki!!!).
    Ale, niestety, na stres, to trzeba ZWOLNIĆ w życiu. bardziej zwolnić, niż tylko na czas łyknięcia magicznych tabletek, które mają to wszystko za nas załatwić....

Aguś, cudny ten Twój brytek :) Bardzo je lubię <3 :)

Kasiu, przytulam :-* Coś na ten śluz bierzesz? Dużo tej vit.B6? Wody dużo pijesz? :-*
    Serio serio, u nas vit.B6 (300-500mg/dzień) bardzo się sprawdziła, a testowaliśmy gdzieś już od jesieni zeszłego roku, przez kilka cykli.

Paryzetka... żeby ich sczyściło, echhhhh.... Może dadzą Ci następnym razem nr zlecenia Diagnostyki i będzie szybciej? ;)

P.S. A my meldujemy się po wizycie. Nadal wyprzedzamy datę wyznaczoną wg OM. Od czubka głowy do tyłka mamy 3,7cm :) Karczek kształtny ;) kręgosłup z zachowaną ciągłością, tętno dobre, głowa i wszystkie kończyny na miejscu, podobnie jak jelitka, wątroba, pęcherz. Ogólnie - pani doktor baaaardzo zadowolona - mówi, że (odpukać!!!!!!!!!!) nie ma się do czego przyczepić - ani u dziecka, ani u mnie (w sensie mojego organizmu, wyników badań etc.).
    Oczywiście za wcześnie na określenie płci takie, by coś obiecać, ale.... uwaga uwaga..... coś tam się majta między nogami......... 0rofl.gif

Tak więc powoli zbliżamy się do końca I trymestru. BF twierdzi, że już za kilka dni minie ten najgorszy okres.
    Oby....
    A tymczasem - machamy ciociom, machamy z caaaaaałych sił :)
    1f131dd87472d7cdmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 23:00

Paryzetka83, AgaL, Edycik, majju, chmurreczkaa, MamaTuśka, Ejrene, cinnamon cookie, midnight, madzikk, Kasia1407, luna91 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w sobie jakiś wewnętrzny spokój i cierpliwie poczekam do rana :) Dobranoc moje kochane, dziękuję za wsparcie :*

Bratek, midnight lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 1324 1325 1326 1327 1328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ