Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie piateczkowo:)
Majusia, troche dziwnie ze po clo nie uroslo nic. Mi sie wydaje ze powinnas bardzo duzo pestek z dyni jesc.
Katiuszka wiesz jak to jest z facetami. Emocje, postawilas go pod sciana a on zrobil na przekor, normalka, wiekszosc facetow by tak postapila, zeby tylko zrobic na zlosc. Przejdzie mu zobaczysz i wroci kochaniutki, bedzie przepraszal.
Edycik no no, mezus robi postepy:)
Ja pojechalam dzisiaj do pracy skuterkiem, i po drodze ptak mnie osral. Wiec od dzisiaj mamy wszyskie na forum gowniane szczesciecale szczescie ze nie kask oberwal bo bylby wstyd (osrana zostala moja kurtka na wysokosci prawego jajnika).
Jak to dobrze ze juz piatek:)
majju, Edycik, AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk to na szczęście!
Ostatnio jechałam autobusem i starsza pani przede mną miała wieeelką ptasią kupę na berecie. A ja bezczelnie się chichrałam pod nosem a jej nic nie powiedziałam. Takie ze mnie zło wcielone
A w pestkach dyni co dobrego znajdę? Bardzo lubię więc chętnie podjem.Edycik, AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie, midnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Te granatowe bombka:-) też miałam na nie ochotę. Teraz poluję na takie już wiosenno - letnie z dziurką, najlepiej z vivienne westwood, ale są pieronki drogie;-(
Imię Róży a rozmiarówka jaka?? bo ja noszę 37, ale tu wg wkładki to 38 pasują...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Ja dziś od rana byłam na spotkaniach z klientami i dopiero mam chwilkę. Rano zapomniałam o tych spotkaniach i wskoczyłam w kolorowe rurki, t-shirt i sweterek, przejrzałam się i mnie olśniło! No to zmieniłam sweter na marynarkę, ale doszłam do wniosku, że w takim razie spodnie mi nie pasują i założyłam jednak klasyczne ciemne dżinsy. Na koniec jeszcze stwierdziłam, że moje jedyne płaskie botki mi nie pasują, a mam dziś sporo biegania i zmieniłam je na białe skórzane trampki, ale koniec końców wygrały botkiCyrk, mówię Wam! Sama z siebie się śmieję
Dobrze, że mój Mąż tego nie widział
A Wy dziś znów od rana o butkach! Ja mimo że budżet napięty, będę musiała kupić jakieś baletki i chyba rozważę te melisskiCo roku się nad nimi zastanawiałam, więc pora się zdecydować
Katiuszka ściskam ogromnie! Nie będę się powtarzać, bo dziewczyny już wszystko napisały, ale trzymam mocno kciuki i wierzę, że to chwilowy kryzys. Może odczekaj chwilkę i dopiero porozmawiajcie. Może zrób coś dla siebie, na poprawę humorku? Jesteśmy z Tobą!👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Aguś a nie będziesz zła, jak ten sam model kupię?
AgaL lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Madzikk zgadzam się z poprzedniczkami, to na pewno na szczęście!
Edycik znajdziemy dogodny termin na pewno
Co do butów to gdzieś czytałam, że balerinki są na pierwszym miejscu butów nie lubianych przez mężczyznna drugim chyba emu
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Madzikk zgadzam się z poprzedniczkami, to na pewno na szczęście!
Edycik znajdziemy dogodny termin na pewno
Co do butów to gdzieś czytałam, że balerinki są na pierwszym miejscu butów nie lubianych przez mężczyznna drugim chyba emu
Też tak słyszałam
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Smerfelinka wrote:Aguś a nie będziesz zła, jak ten sam model kupię?
Kochana w żadnym bądź raziejeszcze się na kawę umówimy w tych samych butkach
Smerfelinka lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Laski co myślicie o tym żeby ciut później niż zaleciła ginka zacząć brać lutkę? Mam od dzisiaj brać a kurcze, pobolewa mnie ten lewy jajnik, może a nuż by się jeszcze coś ruszyło a boję się, że jak wezmę lutkę to zablokuję. Co prawda endo jest takie cienkie, że nawet jakby coś się wykluło to nie ma się w co wgryźć... Ech, nie wiem co robić.
-
Edycik - brawo Mąż!!!!!
(i za ziółka, i za witaminkę
).
Gratki wyników
Majjusia, to zależy, jak potem szeroko potrafisz się szczerzyć przed swoją lekarką, że zrobiłaś po swojemu
Trampki uwieeeeeeelbiaaaamAle muszą być niziutkie i mięciutkie z tyłu, inaczej mnie obcierają
A co do kłótni - o nie, to my mamy zupełnie inne podejście. Nie ma kłótni "dla sportu" czy z nudów. Każde spięcie traktujemy bardzo poważnie i staramy się ich unikać. A także baaaardzo pilnować słów, których używamy w trakcie (m.in.unikanie słynnych zwrotów typu: "bo Ty zawsze...." itd..
A sesja poślubna..... Aaaaaa, uwielbiam nasząDługo szukaliśmy fotografów na ślub i sesję, w ogóle nie chcieliśmy filmu, wszystko zainwestowaliśmy w fotografów. Sesja jest bardzo.... nasza
Zero zielonego pleneru itd. (chociaż plener jest..... miejski
). Nawiązująca do naszych pasji i zawodów (stąd m.in. zdjęcia.... z psami
).
Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Majju ja też się nie znam-bo lutein to brałam na podtrzymanie ciąży...ale jak czujesz że jest coś na rzeczy to działaj, lekarze też nie zawsze są nieomylni.
Madzik też myślę że to na szczęście
Tymi butami to mi też narobiłyście ochoty...może i ja bym sie skusiła, jak Was czytam to aż mi wstyd bo sie zaniedbałam nic dla siebie przez ostatnie 3 lata nie robię...więc -kupuję buty, zamierzam iść do fryca i zrobić manicurew połogu znów o sobie zapomne
Co byście powiedziały na fryzurkę ala Kożuchowska? boję sie krótkich włosów ale może fajnie by się je układało?
Cinnamonku pochwal się później pazurkami
Idę sie zdrzemnąćmadzikk lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17