Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio kupiłam te trampki, mają troszkę wyższą podeszwę, na żywo jeszcze ładniejsze
http://www.czasnabuty.pl/product-pol-29233-TRAMPKI.html#closeEdycik, midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
kas50 wrote:Maju pieronsko drogie te zastrzyki:-( czyli teraz działacie póki co bez wspomagaczy?
Może akurat organizm odpocznie i zaskoczy. Ziolka pijesz?Bez wpomagaczy na wzrost pęcherzyków, tylko Pregnyl na pęknięcie jeśli coś urośnie.
Dobrze, że już po infekcjiPowodzenia na wizycie!
Edycik lubi tę wiadomość
-
majju wrote:Takie cichobiegi do latania po mieście http://www.nonstopshop.rs/cms/flick/prodimg/mediadb/largeimg4/777135.jpg
Fajneeeedzis podobne mi się rzuciły w oczy w sklepie po drodze
-
Edycik ale miłe zmiany u Twojego M, fajnie, ze zauważasz takie drobiazgi i doceniasz, Oni to lubią
może w nawyk Mu wejdzie
Trzymam kciuki za wizytę dzisiejsząEdycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:A ja ostatnio rozchorowałam się na trampki z koronką
Są chyba w tym sklepie co te mojea i chyba w Stradivariusie widziałam.
Ja jestem miłośnikiem trampek, od takich po kostki, po te niskie....i wszystkie mam białe albo kremoweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 09:20
Edycik lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Edycik ale miłe zmiany u Twojego M, fajnie, ze zauważasz takie drobiazgi i doceniasz, Oni to lubią
może w nawyk Mu wejdzie
Trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą
dziękuję Aguś :* no naprawdę nie chcę chwalic dnia przed zachodem słońca ale zmienił się.AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ja też uwielbiam trampki
na naszym weselu z M mieliśmy białe trampki
tylko ja z cyrkoniami na czubkach
Widziałam zdjęcie:D wyglądaliście super!!
my też mieliśmy ale sesje ślubną w trampkach, na quadzieParyzetka83, Edycik, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Aguś ja muszę mieć te trampki! Cudne!
Paryzetka kupuj, dobra cena i mega wygodne. Tylko sprawdź długość wkładki, ja zazwyczaj kupuje 37, ale ten but mam 38, bo 37 za małe były-kuzynka odkupiłaParyzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzięki Aguś :*
pomysł był taki, by założyć trampki tylko na pierwszy taniec, ale tak mi było wygodnie, że nie wróciłam już do szpilek
więc M w swoich też został
oooo a taką sesję chciałabym zobaczyć!!!
AgaL, majju, Paryzetka83, Edycik, midnight lubią tę wiadomość