X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:-)

Ruby ja sukienki zamawiam z H&M:-) teraz mają śliczne nowości:-)

Maju oby do następnego cyklu:-)

Ja informuje że infekcja zazegnana:-) dziś popoludniu pro forma do gina idę na konsultacje odnośnie tych bakterii. No zobaczymy.

Edycik kciuki za wizytę:-)

Paryzetka83, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aguś tak, butki przyszły i są dobre :) ale jak to ja, już myślę o adidasach na wiosnę ;)

Cinnamonek ja też ...chodzą za mną takie troszkę wyższe do kostki, a zresztą linka dam:

http://allegro.pl/buty-damskie-reebok-f-s-hi-classic-2431-biale-new-i5878195141.html

coś w tym stylu ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobitki, nadrabiam i powoli odpisuje :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Jeszcze się trzymam bo wracam autobusem ale jak wejdę do domu to się pobeczę.

Następny cykl próbujemy bez Clo.

Majusia przykro mi, że nie urosło nic....a może po tym cyklu bez stymulacji, spróbuejcie stymulację czym innym. Ja miałam w tym jednym cyklu nie clo, tylko Lametta - ponoć mocniejszy. Jak masz fajną gin zapytaj.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś fajne te butki :) ja też chcę całe białe :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Hej u mnie duł się pogłębił zamiast zakopywać. Dziś pokłóciłam się z M kazałam mu wybierać praca albo ja i wybrał pracę. Nie wiem co dalej będzie

Katiuszka :* aż tak poważnie było...?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aguś fajne te butki :) ja też chcę całe białe :)

A masz inne jakieś propozycje?:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon tylko ja ten katar mam od listopada ;)

Majju ja za to często słyszę, że jakoś tak nudno i zbyt słodko jest i że chyba czas na awanturę ;)

Kaś to super, że nie ma infekcji. Oby ten stan się utrzymał.

Ruby? Gdzie jesteś?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A masz inne jakieś propozycje?:)
    Myślę nad Nike Air Max ;) ale nie każdemu się podobają te buty ;) np mój M ich nie lubi :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dzień dobry, nareszcie piąteczek :D

Edycik, to ja pytałam o autko ;) Moje srebrne, więc nie widać, że szarzeje co najwyżej trochę mniej błyszczy :)

Ruby przez Ciebie wlazłam na aliexpres i zmarnowałam kilka godzin. Jak się nie potrzebuje czegoś na już i ma się czas czekać, to cenowo jest baaardzo atrakcyjne ;)

Miłego dnia :*

Paryzetka już kolejny raz ktoś nas myli ze sobą...mi się to podoba, może i Twoja ciąża mi się udzieli ;)

Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Myślę nad Nike Air Max ;) ale nie każdemu się podobają te buty ;) np mój M ich nie lubi :D

A wiesz,że pomyślałam, że o takich napiszesz. Moim zdaniem bardzo do Ciebie pasują :) a mój M pewnie stwierdzi, że te co ja Ci wysłałam to nastolatki noszą :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon fajne te nike ;)

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nadrobiłam :)
    Kawkę wypiłam, pasuje popracować ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nadrobiłam :)
    Kawkę wypiłam, pasuje popracować ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś właśnie miałam Ci pisać, że jak byłam w weekend w domu to moja chrześniaczka, która miała sobie kupić trampki na w-f pojechała do miasta i kupiła właśnie takie butki :) Ale bardzo fajne :) Ja jakoś zimą wyhaczyłam na decathlonie w dziale dziecięcym fajne adidaski i kupiłam, już czekają na wiosnę :)
    A co do stymulacji to jak po naturalnym nic nie wyjdzie to będziemy stymulować mocnymi zastrzykami. Niestety to droga zabawa bo koszt 1 ampułki to 70 zł a na cykl potrzeba 8-10 ampułek. Więc dobrze, że mam buty na wiosnę bo chyba trzeba będzie zacisnąć pasa :)

Gdzie ta nasza moderatorka się podziała? Odezwij się Ruby bo już się niepokoimy :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju a jakie masz te butki na wiosnę?:)

• midnight Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    Kasia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, mam nadzieję że pęcherzyki będa posłuszne i że te badania będa konkretne i coś wniosą :*

Edycik dziękuję, jeszcze się nie pogodziliśmy , czuję że czeka mnie weekend cichych dni..Cieszę się że Twój M tak dba o Ciebie i o siebie dla Ciebie :) I kciuki trzymam za wizytę

Cinnamon witaj w klubie :) też mam nadzieję że w końcu pojawi się słońce to i nastroje się poprawią...już wiosny nie mogę się doczekać...Również życzę Wam i sobie naprawy relacji.:)

Ruby jak się czujesz?

Katiuszka jak dziś samopoczucie? :*

Majju super że przytulaski :)

Nie kłocenia dziś wszystkim życzę!

Paryzetko może i katar objawem ciążowym ale pilnuj by sie nie rozwinęło w przeziębienie :) czosnek imbir itp, a jak nie lubisz to syropek prenalen

Kas trzymam kciuki zeby gin potwierdził zażegnanie infekcji

Edycik, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Majju a jakie masz te butki na wiosnę?:)

Takie cichobiegi do latania po mieście http://www.nonstopshop.rs/cms/flick/prodimg/mediadb/largeimg4/777135.jpg

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was :)

Edycik no to super ze M sie zmienil bo to sa zmiany na lepsze :) Dba o was :)

Maju kurcze drogie te zaztrzyki !!! Oby sie bez tego obyło.

Kas dobrze ze infekcja zazegnana :) Teraz tylko czekamy na efekty waszej pracy w tym cyklu :) oczywiście trzymam mocno kciuki :)

A ja wam powiem ze u mnie z moim M awanturka wisi w powietrzu. Bo od paru dni jest nie do wytrzymania i takie kilka drobnych sprzeczek jest juz za nami ale czuje ze dopóki go porządnie nie opier*** to się nie uspokoi :-)

Milego dnia wam moje drogie życzę :-*

Paryzetka83, Edycik, majju lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• majju Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu a o której dzisiaj wizyta?

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1332 1333 1334 1335 1336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ