Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:-)
Ruby ja sukienki zamawiam z H&M:-) teraz mają śliczne nowości:-)
Maju oby do następnego cyklu:-)
Ja informuje że infekcja zazegnana:-) dziś popoludniu pro forma do gina idę na konsultacje odnośnie tych bakterii. No zobaczymy.
Edycik kciuki za wizytęParyzetka83, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Aguś tak, butki przyszły i są dobre
ale jak to ja, już myślę o adidasach na wiosnę
Cinnamonek ja też ...chodzą za mną takie troszkę wyższe do kostki, a zresztą linka dam:
http://allegro.pl/buty-damskie-reebok-f-s-hi-classic-2431-biale-new-i5878195141.html
coś w tym styluKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Jeszcze się trzymam bo wracam autobusem ale jak wejdę do domu to się pobeczę.
Następny cykl próbujemy bez Clo.
Majusia przykro mi, że nie urosło nic....a może po tym cyklu bez stymulacji, spróbuejcie stymulację czym innym. Ja miałam w tym jednym cyklu nie clo, tylko Lametta - ponoć mocniejszy. Jak masz fajną gin zapytaj.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
katiuszaa wrote:Hej u mnie duł się pogłębił zamiast zakopywać. Dziś pokłóciłam się z M kazałam mu wybierać praca albo ja i wybrał pracę. Nie wiem co dalej będzie
Katiuszka :* aż tak poważnie było...?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamon tylko ja ten katar mam od listopada
Majju ja za to często słyszę, że jakoś tak nudno i zbyt słodko jest i że chyba czas na awanturę
Kaś to super, że nie ma infekcji. Oby ten stan się utrzymał.
Ruby? Gdzie jesteś?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Dzień dobry, nareszcie piąteczek
Edycik, to ja pytałam o autkoMoje srebrne, więc nie widać, że szarzeje co najwyżej trochę mniej błyszczy
Ruby przez Ciebie wlazłam na aliexpres i zmarnowałam kilka godzin. Jak się nie potrzebuje czegoś na już i ma się czas czekać, to cenowo jest baaardzo atrakcyjne
Miłego dnia :*
Paryzetka już kolejny raz ktoś nas myli ze sobą...mi się to podoba, może i Twoja ciąża mi się udzieliParyzetka83, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Myślę nad Nike Air Max
ale nie każdemu się podobają te buty
np mój M ich nie lubi
A wiesz,że pomyślałam, że o takich napiszesz. Moim zdaniem bardzo do Ciebie pasująa mój M pewnie stwierdzi, że te co ja Ci wysłałam to nastolatki noszą
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś właśnie miałam Ci pisać, że jak byłam w weekend w domu to moja chrześniaczka, która miała sobie kupić trampki na w-f pojechała do miasta i kupiła właśnie takie butki
Ale bardzo fajne
Ja jakoś zimą wyhaczyłam na decathlonie w dziale dziecięcym fajne adidaski i kupiłam, już czekają na wiosnę
A co do stymulacji to jak po naturalnym nic nie wyjdzie to będziemy stymulować mocnymi zastrzykami. Niestety to droga zabawa bo koszt 1 ampułki to 70 zł a na cykl potrzeba 8-10 ampułek. Więc dobrze, że mam buty na wiosnę bo chyba trzeba będzie zacisnąć pasa
Gdzie ta nasza moderatorka się podziała? Odezwij się Ruby bo już się niepokoimyAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
Kasia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, mam nadzieję że pęcherzyki będa posłuszne i że te badania będa konkretne i coś wniosą :*
Edycik dziękuję, jeszcze się nie pogodziliśmy , czuję że czeka mnie weekend cichych dni..Cieszę się że Twój M tak dba o Ciebie i o siebie dla CiebieI kciuki trzymam za wizytę
Cinnamon witaj w klubieteż mam nadzieję że w końcu pojawi się słońce to i nastroje się poprawią...już wiosny nie mogę się doczekać...Również życzę Wam i sobie naprawy relacji.
Ruby jak się czujesz?
Katiuszka jak dziś samopoczucie? :*
Majju super że przytulaski
Nie kłocenia dziś wszystkim życzę!
Paryzetko może i katar objawem ciążowym ale pilnuj by sie nie rozwinęło w przeziębienieczosnek imbir itp, a jak nie lubisz to syropek prenalen
Kas trzymam kciuki zeby gin potwierdził zażegnanie infekcji
Edycik, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam was
Edycik no to super ze M sie zmienil bo to sa zmiany na lepszeDba o was
Maju kurcze drogie te zaztrzyki !!! Oby sie bez tego obyło.
Kas dobrze ze infekcja zazegnanaTeraz tylko czekamy na efekty waszej pracy w tym cyklu
oczywiście trzymam mocno kciuki
A ja wam powiem ze u mnie z moim M awanturka wisi w powietrzu. Bo od paru dni jest nie do wytrzymania i takie kilka drobnych sprzeczek jest juz za nami ale czuje ze dopóki go porządnie nie opier*** to się nie uspokoi
Milego dnia wam moje drogie życzę :-*Paryzetka83, Edycik, majju lubią tę wiadomość