X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa, wierzę, że dacie radę w najbliższym czasie porozmawiać i wyjaśnić sobie (chociaż spróbować....), o co chodzi i dlaczego tak bardzo ucieka w pracę....
    Szczerze Wam tego życzę i zaciskam kciuki, a Ciebie przytulam 37uscisk.gif

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka, a może to taki typ, który twierdzi, że on zrobi najlepiej (nie wiem czym się zajmuje)? Na prawdę mam podobnie w domu i całkowicie Cię rozumiem. Sprawdź wiadomości

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku u mnie już na takim etapie było powiedziane, że synek i tak zostało :)

Bratek, midnight lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka tulę mocno. Mam nadzieję, że emocje opadną na tyle, że uda się spokojnie porozmawiać i wszystko wyjaśnić :*

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje drogie wieczorkiem.

Paryzetka super beta :) I suwaczek :) Bardzo bardzo się cieszę :) Gratulacje :)

Ruby wracaj do zdrówka szybciutko. A jeżeli chodzi o M to ja mam podobnie jak np. jestem chora niby pomaga ale jak wyczuję nerwy w nim to odrazu awantura jest bo mi się ciśnienie w ułamek sekundy podnosi :)

Bratku ach nasz bratku rozczuliłaś mnie tym zdjęciem na maksa jest poprostu przepiękne.
    Rośnijcie zdrowo :)

Maju tulę mocno <3 Ja w tamtym cyklu też nie miałam nic a nic a też clo biorę już trzeci cykl więc wiem co czujesz :*

Katiusza emocje opadną, porozmawiacie na spokojnie i na pewno się dogadacie. Głowa do góry :* Faceci podczas kłótni zazwyczaj robią wszystko żeby nam dopiec ale później tego żałują. Na pewno wszystko się ułoży a łopatę już ślę :D

A ja dziewczynki szykuję się do jutrzejszej wizyty. Podejrzewam że jutro dostanę szereg informacji i badań. Troszkę stresik mnie trzyma ale psiapsióła będzie ze mną więc nie będę z tym sama :) A po za tym jak dla mnie owulki wcale nie było, śluzu brak, testy negatywne niby tempka dzisiaj w góre poszła no cóż zobaczymy co jutro zobaczymy na usg czy pękł pęcherzyk czy nie.

A wam życzę moje drogie dobrej nocy :*

Bratek, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry i nareszcie mamy piatek ołł jee :)

Aguś no chyba pora było autko umyć bo z mojego czarnego zrobił się szary :P ale dziś rano mialam skrobania, mrozisko w nocy było jak cholera.

Majjusia przykro mi,że nic nie urosło kochana.Pamiętam jak ja latałam na monitoringi i nic nie rosło bardzo się stresowałam.Szczerze teraz jak nie chodze mniej się stresuje.Może przyszły cykl zróbcie troszkę na spontanie kochana?Co do solarium u mnie nie ma problemu,M.chętnie idzie czasem ze mną :)

Cinnamonku to czekamy na photo dzisiejszych pazurków.

Katiuszkaa kochana tyle rzeczy i słów się mówi pod wpływem emocji,musicie spokojnie porozmawiać z M.Ale i praktykantke na trasę to bym się wkurzyła chyba.

Mid anie denerwuj się bo Ci nie wolno.Już pogodzeni z M.?

Kasia1407 powodzenia na wizycie dziś.

Ja dziś na 17 lecę do endokrynologa ,mam nadzieję że lepszy niż ta poprzednia pani profesor.

Słuchajcie ktoś mi podmienił mojego M.Nie poznaję Go.Wczoraj mówi kochanie kupiłem nam witaminkę D.Patrzę jakaś inna niż wszystkie.Napisane jakaś naturalna więc ok :)
    http://www.solgar.pl/produkty/witaminy/witamina-d3-25-g
    Zawsze to ja latam po witaminki i suplementy a tu zaskoczenie ;)
    No nic kobitki miłego dnia :*

Paryzetka83, cinnamon cookie, AgaL, Kasia1407, midnight, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, nareszcie piąteczek :D

Edycik, to ja pytałam o autko ;) Moje srebrne, więc nie widać, że szarzeje co najwyżej trochę mniej błyszczy :)

Ruby przez Ciebie wlazłam na aliexpres i zmarnowałam kilka godzin. Jak się nie potrzebuje czegoś na już i ma się czas czekać, to cenowo jest baaardzo atrakcyjne ;)

Miłego dnia :*

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki lecę po wynik bo już jest.

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trzymamy kciuki za wizytę :)

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik kciuki :*

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobiety! Piątunio dziś!
    Katiuszko, na pewno to tylko niepotrzebne nerwy i emocje. Czasem chlapnie się taką głupotę, że aż wstyd. Jak porozmawiacie na spokojnie to jestem pewna, że wszystko będzie dobrze :* Głowa do góry Kochana!

Bratku o. Srokę zaniedbałam niestety. Może wrócę w przyszłym cyklu. Chociaż ginka mi wczoraj powiedziała żebym nic kompletnie nie brała poza zwykłym kwasem foliowym... I chyba tak spróbuję w kolejnym cyklu.

Edycik trzymam kciukersy!

Paryzetko jak się czujesz? Jak się płaci na tym aliexpres? Trzeba mieć kartę kredytową?

Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja własnie ojca Srokę pilnuję jak oka w głowie :) nawet M.mi przypomina -ziółka piłaś ? :P

Odebrałam anty tg zakres referncyjny jest do 60U/mL ja mam 29.700 czyli chyba ok.Wychodzi na to,że tylko to anty TPO tylko takie brzydkie mam.Chyba dobrze że dziś idę do tej endokrynologa bo ja zielona w tym jestem :P

cinnamon cookie, majju, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) piąteczek! :)

Edycik czekamy na wynik :) no a mąż miód malina! ;) byle nie przechwalić... U mnie to zawsze tak, pochwalę i się.... zepsuje :P

Midnight, Katiuszka - też właśnie mamy kryzys z M, w sumie to powoli przechodzi.... Dokładnie, może coś w powietrzu wisi ;) życzę naprawy relacji, Wam i sobie przy okazji :P

Ruby jak tam dzisiaj u Ciebie? Jak córa się czuje?

Edycik, AgaL, midnight lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No ja własnie ojca Srokę pilnuję jak oka w głowie :) nawet M.mi przypomina -ziółka piłaś ? :P

Odebrałam anty tg zakres referncyjny jest do 60U/mL ja mam 29.700 czyli chyba ok.Wychodzi na to,że tylko to anty TPO tylko takie brzydkie mam.Chyba dobrze że dziś idę do tej endokrynologa bo ja zielona w tym jestem :P

No i ładnie :) Mam nadzieję, że endokrynolog rozwieje Twoje wszelkie obawy :)

Jeśli chodzi o mojego M. to dzisiaj rano stwierdził, że ostatnio w nocy śpimy tak blisko siebie i tak się przytulamy, że wystarczyłoby nam łóżko jak z akademika :)

cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, AgaL, midnight lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Aga gdzie? Śpi? ;) pewnie już kawkę pije :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju dzięki, że pytasz w sumie nie wiem jak się czuję, normalnie ;) Katar mnie męczy straszliwie i nie wiem jak się go pozbyć. A jak się płaci na aliexpres to nie wiem, jak kredytówką to przynajmniej nie grozi mi bankructwo, bo nie posiadam ;)

majju lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak sobie właśnie myślę, że u nas dawno kryzysu nie było i aż się boję weekendu, bo zazwyczaj awanturujemy się w soboty ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ale Tobie teraz no stress potrzebny :)

Ruby jak się czujesz kobitko?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja tak sobie właśnie myślę, że u nas dawno kryzysu nie było i aż się boję weekendu, bo zazwyczaj awanturujemy się w soboty ;)
    Hhaha, my zawsze zaczynamy się kłócić już w piątek popołudniu bo mam swój stały tekst: "Dzięki za zje**** weekendu" :D Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej.

Kurczaczki, od wczoraj mnie gardło pobolewa i to coraz mocniej :/

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a ja kiedyś mówiłam, że podobno objawem ciążowym jest katar! :) żeby nie mylić, nie cionszowym, ale ciążowym, serio serio ;) Szwagierka przy dwóch ciążach miała na początku :)

Majju hahah ja też uwielbiam ten tekst :D czasami zmienia się na Święta/urodziny etc :D zależnie od okoliczności :D

A co do aliexpres to ja nie zamawiałam, ale wiem że niektórzy przelewają kasę przez Western Union :)

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1331 1332 1333 1334 1335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ