Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka, a może to taki typ, który twierdzi, że on zrobi najlepiej (nie wiem czym się zajmuje)? Na prawdę mam podobnie w domu i całkowicie Cię rozumiem. Sprawdź wiadomości29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Bratku u mnie już na takim etapie było powiedziane, że synek i tak zostało
Bratek, midnight lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Witam was moje drogie wieczorkiem.
Paryzetka super betaI suwaczek
Bardzo bardzo się cieszę
Gratulacje
Ruby wracaj do zdrówka szybciutko. A jeżeli chodzi o M to ja mam podobnie jak np. jestem chora niby pomaga ale jak wyczuję nerwy w nim to odrazu awantura jest bo mi się ciśnienie w ułamek sekundy podnosi
Bratku ach nasz bratku rozczuliłaś mnie tym zdjęciem na maksa jest poprostu przepiękne.
Rośnijcie zdrowo
Maju tulę mocnoJa w tamtym cyklu też nie miałam nic a nic a też clo biorę już trzeci cykl więc wiem co czujesz :*
Katiusza emocje opadną, porozmawiacie na spokojnie i na pewno się dogadacie. Głowa do góry :* Faceci podczas kłótni zazwyczaj robią wszystko żeby nam dopiec ale później tego żałują. Na pewno wszystko się ułoży a łopatę już ślę
A ja dziewczynki szykuję się do jutrzejszej wizyty. Podejrzewam że jutro dostanę szereg informacji i badań. Troszkę stresik mnie trzyma ale psiapsióła będzie ze mną więc nie będę z tym samaA po za tym jak dla mnie owulki wcale nie było, śluzu brak, testy negatywne niby tempka dzisiaj w góre poszła no cóż zobaczymy co jutro zobaczymy na usg czy pękł pęcherzyk czy nie.
A wam życzę moje drogie dobrej nocy :*Bratek, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
dobry i nareszcie mamy piatek ołł jee
Aguś no chyba pora było autko umyć bo z mojego czarnego zrobił się szaryale dziś rano mialam skrobania, mrozisko w nocy było jak cholera.
Majjusia przykro mi,że nic nie urosło kochana.Pamiętam jak ja latałam na monitoringi i nic nie rosło bardzo się stresowałam.Szczerze teraz jak nie chodze mniej się stresuje.Może przyszły cykl zróbcie troszkę na spontanie kochana?Co do solarium u mnie nie ma problemu,M.chętnie idzie czasem ze mną
Cinnamonku to czekamy na photo dzisiejszych pazurków.
Katiuszkaa kochana tyle rzeczy i słów się mówi pod wpływem emocji,musicie spokojnie porozmawiać z M.Ale i praktykantke na trasę to bym się wkurzyła chyba.
Mid anie denerwuj się bo Ci nie wolno.Już pogodzeni z M.?
Kasia1407 powodzenia na wizycie dziś.
Ja dziś na 17 lecę do endokrynologa ,mam nadzieję że lepszy niż ta poprzednia pani profesor.
Słuchajcie ktoś mi podmienił mojego M.Nie poznaję Go.Wczoraj mówi kochanie kupiłem nam witaminkę D.Patrzę jakaś inna niż wszystkie.Napisane jakaś naturalna więc ok
http://www.solgar.pl/produkty/witaminy/witamina-d3-25-g
Zawsze to ja latam po witaminki i suplementy a tu zaskoczenie
No nic kobitki miłego dnia :*
Paryzetka83, cinnamon cookie, AgaL, Kasia1407, midnight, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, nareszcie piąteczek
Edycik, to ja pytałam o autkoMoje srebrne, więc nie widać, że szarzeje co najwyżej trochę mniej błyszczy
Ruby przez Ciebie wlazłam na aliexpres i zmarnowałam kilka godzin. Jak się nie potrzebuje czegoś na już i ma się czas czekać, to cenowo jest baaardzo atrakcyjne
Miłego dnia :*Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć kobiety! Piątunio dziś!
Katiuszko, na pewno to tylko niepotrzebne nerwy i emocje. Czasem chlapnie się taką głupotę, że aż wstyd. Jak porozmawiacie na spokojnie to jestem pewna, że wszystko będzie dobrze :* Głowa do góry Kochana!
Bratku o. Srokę zaniedbałam niestety. Może wrócę w przyszłym cyklu. Chociaż ginka mi wczoraj powiedziała żebym nic kompletnie nie brała poza zwykłym kwasem foliowym... I chyba tak spróbuję w kolejnym cyklu.
Edycik trzymam kciukersy!
Paryzetko jak się czujesz? Jak się płaci na tym aliexpres? Trzeba mieć kartę kredytową?Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
No ja własnie ojca Srokę pilnuję jak oka w głowie
nawet M.mi przypomina -ziółka piłaś ?
Odebrałam anty tg zakres referncyjny jest do 60U/mL ja mam 29.700 czyli chyba ok.Wychodzi na to,że tylko to anty TPO tylko takie brzydkie mam.Chyba dobrze że dziś idę do tej endokrynologa bo ja zielona w tym jestem
cinnamon cookie, majju, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
piąteczek!
Edycik czekamy na wynikno a mąż miód malina!
byle nie przechwalić... U mnie to zawsze tak, pochwalę i się.... zepsuje
Midnight, Katiuszka - też właśnie mamy kryzys z M, w sumie to powoli przechodzi.... Dokładnie, może coś w powietrzu wisiżyczę naprawy relacji, Wam i sobie przy okazji
Ruby jak tam dzisiaj u Ciebie? Jak córa się czuje?Edycik, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:No ja własnie ojca Srokę pilnuję jak oka w głowie
nawet M.mi przypomina -ziółka piłaś ?
Odebrałam anty tg zakres referncyjny jest do 60U/mL ja mam 29.700 czyli chyba ok.Wychodzi na to,że tylko to anty TPO tylko takie brzydkie mam.Chyba dobrze że dziś idę do tej endokrynologa bo ja zielona w tym jestem
No i ładnieMam nadzieję, że endokrynolog rozwieje Twoje wszelkie obawy
Jeśli chodzi o mojego M. to dzisiaj rano stwierdził, że ostatnio w nocy śpimy tak blisko siebie i tak się przytulamy, że wystarczyłoby nam łóżko jak z akademikacinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
Majju dzięki, że pytasz w sumie nie wiem jak się czuję, normalnie
Katar mnie męczy straszliwie i nie wiem jak się go pozbyć. A jak się płaci na aliexpres to nie wiem, jak kredytówką to przynajmniej nie grozi mi bankructwo, bo nie posiadam
majju lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Ja tak sobie właśnie myślę, że u nas dawno kryzysu nie było i aż się boję weekendu, bo zazwyczaj awanturujemy się w soboty
Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej.
Kurczaczki, od wczoraj mnie gardło pobolewa i to coraz mocniej
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Paryzetka a ja kiedyś mówiłam, że podobno objawem ciążowym jest katar!
żeby nie mylić, nie cionszowym, ale ciążowym, serio serio
Szwagierka przy dwóch ciążach miała na początku
Majju hahah ja też uwielbiam ten tekstczasami zmienia się na Święta/urodziny etc
zależnie od okoliczności
A co do aliexpres to ja nie zamawiałam, ale wiem że niektórzy przelewają kasę przez Western UnionParyzetka83, AgaL lubią tę wiadomość