Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale synchronizacja wiec w tym cyklu @ i starania w tym samym czasie ja zakupilam testy owulacyjne (jeszcze nigdy nie testowalam) pierwszy zrobie w 12dc, testy ciazowe tez zakupione ale zrobie tylko jak sie @ nie bedzie pojawiac. Do dziela dziewuszki, musi sie udac
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHeja:)
Przykro mi z powodu negatywów, wy mnie pocieszycie jutro ok? bo jutro zamierzam testować , będzie 12 dni po więc co mi tam zrobię test i tym razem z pierwszego moczu;)
Zrobiłam zakupy w aptece: wiesiołek i testy ciążowe a jak będzie kolejna owulka to zamierzam ten żel zakupić
jeśli ten cykl będzie normalny to za 4 dni powinna być @ i chyba we wrześniu to wszystkie tak samo będziemy testować
Miłego i spokojnego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRybaaaa wrote:Ja cc, i przez to właśnie czasem mam wątpliwości, czy to nie za wcześnie...
W dzisiejszych czasach jest wiele przypadków, u ciebie minęło 10 msc więc jeszcze nie tak wcześnie, np. moja znajoma urodziła cc we wrześniu i już po pół roku czekania dostali zielone światło -
Ale jak przysolimy we wrześniu! To się nie opamiętamy!! Oj nie! U mnie od południa bolą jajniki - najpierw cały czas prawy, aż skurczu dostałam A potem delikatnie lewy..
Tyśkaa lubi tę wiadomość
-
Kochane moje testerki - jest mi niezmiernie przykro, ale pamiętajcie, że karta w końcu musi się kiedyś odwrócić i jak się posypią pozytywne testy to nie ogarniemy się z gratulacjami
Tyśkaa lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
kamisia88 wrote:Poważnie, wiele dziewczyn pisze, że schudły bo to reguluje hormony i moja lekarka też tak mówiła
To ja koniecznie muszę sobie zapodać ten cudowny eliksir nie dość, że schudnę to jeszcze później przytyję, bo zejdę w końcu po nim w ciążęCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Tyśkaa ja już wygooglowałam sobie nasz cudowny eliksir i jak będę w domu to zamówię
Zastanawiam się tyle, czy można go pić przy clo? Hmmm poczytam najwyżej ulotkę i pogadam z ginem jak będę u niego w następnym tygodniuCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc