Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasne ze się nie smutamy, jak nie teraz to później
Kurcze ale 16 dni to nigdy u mnie ta faza nie trwala :o
No ale cóz poczekamy do soboty jak nie dostane @ to zaczne się martwic...
Zizi hehe musisz chodzic po lasach tam toaleta jest wszędziewiec nie będzie plakac
Imie rozy zazdroszczę humoru ja mam dziś tyle roboty a zabrać się nie mogę.zizi, Imię_Róży lubią tę wiadomość
TP 21.07.18
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny seks dobry na wszystko i najlepszy taki nieplanowany znienacka:-PP
Tak jak pisałam chyba do 3 razy sztuka:-))i tej wersji się trzymajmy:-)
Ja to jestem całe życie PZU ;-PPP (pier**lnięty zawsze uśmiechnięty;-PP)
jakoś nie umiem się smucić.
Ja też już znikam, mam trzy odbiory budów, także dzisiaj praca w terenie na łonie natury:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:09
cinnamon cookie, zizi, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
No to madzikk pierwsza dostała @?
Która następna?
podoba mi się ten "wyścig po @"
Imię_róży!
Ja tez się jakoś nie smucęByłam przygotowana od samej owulki - upały, brak chęci na
, wszystko z musu, to jak mogło być dobrze?
zizi - ja też mu współczujęAle znając swój charakter, na Twoim miejscu miałam tak samo albo 10x gorzej
zizi lubi tę wiadomość
-
Kobiety, bez smutków działamy dalej, właśnie jest tak jak ktoś wyżej napisał, że starające zmagają wręcz są prześladowane przez ciężarne wokół, ja też się dowiedziałąm, że bliska koleżanka jest w 9 tygodniu
Cieszę się i mam nadzieję, że ją dogonie i z wózkami będziemy razem biegać
))
Głowy do góry, ahojcinnamon cookie, zizi lubią tę wiadomość
Kazik :* -
Witam kobietki mnie tez juz powoli wredna @goni nie powiem ze sie nie smuce ale jak was czytam to odrazu mi lepiej
kamisia88 fakt z tym przesladowaniem ciezarnych, plaga jakas normalnie, mnie jak narazie jeszcze tylko 3 ciezarne przesladuja ale juz za miesiac dolacza do calego grona znajomych z malymi dzieciakami wiec juz niedlugo zadnych ciezarnych na horyzoncie)czekaja mnie tylko jeszcze relacje z porodow i milion zdjec noworodkow ehhhhhh
Jestem pewna ze juz niedlugo i my bedziemy sie tu chwalic naszymi brzuszkami a potem zdjeciami pomarszczonych rozowych bobaskow)
Pozdrawiam, milego dnia dziewczyny.
nasza dziewczynusia -
Domis wrote:Jasne ze się nie smutamy, jak nie teraz to później
Kurcze ale 16 dni to nigdy u mnie ta faza nie trwala :o
No ale cóz poczekamy do soboty jak nie dostane @ to zaczne się martwic...
Zizi hehe musisz chodzic po lasach tam toaleta jest wszędziewiec nie będzie plakac
Imie rozy zazdroszczę humoru ja mam dziś tyle roboty a zabrać się nie mogę.
Domis, u mnie zawsze 12-13 dni po owu przychodziła @, a w tym cyklu czekałam dni 16, co też ogromnie mnie zdziwiło..
-
izizizi - pomarszczone różowe bobasy! Mi się podoba!
Rybaaaa - ja też zawsze 12-13 dni,dzisiaj jest 12dpo i czekam
kamisia88 - moja najlepsza przyjaciółka jest chyba już w 5 miesiącu i właśnie wczoraj mnie poinformowała, że kupili wózek ;( cieszę się, ale jak mi jest przykro, że my jeszcze nie ;((( Cieszę się jej szczęściem, ale.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przyszły do Was @, ale za chwilę możecie rozpocząć kolejne staranka
Ja czekam na owu... u nas też czasami ciężko z chęcią AKURAT w te dni. Mam testy owulacyjne - robiłam od 8dc tak z ciekawości, ale wiadomo negatywy. Ciekawa jestem czy u mnie zadziałają...
Mam wielką nadzieję, że uda się nam wszystkim. Wiem dziewczyny co czujecie, kolejna @ to kolejny zawód. Czasami się zastanawiam dlaczego to jest takie ciężkie - zajść w ciążę3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cześć Kochane
Witam wszystkie nowe staraczki!
Mimo że się nie odzywam, to ciągle Was czytam! To już mój poranny rytuałU nas niby starania wstrzymane, ale w tym miesiącu jeszcze się wstrzeliliśmy i teraz mam ogromną nadzieję, bo to ostatni taki miesiąc przed przymusową przerwą. Jak teraz się nie uda, to będziemy musieli czekać do grudnia
No i teraz świruję. Nie sądzę, żeby się udało, ale nadzieja jest i już czuję, że się nakręcam. O, ja głupia!
Nie chcę doszukiwać się w tym cyklu urojonych objawów, nie chcę tego czekania, ale nie wiem, co mam ze sobą zrobić...
Doskonale Was rozumiem dziewczyny. Wokół mnie jak na złość też same ciężarne albo z małymi dzieciaczkami. Cieszę się ich szczęściem, bo to w większości bliskie mi osoby i nie włącza mi się chora zazdrość na szczęście, ale... Ale żal, że ja jeszcze na to swoje szczęście muszę czekać.
Miłego dnia! Mimo wszystko👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cześć Fiolet!
Oczekująca 88 - powiem Ci, że ja też nie mogę znieść takich informacji. Jeszcze tym bardziej po tym co mnie spotkało. Ale jestem przekonana, że uda się i mi.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Wiecie co... To chyba jakaś zakichana jedność jajników i synchronizacja cykli...
Miałam dziś iśc na betę, ale to, co się pojawiło rano, odebrało mi nadzieję i złudzenia - to już nie może być plamieniem - @ przyszła i tyle, taka prawda, zwłaszcza, że piersi przestały boleć i takie tam.
Więc przytulam wszystkie, do których jędza też przyjechała i trzymam kciuki, żebyśmy sobie teraz uhodowały piękne jajeczka i wykorzystały je we wrześniu - przynajmniej nie w takie cholerne upały, jakie były w sierpniu, więc będzie więcej fun'u)))
-
cinnamon cookie wrote:Na to wygląda, że nasze forum się zjednoczyło
tylko Zizi może się pochwalić fasolką, my musimy się starać dalej
Albo na koloniach
Wszystkie naraz
Natężenie testowych emocji we wrześniu sięgnie zenitu, jak się tak wszystkie skumulują w podobnych terminachcinnamon cookie lubi tę wiadomość