Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDa się radę Ojjj Domis jak ja bym już chciała mieć 2 letnie dziecko:) Takie dzieci są super, można się pośmiać a takie maleństwo jak moje, no cóż... na razie latam za nią w tą i z powrotem:D ząbkuję to raz no i nie raz ma takie humorki że noc stop jest przy mnie:)
-
Rybaaaa wrote:Dokładnie, a u mnie coby nie było powtórki z rozrywki, że przegapię przystanek "owulacja" to od razu wsiadam za kierownicę i jak tylko przestanie być czerwone to jedziemy a jak pasażer będzie miał opory to go siłą wezmę, a co!
Rybaaaa lubi tę wiadomość
-
emememsovelove Powiem ci ze dla mnie okres jak skonczyla roczek był tez fajny, bo już była zainteresowana bardziej, ciekawska, można było się z nia bawic....A jak szla do zlobka a ja do pracy to tak mi było szkoda ze to już koniec.
A teraz jak ma 2 latka to fakt jest kontak, już ci powie co chce. ALe z drugiej strony ma już swoje zdanie i nie ma lekko jak cos sobie wymyśliTP 21.07.18
-
Witam kochane!!!
Ja idę do gina w Gdańsku. Podobno mają bardzo kiepski sprzęt USG przynajmniej tutaj w 3 placówkach w Gdańsku. Badania prenatalne chyba czy coś podobnego każą robić gdzieś indziej a potem zwracają kasę. Więc jestem ciekawa jak to jutro będzie. Dziś pojawił się rozciągliwy śluz więc owulka blisko. Według ostatniego cyklu to powinna być w piątek no ale wiadomo dzień w tą czy w tamtą.
Żel przetestowany wczoraj i w umie nie czułam jakiegoś poślizgu lepszego czy coś. Jest jednak ale nie odczekałam tych 10-15 min. po aplikacji bo spieszyłam się na spotkanie kaskadowe .
Trzymam jeszcze mocniej kciuki za testujące jutro
A gdzie nasza mamusia Ruby? Coś cichutko ostatnio. -
Witam się wieczorowo:-) buźka dla nowych:-)
Dzięki katiuszaa:-) za dobre słowo obym wydobrzała:-)
Ja dla odmiany mam pełen zestaw objawów małpiora;-) tzn umyłam podłogi, popoprasowałam, zrobiłam porządki w zabawkach synunia i jeszcze planuję zbałamucić M...jeszcze mi piórka z tyłu brakuje; -pop
test zrobię bo obiecałam M. ...
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyheja:)
Kjopa jestem jestem i czytam, ale jakoś nastroju nie mam...
Młoda była u babci aja testnełam wczoraj bo była imprezka z % i negatyw jak zwykle, co prawda to chyba 9 dni po ale sama nie wiem jaki będzie cykl bo po ostatnim 37 dniowym to wszystkiego można się spodziewać...
Wczoraj było mi jakoś gorąco, zimno i czułam się jak na chorobę do tego biegunka więc trochę się nakręciła i zrobiłam ten test chodź sama nie wiem po co...
Poza tym to jeszcze mam urlopik więc spotykamy się ze znajomymi, leniuchujemy i takie tam:) na nosie zrobił mi się okropny strup więc pozostało czekać aż sam odpadnie...
Powodzenia jutro dziewczynki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane moje wieczorową porą
Znowu miałam co czytać i dobrze, bo chociaż trochę oderwałam swoje myśli od spadku formy jaki zaliczam od kilku dni.
Witam gorąco Gosię i mam nadzieję, że nie będziesz się z nami nudzić
Dziewczyny powiem Wam, ze jestem na siebie mega wkur... znowu dopada mnie bezsilność i czuję się jakbym była w czarnej dupie wrrr... W pracy cholerny meksyk szykują się zwolnienia, każdy każdego straszy i jakby mógł to wydrapałby drugiemu oczy. Nie umiem się w tym wszystkim odnaleźć, a z drugiej strony jak nie będzie pracy to i starania o dzidzię znowu trzeba będzie przełożyć.
A najgorsze, że i tak tempka u mnie systematycznie spada i już dzisiaj wiem, że znowu dupa dupa dupa. Na domiar złego jedna z klientek dzisiaj stwierdziła, że bardzo źle wyglądam, że się zmieniłam itp. - normalnie podniosła mnie kuźwa na duchu jak cholera, a najbardziej wkurzyłam się na nią jak stwierdziła, że pewnie zaciążyłam i stąd te zmiany wrrr... Normalnie myślałam, że ja uduszę na miejscu.
No dobra upuściłam trochę żółci i jakoś mi lepiej - wybaczcie te smutasy, ale normalnie jestem naładowana jak karabin maszynowy
Buziaki i oczywiście trzymam kciukaski za jutrzejsze wielkie testowanie - czekam na info o zielonych kropusiach i wszystkim testującym życzę II mega wypasionych krech na teścieCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
CzekającaMama - od tego mamy to "miejsce", by się pożalić lub pochwalić... Także nie ma co wybaczać, wszystkie to doskonale rozumiemy w pracy u mnie też różnie, wszystko mnie denerwuje, ale żyję już urlopem... Chyba w większości miejsc pracy znajdzie się coś nie tak Dziś pewnie byłaś zdenerwowana i smutna i dlatego tak klientka powiedziała, u kobiet szybko to widać na twarzy... Jak to się mówi, złość piękności szkodzi Będzie lepiej :*
CzekającaMama lubi tę wiadomość
-
No Ruby kochana masz rację ja jestem od początku i szkoda, że niektórych dziewczyn już nie widać mam nadzieję, że Ty mnie nie opuścisz .
Też codziennie czytam na bieżąco wątki w których się udzielam ale nie zawsze mam co napisać.
Czekająca Mama nie masz się co martwić jakby (tfu tfu) z pracą nie wyszło to ja Ci wróżę przyszłość pisarki bo bardzo fajnie się Ciebie czyta. Może trzeba o tym pomyśleć ????
-
Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie jesteście nieocenione w swoim dobroczynnym wpływie na moją skromną osobę
Knojpa3 dziękuję za pomysł, ale szczerze mówiąc nie uważam, żebym pisała jakoś lepiej niż Wy wszystkie. Ja to po prostu czasami tak mam, że jak wpadnę w słowotok to ni czorta mnie nie można wyhamować Wyobraź sobie, co musi czuć codziennie mój mężulek - skaranie boskie z taką babą A on tak bidulek znosi ten mój jazgot i tylko czasami coś tam sobie poburczy, ale i tak go zawsze zagadamKjopa3 lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyKjopa jako założycielce wątku nie przystoi mi uciekać tak więc będę będę ;)czasem po prostu nie mam o czym pisać, a to pewnie przez kiepski humor itp.
rzeczywiście coś w tym jest, że postu czekającej nie da się pominąć, może jakiś blog chociaż jak nie książka? ;P
aaaa i potrzebuję wsparcia bo od jutra dietka z powodu nadprogramowych kilosach po wakacjach jakby mi się chciało dołożyć ćwiczenia to było by cudnie, ale na to nie liczę -
Kochane wy mnie nawet tutaj nie podpuszczajcie - ja i blog? Kobiety to dopiero byłby ubaw po pachy, tym bardziej, że jestem totalnym antytalentem jeżeli chodzi o sprawy komputerowo-informatyczne.
Nie drażnijcie lwa, bo jeszcze mi do końca odbije palma i zacznę blogować
Pozwólcie, że swoją pisaninę zakończę na naszym cudownym forum
Ruby a masz już jakiś plan diety? Ja się zbieram i zbieram i jakoś kończy się na kolejnym powiedzeniu, że "od poniedziałku"
Muszę też się zabrać za siebie, bo raz sadełko po wakacyjnych szaleństwach ni cholery nie chce zniknąć - a myślałam, że bez mojej pomocy sobie pójdzie w diabły, a do tego strasznie się rozrastam po clo i lutce, a uwierzcie nie zwiększyłam swoich racji żywieniowych. Niedługo to się będę toczyć, więc help me ja nie chcę zmieniać nicka z czekającejmamy na ociężała orkaCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc