X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Da się radę:) Ojjj Domis jak ja bym już chciała mieć 2 letnie dziecko:) Takie dzieci są super, można się pośmiać:) a takie maleństwo jak moje, no cóż... na razie latam za nią w tą i z powrotem:D ząbkuję to raz no i nie raz ma takie humorki że noc stop jest przy mnie:)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    Dokładnie, a u mnie coby nie było powtórki z rozrywki, że przegapię przystanek "owulacja" to od razu wsiadam za kierownicę i jak tylko przestanie być czerwone to jedziemy ;-) a jak pasażer będzie miał opory to go siłą wezmę, a co!
    Hahah dokładnie, jazda bez hamulców :P do skutku :D

Rybaaaa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Domis Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emememsovelove Powiem ci ze dla mnie okres jak skonczyla roczek był tez fajny, bo już była zainteresowana bardziej, ciekawska, można było się z nia bawic....A jak szla do zlobka a ja do pracy to tak mi było szkoda ze to już koniec.
    A teraz jak ma 2 latka to fakt jest kontak, już ci powie co chce. ALe z drugiej strony ma już swoje zdanie i nie ma lekko jak cos sobie wymyśli :P

TP 21.07.18 :)
    p19u3a3fndaqukvp.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane!!!
    Ja idę do gina w Gdańsku. Podobno mają bardzo kiepski sprzęt USG przynajmniej tutaj w 3 placówkach w Gdańsku. Badania prenatalne chyba czy coś podobnego każą robić gdzieś indziej a potem zwracają kasę. Więc jestem ciekawa jak to jutro będzie. Dziś pojawił się rozciągliwy śluz więc owulka blisko. Według ostatniego cyklu to powinna być w piątek no ale wiadomo dzień w tą czy w tamtą.

Żel przetestowany wczoraj i w umie nie czułam jakiegoś poślizgu lepszego czy coś. Jest jednak ale nie odczekałam tych 10-15 min. po aplikacji bo spieszyłam się na spotkanie kaskadowe :-P.

Trzymam jeszcze mocniej kciuki za testujące jutro :-)

A gdzie nasza mamusia Ruby? Coś cichutko ostatnio.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorowo:-) buźka dla nowych:-)
    Dzięki katiuszaa:-) za dobre słowo obym wydobrzała:-)
    Ja dla odmiany mam pełen zestaw objawów małpiora;-) tzn umyłam podłogi, popoprasowałam, zrobiłam porządki w zabawkach synunia i jeszcze planuję zbałamucić M...jeszcze mi piórka z tyłu brakuje; -pop
    test zrobię bo obiecałam M. ...

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Magic Mike" na polsacie.... Ohhhhh Channing Tatum <3 :D
    Sorki musiałam to napisać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 21:19

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile czytania mialam :)
    witam wszystkie nowe dziewczeta.
    dolaczyla byl do czwartkowego testowania, ale dzisiaj wrocilam z wakacji wiec pewnie @ nadejdzie z malym opoznieniem. ale 3mam za was kciuki:)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja:)

Kjopa jestem jestem i czytam, ale jakoś nastroju nie mam...
    Młoda była u babci aja testnełam wczoraj bo była imprezka z % i negatyw jak zwykle, co prawda to chyba 9 dni po ale sama nie wiem jaki będzie cykl bo po ostatnim 37 dniowym to wszystkiego można się spodziewać...

Wczoraj było mi jakoś gorąco, zimno i czułam się jak na chorobę do tego biegunka więc trochę się nakręciła i zrobiłam ten test chodź sama nie wiem po co...

Poza tym to jeszcze mam urlopik więc spotykamy się ze znajomymi, leniuchujemy i takie tam:) na nosie zrobił mi się okropny strup więc pozostało czekać aż sam odpadnie...

Powodzenia jutro dziewczynki:)

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piszcie od samego rana jakie wyniki!!! Będziemy czekać z niecierpliwością :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    btw to dużo dziewczyn które pisały od początku przestało się odzywać...szkoda bo ledwo się kogoś pozna to już znika...niestety wszystkich nowych jeszcze nie zdążyłam ogarnąć, że tak powiem ;)

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mam nadzieję, że mnie już ogarniasz :P ja się nigdzie nie wybieram ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon no ba! to się cieszę:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto jutro testuje w ogóle? też bym jeszcze zatestowała ale nie mam już testu w domu bo wczoraj dwa zużyłam :/ w dodatku oba po południu zrobiłam zamiast z pierwszego moczu...

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane moje wieczorową porą :)
    Znowu miałam co czytać i dobrze, bo chociaż trochę oderwałam swoje myśli od spadku formy jaki zaliczam od kilku dni.
    Witam gorąco Gosię i mam nadzieję, że nie będziesz się z nami nudzić :-P
    Dziewczyny powiem Wam, ze jestem na siebie mega wkur... znowu dopada mnie bezsilność i czuję się jakbym była w czarnej dupie wrrr... W pracy cholerny meksyk szykują się zwolnienia, każdy każdego straszy i jakby mógł to wydrapałby drugiemu oczy. Nie umiem się w tym wszystkim odnaleźć, a z drugiej strony jak nie będzie pracy to i starania o dzidzię znowu trzeba będzie przełożyć.
    A najgorsze, że i tak tempka u mnie systematycznie spada i już dzisiaj wiem, że znowu dupa dupa dupa. Na domiar złego jedna z klientek dzisiaj stwierdziła, że bardzo źle wyglądam, że się zmieniłam itp. - normalnie podniosła mnie kuźwa na duchu jak cholera, a najbardziej wkurzyłam się na nią jak stwierdziła, że pewnie zaciążyłam i stąd te zmiany wrrr... Normalnie myślałam, że ja uduszę na miejscu.
    No dobra upuściłam trochę żółci i jakoś mi lepiej - wybaczcie te smutasy, ale normalnie jestem naładowana jak karabin maszynowy :-P
    Buziaki i oczywiście trzymam kciukaski za jutrzejsze wielkie testowanie - czekam na info o zielonych kropusiach i wszystkim testującym życzę II mega wypasionych krech na teście <3

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama - od tego mamy to "miejsce", by się pożalić lub pochwalić... Także nie ma co wybaczać, wszystkie to doskonale rozumiemy :) w pracy u mnie też różnie, wszystko mnie denerwuje, ale żyję już urlopem... Chyba w większości miejsc pracy znajdzie się coś nie tak :/ Dziś pewnie byłaś zdenerwowana i smutna i dlatego tak klientka powiedziała, u kobiet szybko to widać na twarzy... Jak to się mówi, złość piękności szkodzi ;) Będzie lepiej :* :)

CzekającaMama lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ruby kochana masz rację ja jestem od początku i szkoda, że niektórych dziewczyn już nie widać mam nadzieję, że Ty mnie nie opuścisz ;-).

Też codziennie czytam na bieżąco wątki w których się udzielam ale nie zawsze mam co napisać.

Czekająca Mama nie masz się co martwić jakby (tfu tfu) z pracą nie wyszło to ja Ci wróżę przyszłość pisarki bo bardzo fajnie się Ciebie czyta. Może trzeba o tym pomyśleć ;-)????

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie jesteście nieocenione w swoim dobroczynnym wpływie na moją skromną osobę ;)

Knojpa3 dziękuję za pomysł, ale szczerze mówiąc nie uważam, żebym pisała jakoś lepiej niż Wy wszystkie. Ja to po prostu czasami tak mam, że jak wpadnę w słowotok to ni czorta mnie nie można wyhamować ;) Wyobraź sobie, co musi czuć codziennie mój mężulek - skaranie boskie z taką babą :-P A on tak bidulek znosi ten mój jazgot i tylko czasami coś tam sobie poburczy, ale i tak go zawsze zagadam :)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

CzekającaMama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa jako założycielce wątku nie przystoi mi uciekać tak więc będę będę ;)czasem po prostu nie mam o czym pisać, a to pewnie przez kiepski humor itp.

rzeczywiście coś w tym jest, że postu czekającej nie da się pominąć, może jakiś blog chociaż jak nie książka? ;P

aaaa i potrzebuję wsparcia bo od jutra dietka z powodu nadprogramowych kilosach po wakacjach ;) jakby mi się chciało dołożyć ćwiczenia to było by cudnie, ale na to nie liczę :P

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby będziemy Cię wspierać :)))
    Ja uciekam już spać, więc życzę dobrej nocy, a od rana trzymam kciuki i czekam na Wasze testowe wyniki! :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wy mnie nawet tutaj nie podpuszczajcie - ja i blog? Kobiety to dopiero byłby ubaw po pachy, tym bardziej, że jestem totalnym antytalentem jeżeli chodzi o sprawy komputerowo-informatyczne.
    Nie drażnijcie lwa, bo jeszcze mi do końca odbije palma i zacznę blogować :-P
    Pozwólcie, że swoją pisaninę zakończę na naszym cudownym forum :)

Ruby a masz już jakiś plan diety? Ja się zbieram i zbieram i jakoś kończy się na kolejnym powiedzeniu, że "od poniedziałku" :-P
    Muszę też się zabrać za siebie, bo raz sadełko po wakacyjnych szaleństwach ni cholery nie chce zniknąć - a myślałam, że bez mojej pomocy sobie pójdzie w diabły, a do tego strasznie się rozrastam po clo i lutce, a uwierzcie nie zwiększyłam swoich racji żywieniowych. Niedługo to się będę toczyć, więc help me ja nie chcę zmieniać nicka z czekającejmamy na ociężała orka :-P

CzekającaMama
‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ