Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
oczekujaca to tak jak ja, bardziej na @ niż na II kreski ale coz....
czas pokaze...
Chociaz czasem cycki mnie ciagna - hmm może sobie wmawiam
Zobaczymy nasze jutrzejsze tempki.
Powiem wam ze w poprzedniej ciąży nie musiałam robic testu bo bylam pewna po temp ze to ciazaTP 21.07.18
-
oczekujaca88 wrote:Cinnamon - wspieram :*
Czekajaca - ja też już czekam na @ i szukam, gdzie by tu kupić I też dupsko ruszyć muszę
Słońce na co nam przyszło, nie dość, że musimy ruszyć dupsko to jeszcze trza ( je wysmarować - nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisaćCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:CzekającaMama i Oczekująca88 dziękuję za wsparcie:* przyda mi się aczkolwiek wczoraj wieczorem było mi smutno a dziś już jest lepiej mam nadzieję na nowy cykl, że tym razem zaświeci się zielone światełko
Kochana jesteśmy do usług niebawem ja będę liczyła na rewanż, bo brzuchol już boli jak na @ i cycki napierdzielają - masakra. No ale póki @ nie ma chociaż poudaję, że może być zielono hahahacinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Kochane czwartkowe testerki ja również dołączam się do grupy trzymających kciuki za Wasze piękne II tłuste krechy na teście w końcu musimy trzymać nasz wysoki poziom płodności jako forum, a w Was nadzieja
zizi lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Cześć dziewczyny To mój pierwszy raz na tym forum i 2 na ovu. Zdecydowałam się dołączyć do serwisu i się obserwować. Ja już byłam w ciąży, ale poroniłam w 8tc Tak bardzo znowu chciałbym być i pomyślałam, że warto wspierać się i obserwować swoje ciało a poza tym pogadać z dziewczynami, które się rozumieją Widzę, że Wy już trochę się znacie, ale mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Cześć dziewczyny To mój pierwszy raz na tym forum i 2 na ovu. Zdecydowałam się dołączyć do serwisu i się obserwować. Ja już byłam w ciąży, ale poroniłam w 8tc Tak bardzo znowu chciałbym być i pomyślałam, że warto wspierać się i obserwować swoje ciało a poza tym pogadać z dziewczynami, które się rozumieją Widzę, że Wy już trochę się znacie, ale mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie
Witaj serdecznie i oczywiście, że Cię przyjmujemy i liczymy, że z nami wytrzymasz, bo czasami bywamy nieznośneCzekającaMama
CzekającaMama wrote:Kochana jesteśmy do usług niebawem ja będę liczyła na rewanż, bo brzuchol już boli jak na @ i cycki napierdzielają - masakra. No ale póki @ nie ma chociaż poudaję, że może być zielono hahaha
Ja właśnie wypiłam po solidnym kielichu likieru (38%!!!) z moją ukochaną Teściową przed pierwszym łykiem usłyszałam krzyk: ale okres już dostałaś?! heh uwielbiam Ją po prostu... No i zbieram się powoli do spania... Liczę na Wasze dwie kreseczki dziewczyny! ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 22:09
-
Dzięki Mi lekarka w młodym wieku zdiagnozowała PCOS... z mężem odpuściliśmy anty po ślubie i udało się po 6 cyklach - w cyklu, w którym było mało przytulanek bo mąż w rozjazdach. No, ale niestety Byłam na konsultacji u innego doktora zaraz po poronieniu i powiedział, że żadnego obrazu policystycznych jajników nie widzi i że wszystko ze mną ok. Sama już nie wiem. Widzę, że niektóre testują niebawem Życzę dwóch kresek, powodzenia3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Czy ja tez moglabym sie dolaczyc do tych testujacych w czwartek, jestem nowa, cykl na ovu pierwszy i najdluzszy jaki kiedykolwiek mialam a staramy sie juz ponad rok.
Razniej mi bedzie bo na zielonosc sie nie nastawiam. Jezeli przyjmujecie jeszcze:) -
hej dziewczyny bardzo dlugo mnie nie bylo bo jak pisalam odcielam sie od kalendarzy, mierzenia tempki i staralam sie nie myslec o tym wszystkim, ale teraz wrocilam z urlopu dzis powinnam dostac @ i nic cisza , ani brzuch ani cycki zero objawow na @ , ale poranny test rowniez negatywny wiec podejrzewam ze @ przyjdzie spozniona i juz lapie dola powolicykl staran- 10
-
Dziewczyny też mocno trzymam kciuki za wasze czwartkowe testowania .
Te które zaczęły nowy cykl życzę powodzenia w nowym cyklu!!!
Ja idę w czwartek do nowej ginekolog i jestem ciekawa co powie. Czy w ogóle zrobi jakieś USG bo podobno w Luxmedzie nie robią na jednej wizycie badania i USG. A powinnam mieć w ten dzień lub piątek owulkę.Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:Paryzetka i cinnamon cookie, rzutem na taśmę, ale jeszcze DZIŚ do Was dołączam do 3 cs fajnie, choć z @ już tak się nie cieszę.. No, ale coż, tylko tego mogłam się spodziewać.
Widzę, że szykuje się Wielki Czwartek trzymam kciuki!!!
Witamy, witamy i oby dla nas był to ten ostatni, szczęśliwy trzeci "raz"
Trzymam kciuki za czwartkowe testujące
Ja sobie dzisiaj przypomniałam czym jest bolesna @ i spędziłam dzień w objęciach z termoforemcinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
3mam kciukasy również ja dzisiaj wzrost temp o 0,1 - temp mnie wkręca Na bank idzie @ - powinna być jutro lub w piątek.. czekam..
Paryzetka - <tulę> wiem, co to znaczy bolesna @
Kjopa - zdaj później relację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 06:08
Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość