Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imie Rozy to w czwartek testujemy razem oby był to nasz szczsliwy dzień
Ja tez czytałam o tych rożnych zelach wspomagaczach ale na razie odpuszczamy ten temat...jak będziemy mieć kilka cykli za sobą to wtedy tez się skuszeImię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
TP 21.07.18
-
Ruby wrote:a po ile złociszy ten żel tak z ciekawości pytam?
75ml lub 8 aplikatorów ok 60-70zł a 3 aplikatory lub 30ml ok. 30-40zł Ja płaciłam dziś 37 zł.
Imie Róży i Domis trzymam kciuki za czwartek i Paryzetka za Twoją bete.
Ja kupiłam żel bo niby śluz mam ale raczej za mało. Ostatnio się zatarłam troszkę a wcale nie szaleliśmy. Mam w domu Perceive z Rossmana ale on źle działa na plemniki więc lepiej rekomendowany przez dziewczyny z forum kupić.
-
cinnamon cookie wrote:Buuuuu x2
Tyśkaa wrote:Bratek czytałam kiedyś że dziewczyny nabierają żel do zwykłych strzykawek i w ten sposób sobie aplikują - metoda dość tania
Paryzetka83 wrote:Bratek - tulę mocno, może jeszcze nie wszystko stracone?
P.S. prawie 15 lat temu to było, ale ona upiera się, że cały czas miała 1 kreskę chociaż już wiedziała, że jest w ciąży
P.S. 15 lat? Aaaaa, tyle lat temu, to pewnie testy były gorsze, więc kto wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 00:56
-
Witam nowe forumowiczki, miło, że dołączyłyście i od razu wysmarowałyście kilka stron do poczytania, no no!
Ech.. Czyli generalnie ciężko nadrobić..
Paryzetko, trzymam kciuki za betę i za pozostałe testujące!
A ja kolejny cykl się wkurzam na mój organizm, bo się bawi ze mną w kotka i myszkę... Przed ciążą cykle 34-35 dniowe, skok temp. w 21-22 dc i za 12-13 dni okres, to sobie mogłam celować w owu z kalendarza a teraz poprzedni cykl 56 dniowy, to spodziewałam się w obecnym owu później, a tu skok temp. w 16 dc, i tak od 2 dni czekam na tą małpę wredną... niby dopiero 14 dpo ale takiej długiej fazy lutealnej nigdy nie miałam a obserwowałam temp ok. 1,5 roku.
Idę spać. Dobranoc dziewuszki :-* -
U mnie też dziś spadek temperatury, co mnie nawet specjalnie nie smuci, bo z tych naszych w tym cylku to ja się nie łudziłam, że coś będzie Także spokojnie czekam sobie na @ i kolejne starania Ale przynajmniej skierowanie mam ważne 3 miesiące, więc może jeszcze je wykorzystam.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzieńdoberek
Kochane widzę, że dzisiaj jest jakiś dzień spadków tempki na naszym forum - ja również zaliczyłam kolejny spadek tempki, więc się nie wyłamuję z ekipy. Czasami to sobie myślę, że nie będę mierzyć tempki po potwierdzeniu owulki, żeby się nie stresować, ale z drugiej strony jak tutaj nie mierzyć skoro mi w tym cyklu dwukrotnie OF zmieniało termin owulki? No trudno, jest jak jest Ja tam już powoli zaczynam planować kolejny cykl i szukam nowych możliwości naładowania akumulatorków, bo moje jakoś się wyczerpują a jednym z głównych powodów jest praca, w której ostatnio jest dosłownie nie do wytrzymania.
No nic - u mnie słonko świeci, ale nareszcie nie ma upału, więc oby to był dla nas wszystkich dobry dzień
BuziakiCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry
U mnie @... Czyli kolejny cykl czas zacząć Mam nadzieję, że teraz się uda..
Co do tego żelu, to jak ten 30ml kosztuje ponad 30zł to można spróbować, to jeszcze nie 60zł
Słońce wspieram w nowym cyklu i wierzę, że będzie szczęśliwy
Ja też muszę w końcu ruszyć dupsko do apteki po żel, żeby czekał już w domciu na przyjście kolejnego cyklu
BuziakiCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Domis wrote:Ev a co do interpretacji śluzu to też uważam ze powinna być możliwość zaznaczenia dwóch opcji
czasem tez mam lepki i kremowy...ene due który wybrać
pozdrawiamEv lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry
U mnie @... Czyli kolejny cykl czas zacząć Mam nadzieję, że teraz się uda..
Co do tego żelu, to jak ten 30ml kosztuje ponad 30zł to można spróbować, to jeszcze nie 60zł
To razem zaczynamy kolejny cykl i z tego co widze u Ciebie też 3?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?