Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Mi to wgle nie pauje czerń bo ja jestem z natury blond i teraz to zeszłam do naturalnego i sie niczym nie martwię Ja nawet robiłam sobie tatuaż i okazało się, że podczas dostałam @
heh chyba ze stresu
Ja z natury to też ciemny blond ale lepiej mi w brązach bo mam czarne naturalne brwi i dziko i sztucznie to z blondem wyglądało... -
Jeeej, zaszalałyście Kochane! Poczytałam sobie, ale już i tak nie ogarniam co, kto i kiedy Jeśli ktoś jeszcze testuje, to powodzenia, Trzymam kciuki!
Dziewczynki, a jak moje tsh waha się w granicach 2,5-3,0 to pewnie powinnam wybrać się do innego endokrynologa, bo poprzedni u którego byłam stwierdził, że wyniki mam w normie i tyle. A mówiłam, że staramy się o dziecko. Ehhh, lekarze
Ruby witaj w klubie... Ja niestety też ostatnio dołki łapię. Teraz boli mnie lewy jajnik, a u mnie jest krótko po owulacji i tak myślę, że to już pewnie coś się kluje na nowy cykl, a w tym kicha, więc chodzę nie w humorze Masakra jakaś, sama siebie nie ogarniam👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kjopa: dobry wątek Trochę na wesoło tez trzeba podejść do tego wszystkiego
U mojego doktorka też jest spódniczka i skarpetki - ja korzystam bo niezręcznie mi tak wychodzić pipą na wierzchu Ale myć się nie myję, zawsze jak się ubieram to szybko, bo się stresuję co mi powie. Ja to w ogóle nie lubię chodzić do faceta, jest mi trochę wstyd, jakoś rozkraczanie przed facetem mi się jednoznacznie kojarzy.
Mnie coś jajniki kłują - szczególnie prawy. No i więcej śluzu się zaczyna pojawiać. U mnie mąż też nie rozumie jak mu powiem, że zbliżają się TE dni i może warto by było pobaraszkować to mówi, że nic na siłę, ale z drugiej strony ma trochę racji, ale ja jestem zafiksowana na punkcie tej owulacji i zawsze się martwię, ze przegapię szansę...Kjopa3 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
OOO Luna spojrzałaś na wątek z kawałami? Też mi się podoba. Większość kawałów jest super. Wczoraj na niego natrafiłam i się naśmiałam.
Ja też nie lubię do facetów chodzić i nigdy nie byłam. Na NFZ mam super lekarkę gin ale właśnie te rozbieranie przy niej .
-
Kjopa! You made my day!
W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną.
Żona do męża widząc "stringi":
- Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę?
- Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać!
Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi:
- Może się troszkę popieścimy? No wiesz...?
Żona:
- Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!
Hahahakatiuszaa lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyHej.
Udało mi się dodzwonić do Gina huuuura. gorsza wiadomość nadal jest na urlopie czyli już 3 tygodnie. Na szczęści obiecał że w przyszłym tygodniu mnie przyjmie i może coś ureguluje.
Z tych lepszych informacji chyba nadal mam jajniki wczoraj dały o sobie znać lekko pulsując co oznacza, że rosną 'HUUURRRAA' Ten cykl i tak spisałam na straty. Kolejny przeznaczam na badania więc też spiszę na straty. Pomóżcie i powiedzcie jakie skierowania na badania mam wymusić od niego jak będę na wizycie. -
He , he Smerfelinka mi ten też się spodobał aż wrzuciłam na fejsa w którym udzielam się 4 razy w roku oraz kawał o porodzie i listonoszu z racji mojego zawodu
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny temp nadal wysoko, test negatywny, a @ nie ma Zaczyna mnie ta sytuacja denerwować Bo albo przychodzi albo nie i po sprawie..a nie będzie mnie tu w bambuko robić wczoraj miała być i nic...
-
żadnych oznak okresu, piersi bolały słabiej niż zwykle, coś mi tu nie pasowało bo przed okresem mam zawsze malutkie plamienia a teraz mokry kremowy śluz. postanowiłam zrobić test. i są są są dwie kreseczki!!! 12dpo
zizi, madzikk, emememsovelove, katiuszaa, cinnamon cookie, kamisia88, Rybaaaa, Smerfelinka, Tyśkaa, ruda69742 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Wczoraj się najadlam strachu. Dostała lekkiego plemienia.poszlam tu do przychodni,pani super miła skierowała mnie do szpitala z ginekologiem na Słowenii,ale blisko,25 km odiejsca gdzie jesteśmy. Więc wycieczka w pakiecie z przygoda.w szpitalu też bardzo mili. Z fasolka wszystko ok.jeszcze serduszka nie widać,ale pierwszy raz zobaczyła pęcherzyk:). Po takim dniu kawały były super na rozluźnienie, dzięki Kjopa:). Usmialam się jak głupia. Dobrego dnia
Oczekującą,to może faktycznie bete zrób,bo testy dranie często długo negatywne wychodzą.emememsovelove lubi tę wiadomość
-
Ho ho ho madziak2202 gratuluję uratowałaś sierpniowe testowanie uff:-)
oczekująca88 idź na betę, trzymam kciuki:-)
ja mam istny potop, ale to dobrze, bo po antykach, a przestałam brać w czerwcu, jakoś skąpo było, ale teraz okres wraca do normy:-)
u nas dzisiaj grill i impreza lecę sprzątać i żarcie szykować, ale na razie kawę na spokojnie popijam, chłopaki śpią jeszcze mogę po necie pobuszować-zizi lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam kochane!!!
Co tu się wyrabia z samego rana .
Oczekująca temp. dziś spadła to może poczekaj jeszcze do jutra lub poniedziałku. To jest najgorsze jak @ z nami sobie igra. U mnie też igra ze mną owulacja w końcu już nie wiem. Dziś 19 dc a tempka nie odbiła jeszcze. Może bez owulacyjny mi się trafił. Coś tam czuje jajniki ale słabo i może nie pęknie pęcherzyk dziad jeden .
madziak 2202 gratuluję!!! No naczekałam się trochę na te dobre wiadomości. No ale ile we wrzeniu będzie się działo!!!!
Zizi dobrze, że się Tobą zajęli jak trzeba i było ok.
Ach urlop rozpoczęty i już moje dziecko mnie ciąga żeby tu pojechać tam pojechać. Och będzie aktywny ten urlopik. No i wypadałoby odświeżyć łazienkę i przedpokój. -
Dzieńdobry!
Ale dobrze Ci z tym urlopem :)Mimo, że pod znakiem remontu Ja dopiero w październiku, jak umowę przedłużą.
Wczoraj i przedwczoraj miałam dziwny numer, byłam na szkoleniu w super hotelu, po obiedzie mnie tak mdliło, że koszmar. Dwa dni z rzędu. Zrobiłam test- (#ojagłupiaidiotka). Bo jajniki nie bolą- na**dzielają Więc wpadłam na to, że może jakaś torbiel się tworzy, jeszcze dreszcze, niedobrze. Test wyszedł pozytywny jak nic!
Powtórzyłam dzisiaj, wczoraj- negat Więc jak z Wami igrają @ i owulację, mnie zawsze w konia robią testy
Mam koleżankę, która po ciąży zachowała 6 czy siedem testów, i od najjaśniejszego, cienia cienia, do dwóch grubych kresek Kiedyś wysypała te testy z pudełka i pokazuje, który po kolei, wyszła na chwilę, a ja położyłam tam swój Przyeszedł jej mąż i mówi "no, ten test pierwszy ten drugi, a na tym to już było tak na serio widać te dwie kreski"- i pokazał na mój. Po co ta zabawa? Przez moment myślałam, że mnie się coś w głowę stało, że ja te kreski tak widuję czasami po dwie A tu ktoś z zewnątrz przytaknął
Jeśli kiedyś mój test będzie naprawdę ciążowy- nie uwierzę, aż do piętnastej próby sikanej po tylu oszukańczych testachcinnamon cookie, zizi lubią tę wiadomość