Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Mi to wgle nie pauje czerń bo ja jestem z natury blond i teraz to zeszłam do naturalnego i sie niczym nie martwię
Ja nawet robiłam sobie tatuaż i okazało się, że podczas dostałam @
heh chyba ze stresu
Ja z natury to też ciemny blond ale lepiej mi w brązach bo mam czarne naturalne brwi i dziko i sztucznie to z blondem wyglądało... -
Jeeej, zaszalałyście Kochane!
Poczytałam sobie, ale już i tak nie ogarniam co, kto i kiedy
Jeśli ktoś jeszcze testuje, to powodzenia, Trzymam kciuki!
Dziewczynki, a jak moje tsh waha się w granicach 2,5-3,0 to pewnie powinnam wybrać się do innego endokrynologa, bo poprzedni u którego byłam stwierdził, że wyniki mam w normie i tyle. A mówiłam, że staramy się o dziecko. Ehhh, lekarze
Ruby witaj w klubie... Ja niestety też ostatnio dołki łapię. Teraz boli mnie lewy jajnik, a u mnie jest krótko po owulacji i tak myślę, że to już pewnie coś się kluje na nowy cykl, a w tym kicha, więc chodzę nie w humorzeMasakra jakaś, sama siebie nie ogarniam
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kjopa: dobry wątek
Trochę na wesoło tez trzeba podejść do tego wszystkiego
U mojego doktorka też jest spódniczka i skarpetki - ja korzystam bo niezręcznie mi tak wychodzić pipą na wierzchuAle myć się nie myję, zawsze jak się ubieram to szybko, bo się stresuję co mi powie. Ja to w ogóle nie lubię chodzić do faceta, jest mi trochę wstyd, jakoś rozkraczanie przed facetem mi się jednoznacznie kojarzy.
Mnie coś jajniki kłują - szczególnie prawy. No i więcej śluzu się zaczyna pojawiać. U mnie mąż też nie rozumie jak mu powiem, że zbliżają się TE dni i może warto by było pobaraszkować to mówi, że nic na siłę, ale z drugiej strony ma trochę racji, ale ja jestem zafiksowana na punkcie tej owulacji i zawsze się martwię, ze przegapię szansę...Kjopa3 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
OOO Luna spojrzałaś na wątek z kawałami? Też mi się podoba. Większość kawałów jest super. Wczoraj na niego natrafiłam i się naśmiałam.
Ja też nie lubię do facetów chodzić i nigdy nie byłam. Na NFZ mam super lekarkę gin ale właśnie te rozbieranie przy niej.
-
Kjopa! You made my day!
W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną.
Żona do męża widząc "stringi":
- Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę?
- Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać!
Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi:
- Może się troszkę popieścimy? No wiesz...?
Żona:
- Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!
Hahahakatiuszaa lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyHej.
Udało mi się dodzwonić do Gina huuuura. gorsza wiadomość nadal jest na urlopie czyli już 3 tygodnie. Na szczęści obiecał że w przyszłym tygodniu mnie przyjmie i może coś ureguluje.
Z tych lepszych informacji chyba nadal mam jajniki wczoraj dały o sobie znać lekko pulsując co oznacza, że rosną 'HUUURRRAA' Ten cykl i tak spisałam na straty. Kolejny przeznaczam na badania więc też spiszę na straty. Pomóżcie i powiedzcie jakie skierowania na badania mam wymusić od niego jak będę na wizycie. -
He , he Smerfelinka mi ten też się spodobał aż wrzuciłam na fejsa w którym udzielam się 4 razy w roku oraz kawał o porodzie i listonoszu z racji mojego zawodu
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
temp nadal wysoko, test negatywny, a @ nie ma
Zaczyna mnie ta sytuacja denerwować
Bo albo przychodzi albo nie i po sprawie..a nie będzie mnie tu w bambuko robić
wczoraj miała być i nic...
-
żadnych oznak okresu, piersi bolały słabiej niż zwykle, coś mi tu nie pasowało bo przed okresem mam zawsze malutkie plamienia a teraz mokry kremowy śluz. postanowiłam zrobić test. i są są są dwie kreseczki!!! 12dpo
zizi, madzikk, emememsovelove, katiuszaa, cinnamon cookie, kamisia88, Rybaaaa, Smerfelinka, Tyśkaa, ruda69742 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Wczoraj się najadlam strachu. Dostała lekkiego plemienia.poszlam tu do przychodni,pani super miła skierowała mnie do szpitala z ginekologiem na Słowenii,ale blisko,25 km odiejsca gdzie jesteśmy. Więc wycieczka w pakiecie z przygoda.w szpitalu też bardzo mili. Z fasolka wszystko ok.jeszcze serduszka nie widać,ale pierwszy raz zobaczyła pęcherzyk:). Po takim dniu kawały były super na rozluźnienie, dzięki Kjopa:). Usmialam się jak głupia. Dobrego dnia
Oczekującą,to może faktycznie bete zrób,bo testy dranie często długo negatywne wychodzą.emememsovelove lubi tę wiadomość
-
Ho ho ho madziak2202 gratulujęuratowałaś sierpniowe testowanie uff:-)
oczekująca88 idź na betę, trzymam kciuki:-)
ja mam istny potop, ale to dobrze, bo po antykach, a przestałam brać w czerwcu, jakoś skąpo było, ale teraz okres wraca do normy:-)
u nas dzisiaj grill i impreza lecę sprzątać i żarcie szykować, ale na razie kawę na spokojnie popijam, chłopaki śpią jeszcze mogę po necie pobuszować-
zizi lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam kochane!!!
Co tu się wyrabia z samego rana.
Oczekująca temp. dziś spadła to może poczekaj jeszcze do jutra lub poniedziałku. To jest najgorsze jak @ z nami sobie igra. U mnie też igra ze mną owulacja w końcu już nie wiem. Dziś 19 dc a tempka nie odbiła jeszcze. Może bez owulacyjny mi się trafił. Coś tam czuje jajniki ale słabo i może nie pęknie pęcherzyk dziad jeden.
madziak 2202 gratuluję!!! No naczekałam się trochę na te dobre wiadomości. No ale ile we wrzeniu będzie się działo!!!!
Zizi dobrze, że się Tobą zajęli jak trzeba i było ok.
Ach urlop rozpoczęty i już moje dziecko mnie ciąga żeby tu pojechać tam pojechać. Och będzie aktywny ten urlopik. No i wypadałoby odświeżyć łazienkę i przedpokój. -
Dzieńdobry!
Ale dobrze Ci z tym urlopem :)Mimo, że pod znakiem remontuJa dopiero w październiku, jak umowę przedłużą.
Wczoraj i przedwczoraj miałam dziwny numer, byłam na szkoleniu w super hotelu, po obiedzie mnie tak mdliło, że koszmar. Dwa dni z rzędu. Zrobiłam test- (#ojagłupiaidiotka). Bo jajniki nie bolą- na**dzielająWięc wpadłam na to, że może jakaś torbiel się tworzy, jeszcze dreszcze, niedobrze. Test wyszedł pozytywny jak nic!
Powtórzyłam dzisiaj, wczoraj- negatWięc jak z Wami igrają @ i owulację, mnie zawsze w konia robią testy
Mam koleżankę, która po ciąży zachowała 6 czy siedem testów, i od najjaśniejszego, cienia cienia, do dwóch grubych kresekKiedyś wysypała te testy z pudełka i pokazuje, który po kolei, wyszła na chwilę, a ja położyłam tam swój
Przyeszedł jej mąż i mówi "no, ten test pierwszy ten drugi, a na tym to już było tak na serio widać te dwie kreski"- i pokazał na mój. Po co ta zabawa? Przez moment myślałam, że mnie się coś w głowę stało, że ja te kreski tak widuję czasami po dwie
A tu ktoś z zewnątrz przytaknął
Jeśli kiedyś mój test będzie naprawdę ciążowy- nie uwierzę, aż do piętnastej próby sikanej po tylu oszukańczych testachcinnamon cookie, zizi lubią tę wiadomość