Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madka ja bralam 4c clo tym razem i 3 lata temu przez 6c. Wiem ze dzis mnie łapią takie przemyslenia i moge zmienic zdanie ale chyba juz powoli mi sie sily wyczerpują do tego starania i może nie jest mi dane posiadać drugiego dziecka. Nie ma dnia zebym o staraniu nie myslala wyniszcza mi to chyba psychikę coraz bardziej staje sie nerwowa, placzliwa.
Edycik trzymam kciuki za nowy cykl :-* I bezbolesnej wredoty życzę :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik powodzeinia w nowym cyklu :* oby nie bolało i żeby sobie szybko poszła :*
Aga Cinnamon czekam na Wasze testowanie
Maju piesek czemu nie?
Maju, Katiuszka, Kasia i na Was przyjdzie pora :*
Na wszystkie :*
Kas gratuluję przyrostucinnamon cookie, AgaL, Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Aga ja choruję na buldożka francuskiego
ale pewnie jeśli byśmy się zdecydowali na psiaka to wzięlibyśmy jakiegoś ze schroniska. Jest tyle piękności w naszym lokalnym schronisku, że aż serce pęka.
AgaL, Edycik, midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a tak zmieniając temat, to weszłam właśnie w swoje posty i dopiero zobaczyłam że... Napisałam w naszym temacie 119 stron
Matko kochana!!! I to ja nie mam czasu na nic?!
AgaL, Kasia1407, majju, Edycik, Ruby, midnight, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo matyldo to ile ja natrzaskałam?!
Kas - w środę idę na drugą betę
Aga - na razie staram się brać wszystkie ewentualności pod uwagę. Wiem, że panikuję ale mam wrażenie że za 4 dni dostanę okres i czar pryśnie no ale nie będę tu czarnych wizji snućkas50 lubi tę wiadomość