SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmureczkaaa beagle masz - zawsze o takim marzyłam :):) wrzuć tu jakąś fotkę !

z racji tego że jutro sobie wzięłam wolne, na jednodniową kurację... dziś sobie dłużej posiedzę i ponadrabiam zaległości serialowe ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za piękny początek wiosny :)

Kas gratulacje :)

Ruby bardzo się cieszę i trzymam kciuki za przyrost :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene śliczny avatarek :)

Ejrene, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dwójce o 22:50 zapowiada się ciekawy dokument "Stella" - "Poruszająca historia Stelli Zylbersztajn-Tzur, Żydówki, która uciekła z getta w dniu jego likwidacji. Po wojnie kobieta przyjęła chrzest i przez pewien czas była karmelitanką."

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wieeeeelkie
    http://static.pokazywarka.pl/i/6440076/855464/indeks-21.jpg

Baaaaaaaardzo się cieszę :-D. Toż ta druga kreska nie wygląda jak widmo. Kciuki za przyrost. "12-13 owulację a według księżyca 15 miało być" minus jeden dzień i plus dwa więc było blisko :-P.

Edycik, Majju ja jutro do Was dołączam z nowym cyklem.

AgaL kuruj się jutro biedulko.

Kas piękny przyrost. Trzymam kciuki za wizytę <3.

Kasiu a co lekarz powiedział na wyniki?

Paryzetko zależy jak się czujesz. Dużo kobiet mimo zakazu <3 przez jakiś czas decydują się od razu i zachodzą w szczęśliwą ciążę.

Katiusza ja będę z Tobą na straży stać bo zanim armia się naprawi to minimum 3 mies. o ile zareaguje na leki.

Edycik, Ruby, kas50, Kasia1407 lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...co za noc, chyba spałam z 3 godz, męczył mnie katar, suchy kaszel.
    Jestem wykończona. Dobrze, ze dziś mam wolne.

Miłego poranku Wstającym :)

Ruby sikaniec będzie z rana? wrzuć foto;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 05:59

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry w oficjalnym dniu mojego kolejnego cyklu ehhh,brzuch boli a człowiek się meczy w pracy,pogoda za oknem - deszczowa.Koszmar jakiś.

Aguś kochana kuruj się, dobrze,że masz dziś wolne-do łózka marsz.

Chmureczkaa ja nie wiem już co jest prawdą a co nie,jak rozmawiałam z ginekologiem to mówił,że dupek nie blokuje owulki za to luteina tak, a już tyle róznych wiadomości sie naczytałam ,że głupieję co jest prawdą a co nie.No ale będę u tego nowego doktorka na wizycie 29 marca to go podpytam :) poznam jeszcze jedną opinię.

Kjopa i jak kochana też zaczełaś nowy cykl?

Ruby jak tam? Podaj proszę linka u kogo brałaś testy owu z allegro?

Majciu jak się dziś czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 07:29

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Kjopa dziękuję :* z młodą sprawdziłam i też miałam dwa albo nawet trzy dni przed księżycową datą owulację także też blisko jakoś ale nie stricte ta data :)

Edycik zaraz ci znajdę kochana, jak się czujesz?

Aguś biedaku dobrze, że masz wolne, kuruj się , przeleż cały dzień w łóżku żebyś do świąt na nogi stanęła, albo do lekarza się przejdź może co?

Oczywiście siknęłam, ale ten sam bladzioch - powiedźmy że nie widmo, ale bladioch , nie wielki postęp od wczoraj no ale no stress.

Ja dzisiaj na zakupy <3 muszę sobie jakies spodnie na święta kupić albo coś bo obecne mam na styk i obawiam się ,że skoro dieta nie rusza to lepiej nie będzie...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to udanych zakupów :)

Dziekuję,że pytasz staram się jakos wysiedzieć w pracy ale wiadomo 1 dzień @ jest ciężki. No to czekam na linka do teściaków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 07:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tutaj masz link do tych testów: http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5727970687.html
    wygląda na to, że mi idealnie pokazały owulację :)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekować Ruby :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to mojego proga dalej nie ma :/ chyba tam zadzwonię bo trochę mnie ciekawi , nie wiem ile mam lutki brać po za tym mi się kończy więc przed 8 kwietnia bym musiała jeszcze u kogoś załatwić , może rodzinny przepisze...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a Ty lutkę dowcipną czy w tabletkach do łykania brałaś?

• majju Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kochane
    Aga czemu Ty nie śpisz! Raz, dwa do łóżka! Bo przyjadę i sprawdzę ;)
    Edycik u mnie też pogoda depresyjna... Leje deszcz i szaro. Jeszcze wczoraj się tak pożarłam z M. że się nie odzywam, u nas to przeważnie krótkotrwałe spięcia i chodzimy spać w zgodzie ale tym razem wkurzył mnie mocno i mam oficjalnego focha :) Jeszcze powiedział: "czepiasz się bo masz okres"! I tu nastąpiła burza z piorunami i tornado :D
    Ruby no teraz to tylko większe ciuszki :) Też bym sobie poszła na zakupki, bo jutro mam wyjazd służbowy i jak zwykle nie mam co ubrać...

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahha Majjciu , ja też znam teks " czepiasz się bo masz okres" albo " wyzywasz się na mnie bo masz okres" :P no to zycze szybkiego pogodzenia się z M.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby a Ty lutkę dowcipną czy w tabletkach do łykania brałaś?
    niestety dowcipną ale poproszę o tę pod język bo boję się infekcji :/ no dzwoniłam proga dalej nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju no mój też ze mną lekko nie ma :D ale widziały gały co brały nie? a nie będą nam walić tekstami , bo masz okres ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze, że na betę nie kazali Ci (i nam :) ) tyle czekać :)
    Ale naprawdę mnie wpienił wczoraj, wrrrr. Nawet w nocy się odsuwałam od niego jak mnie próbował objąć :D Wiem, że jak dzieciak się zachowuję ale nie odezwę się pierwsza, niech się zastanowi nad swoim zachowaniem :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam z pracy z kawką i owsianką ;)

Aga
    chmureczka
    zdrówka :*

Edycik
    powodzenia w nowym cyklu :*

Ruby
    cieszę się z Tobą i trzymam dalej kciuki :*

o co chodzi z tą owulacją wg księżyca? oświećcie mnie :D

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luce że niby jesteś najbardziej płodna wtedy kiedy się urodziłaś i w jakiej fazie był wtedy księżyc :) no i w tej samej fazie jak jest w danym dniu to wtedy miała byś zajść :D

‹‹ 1479 1480 1481 1482 1483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ