X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmureczkaaa beagle masz - zawsze o takim marzyłam :):) wrzuć tu jakąś fotkę !

z racji tego że jutro sobie wzięłam wolne, na jednodniową kurację... dziś sobie dłużej posiedzę i ponadrabiam zaległości serialowe ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za piękny początek wiosny :)

Kas gratulacje :)

Ruby bardzo się cieszę i trzymam kciuki za przyrost :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene śliczny avatarek :)

Ejrene, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dwójce o 22:50 zapowiada się ciekawy dokument "Stella" - "Poruszająca historia Stelli Zylbersztajn-Tzur, Żydówki, która uciekła z getta w dniu jego likwidacji. Po wojnie kobieta przyjęła chrzest i przez pewien czas była karmelitanką."

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wieeeeelkie
    http://static.pokazywarka.pl/i/6440076/855464/indeks-21.jpg

Baaaaaaaardzo się cieszę :-D. Toż ta druga kreska nie wygląda jak widmo. Kciuki za przyrost. "12-13 owulację a według księżyca 15 miało być" minus jeden dzień i plus dwa więc było blisko :-P.

Edycik, Majju ja jutro do Was dołączam z nowym cyklem.

AgaL kuruj się jutro biedulko.

Kas piękny przyrost. Trzymam kciuki za wizytę <3.

Kasiu a co lekarz powiedział na wyniki?

Paryzetko zależy jak się czujesz. Dużo kobiet mimo zakazu <3 przez jakiś czas decydują się od razu i zachodzą w szczęśliwą ciążę.

Katiusza ja będę z Tobą na straży stać bo zanim armia się naprawi to minimum 3 mies. o ile zareaguje na leki.

Edycik, Ruby, kas50, Kasia1407 lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...co za noc, chyba spałam z 3 godz, męczył mnie katar, suchy kaszel.
    Jestem wykończona. Dobrze, ze dziś mam wolne.

Miłego poranku Wstającym :)

Ruby sikaniec będzie z rana? wrzuć foto;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 05:59

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry w oficjalnym dniu mojego kolejnego cyklu ehhh,brzuch boli a człowiek się meczy w pracy,pogoda za oknem - deszczowa.Koszmar jakiś.

Aguś kochana kuruj się, dobrze,że masz dziś wolne-do łózka marsz.

Chmureczkaa ja nie wiem już co jest prawdą a co nie,jak rozmawiałam z ginekologiem to mówił,że dupek nie blokuje owulki za to luteina tak, a już tyle róznych wiadomości sie naczytałam ,że głupieję co jest prawdą a co nie.No ale będę u tego nowego doktorka na wizycie 29 marca to go podpytam :) poznam jeszcze jedną opinię.

Kjopa i jak kochana też zaczełaś nowy cykl?

Ruby jak tam? Podaj proszę linka u kogo brałaś testy owu z allegro?

Majciu jak się dziś czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 07:29

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Kjopa dziękuję :* z młodą sprawdziłam i też miałam dwa albo nawet trzy dni przed księżycową datą owulację także też blisko jakoś ale nie stricte ta data :)

Edycik zaraz ci znajdę kochana, jak się czujesz?

Aguś biedaku dobrze, że masz wolne, kuruj się , przeleż cały dzień w łóżku żebyś do świąt na nogi stanęła, albo do lekarza się przejdź może co?

Oczywiście siknęłam, ale ten sam bladzioch - powiedźmy że nie widmo, ale bladioch , nie wielki postęp od wczoraj no ale no stress.

Ja dzisiaj na zakupy <3 muszę sobie jakies spodnie na święta kupić albo coś bo obecne mam na styk i obawiam się ,że skoro dieta nie rusza to lepiej nie będzie...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to udanych zakupów :)

Dziekuję,że pytasz staram się jakos wysiedzieć w pracy ale wiadomo 1 dzień @ jest ciężki. No to czekam na linka do teściaków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 07:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tutaj masz link do tych testów: http://allegro.pl/30-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i5727970687.html
    wygląda na to, że mi idealnie pokazały owulację :)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekować Ruby :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to mojego proga dalej nie ma :/ chyba tam zadzwonię bo trochę mnie ciekawi , nie wiem ile mam lutki brać po za tym mi się kończy więc przed 8 kwietnia bym musiała jeszcze u kogoś załatwić , może rodzinny przepisze...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a Ty lutkę dowcipną czy w tabletkach do łykania brałaś?

• majju Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kochane
    Aga czemu Ty nie śpisz! Raz, dwa do łóżka! Bo przyjadę i sprawdzę ;)
    Edycik u mnie też pogoda depresyjna... Leje deszcz i szaro. Jeszcze wczoraj się tak pożarłam z M. że się nie odzywam, u nas to przeważnie krótkotrwałe spięcia i chodzimy spać w zgodzie ale tym razem wkurzył mnie mocno i mam oficjalnego focha :) Jeszcze powiedział: "czepiasz się bo masz okres"! I tu nastąpiła burza z piorunami i tornado :D
    Ruby no teraz to tylko większe ciuszki :) Też bym sobie poszła na zakupki, bo jutro mam wyjazd służbowy i jak zwykle nie mam co ubrać...

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahha Majjciu , ja też znam teks " czepiasz się bo masz okres" albo " wyzywasz się na mnie bo masz okres" :P no to zycze szybkiego pogodzenia się z M.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby a Ty lutkę dowcipną czy w tabletkach do łykania brałaś?
    niestety dowcipną ale poproszę o tę pod język bo boję się infekcji :/ no dzwoniłam proga dalej nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju no mój też ze mną lekko nie ma :D ale widziały gały co brały nie? a nie będą nam walić tekstami , bo masz okres ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze, że na betę nie kazali Ci (i nam :) ) tyle czekać :)
    Ale naprawdę mnie wpienił wczoraj, wrrrr. Nawet w nocy się odsuwałam od niego jak mnie próbował objąć :D Wiem, że jak dzieciak się zachowuję ale nie odezwę się pierwsza, niech się zastanowi nad swoim zachowaniem :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam z pracy z kawką i owsianką ;)

Aga
    chmureczka
    zdrówka :*

Edycik
    powodzenia w nowym cyklu :*

Ruby
    cieszę się z Tobą i trzymam dalej kciuki :*

o co chodzi z tą owulacją wg księżyca? oświećcie mnie :D

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luce że niby jesteś najbardziej płodna wtedy kiedy się urodziłaś i w jakiej fazie był wtedy księżyc :) no i w tej samej fazie jak jest w danym dniu to wtedy miała byś zajść :D

‹‹ 1479 1480 1481 1482 1483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ