Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
chmureczkaaa beagle masz - zawsze o takim marzyłam
wrzuć tu jakąś fotkę !
z racji tego że jutro sobie wzięłam wolne, na jednodniową kurację... dziś sobie dłużej posiedzę i ponadrabiam zaległości serialoweKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Na dwójce o 22:50 zapowiada się ciekawy dokument "Stella" - "Poruszająca historia Stelli Zylbersztajn-Tzur, Żydówki, która uciekła z getta w dniu jego likwidacji. Po wojnie kobieta przyjęła chrzest i przez pewien czas była karmelitanką."
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wieeeeelkie
http://static.pokazywarka.pl/i/6440076/855464/indeks-21.jpg
Baaaaaaaardzo się cieszę. Toż ta druga kreska nie wygląda jak widmo. Kciuki za przyrost. "12-13 owulację a według księżyca 15 miało być" minus jeden dzień i plus dwa więc było blisko
.
Edycik, Majju ja jutro do Was dołączam z nowym cyklem.
AgaL kuruj się jutro biedulko.
Kas piękny przyrost. Trzymam kciuki za wizytę.
Kasiu a co lekarz powiedział na wyniki?
Paryzetko zależy jak się czujesz. Dużo kobiet mimo zakazuprzez jakiś czas decydują się od razu i zachodzą w szczęśliwą ciążę.
Katiusza ja będę z Tobą na straży stać bo zanim armia się naprawi to minimum 3 mies. o ile zareaguje na leki.Edycik, Ruby, kas50, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...co za noc, chyba spałam z 3 godz, męczył mnie katar, suchy kaszel.
Jestem wykończona. Dobrze, ze dziś mam wolne.
Miłego poranku Wstającym
Ruby sikaniec będzie z rana? wrzuć foto;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 05:59
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dobry w oficjalnym dniu mojego kolejnego cyklu ehhh,brzuch boli a człowiek się meczy w pracy,pogoda za oknem - deszczowa.Koszmar jakiś.
Aguś kochana kuruj się, dobrze,że masz dziś wolne-do łózka marsz.
Chmureczkaa ja nie wiem już co jest prawdą a co nie,jak rozmawiałam z ginekologiem to mówił,że dupek nie blokuje owulki za to luteina tak, a już tyle róznych wiadomości sie naczytałam ,że głupieję co jest prawdą a co nie.No ale będę u tego nowego doktorka na wizycie 29 marca to go podpytampoznam jeszcze jedną opinię.
Kjopa i jak kochana też zaczełaś nowy cykl?
Ruby jak tam? Podaj proszę linka u kogo brałaś testy owu z allegro?
Majciu jak się dziś czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 07:29
-
nick nieaktualnydzień dobry
Kjopa dziękuję :* z młodą sprawdziłam i też miałam dwa albo nawet trzy dni przed księżycową datą owulację także też blisko jakoś ale nie stricte ta data
Edycik zaraz ci znajdę kochana, jak się czujesz?
Aguś biedaku dobrze, że masz wolne, kuruj się , przeleż cały dzień w łóżku żebyś do świąt na nogi stanęła, albo do lekarza się przejdź może co?
Oczywiście siknęłam, ale ten sam bladzioch - powiedźmy że nie widmo, ale bladioch , nie wielki postęp od wczoraj no ale no stress.
Ja dzisiaj na zakupymuszę sobie jakies spodnie na święta kupić albo coś bo obecne mam na styk i obawiam się ,że skoro dieta nie rusza to lepiej nie będzie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się kochane
Aga czemu Ty nie śpisz! Raz, dwa do łóżka! Bo przyjadę i sprawdzę
Edycik u mnie też pogoda depresyjna... Leje deszcz i szaro. Jeszcze wczoraj się tak pożarłam z M. że się nie odzywam, u nas to przeważnie krótkotrwałe spięcia i chodzimy spać w zgodzie ale tym razem wkurzył mnie mocno i mam oficjalnego fochaJeszcze powiedział: "czepiasz się bo masz okres"! I tu nastąpiła burza z piorunami i tornado
Ruby no teraz to tylko większe ciuszkiTeż bym sobie poszła na zakupki, bo jutro mam wyjazd służbowy i jak zwykle nie mam co ubrać...
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby dobrze, że na betę nie kazali Ci (i nam
) tyle czekać
Ale naprawdę mnie wpienił wczoraj, wrrrr. Nawet w nocy się odsuwałam od niego jak mnie próbował objąćWiem, że jak dzieciak się zachowuję ale nie odezwę się pierwsza, niech się zastanowi nad swoim zachowaniem
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny