Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ruby dobrze, że na betę nie kazali Ci (i nam
) tyle czekać
Ale naprawdę mnie wpienił wczoraj, wrrrr. Nawet w nocy się odsuwałam od niego jak mnie próbował objąćWiem, że jak dzieciak się zachowuję ale nie odezwę się pierwsza, niech się zastanowi nad swoim zachowaniem
też tak zawsze mówię, a potem jak mi się zaczyna nudzić to zmieniam zdanie i jak się odezwie to od razu pękam no albo ja się odezwę jak już mi się ekstremalnie nudzi
Nadchodzą złe czasy dla mojego m, w pierwszej ciąży byłam nie do zniesienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:a gdzie to można sprawdzić?
no i z aktualną datą też na tym kalendarzu sprawdź kiedy miało by ci się pokryć i czy się zgadza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 08:05
-
nick nieaktualny
-
No ja też wiem, że jakby się teraz odezwał to bym pękła od razu, nie potrafię się tak gniewać. Ale dziś rano nawet mu buziaka nie dałam na do widzenia tylko zakomunikowałam, że wychodzę. Teraz mi głupio trochę, ale przecież się nie wydam
Edycik, Ruby, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Zaczęłam dzień od zmierzenia tempkiDawno tego nie robiłam, ale postanowiłam sobie sprawdzać w tym cyklu, z ciekawości czy będzie owulka, bo jajniki zdaje się, że pracują.
Majju ja też nie potrafię się tak gniewać, szybko wybucham, ale potem krew mnie zalewa, jak nie mam do kogo się odezwać i zwykle pękam
Aga ja też chora, gardło mnie boli, kaszel męczy i nad katarem ledwo nadążam, ale samopoczucie lepsze mam niż wczoraj, więc idę do pracy na 10tą.
Zdjęcia piesków chętnie wrzucę TYLKO JAK?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik to chyba taka loteria z tym księżycem
zresztą z całym tym zajściem loteria.
U mnie w 11 cyklu coś ruszyło i kto by pomyślał kurde że akurat teraz po tym całym wycięciu Bartoliniego? a nawiasem mówiąc żeby nie zapeszać widzę ładną poprawę. Od kilku dni okładam rivanolem więc chyba pomagachmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Luccecita tyle co kobitki tu walczą i się starają to naprawdę złoty order im się nalezy za nie zwariowanie. Ja jadę z 6 cs i powoli mam dość. Zatem tonący brzytwy się chwyta.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra mam zdjęcie psiaków
http://images76.fotosik.pl/442/12298cba33d7ee54med.jpgRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Edycik
no mnie juz wkurza to mierzenie temperaturya ledwo zaczęłam haha
Chmureczka - dziwne że ci nie doszło (ziółka) wszystkie tyle razy zamawiałyśmy, miałaś chyba pecha, mam nadzieję że reklamacja pomoże.