Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaha jaka zawzięta!majju wrote:Ruby dobrze, że na betę nie kazali Ci (i nam
) tyle czekać 
Ale naprawdę mnie wpienił wczoraj, wrrrr. Nawet w nocy się odsuwałam od niego jak mnie próbował objąć
Wiem, że jak dzieciak się zachowuję ale nie odezwę się pierwsza, niech się zastanowi nad swoim zachowaniem 
też tak zawsze mówię, a potem jak mi się zaczyna nudzić to zmieniam zdanie i jak się odezwie to od razu pękam no albo ja się odezwę jak już mi się ekstremalnie nudzi 
Nadchodzą złe czasy dla mojego m, w pierwszej ciąży byłam nie do zniesienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydatę urodzin w jakiej fazie tutaj: https://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.phpLuccecita wrote:a gdzie to można sprawdzić?

no i z aktualną datą też na tym kalendarzu sprawdź kiedy miało by ci się pokryć i czy się zgadza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 08:05
-
nick nieaktualny
-
No ja też wiem, że jakby się teraz odezwał to bym pękła od razu, nie potrafię się tak gniewać. Ale dziś rano nawet mu buziaka nie dałam na do widzenia tylko zakomunikowałam, że wychodzę. Teraz mi głupio trochę, ale przecież się nie wydam
Edycik, Ruby, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Zaczęłam dzień od zmierzenia tempki
Dawno tego nie robiłam, ale postanowiłam sobie sprawdzać w tym cyklu, z ciekawości czy będzie owulka, bo jajniki zdaje się, że pracują.
Majju ja też nie potrafię się tak gniewać, szybko wybucham, ale potem krew mnie zalewa, jak nie mam do kogo się odezwać i zwykle pękam
Aga ja też chora, gardło mnie boli, kaszel męczy i nad katarem ledwo nadążam, ale samopoczucie lepsze mam niż wczoraj, więc idę do pracy na 10tą.
Zdjęcia piesków chętnie wrzucę TYLKO JAK?
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik to chyba taka loteria z tym księżycem
zresztą z całym tym zajściem loteria.
U mnie w 11 cyklu coś ruszyło i kto by pomyślał kurde że akurat teraz po tym całym wycięciu Bartoliniego? a nawiasem mówiąc żeby nie zapeszać widzę ładną poprawę. Od kilku dni okładam rivanolem więc chyba pomaga
chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik a Twoje cykle są takie długaśne, że się liczą x2.Edycik wrote:Luccecita tyle co kobitki tu walczą i się starają to naprawdę złoty order im się nalezy za nie zwariowanie. Ja jadę z 6 cs i powoli mam dość. Zatem tonący brzytwy się chwyta.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra mam zdjęcie psiaków

http://images76.fotosik.pl/442/12298cba33d7ee54med.jpgRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyhaha no ja mierzyłam cały jeden cykl po czym wydłużyłam go sobie - może ze stresu na 35 dni i rzuciłam termometr do szafkiLuccecita wrote:Edycik
no mnie juz wkurza to mierzenie temperatury
a ledwo zaczęłam haha
Chmureczka - dziwne że ci nie doszło (ziółka) wszystkie tyle razy zamawiałyśmy, miałaś chyba pecha, mam nadzieję że reklamacja pomoże.