Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Chmureczka psinki super
Ruby no własnie Ty jakoś szybko owulkę miałaś w tym cyklu?
Lucc a ja tam staram sie sumiennie temperaturkę mierzyćczasem mnie to wkurza, ale wdech wydech i jazda dalej.
tak Edycik wszystko jakoś dziwnie szybko , jeszcze się śmiałam, że książkowo bo w 15 dniu jakoś, a zwykle po 20 dniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się.
Jakiś koszmarny dzień miałam wczoraj - ból w okolicach macicy gorszy niż w trakcie @ położył mnie do łóżka. Masakra! Jak tak mają wyglądać bóle owulacyjne to skąd brać siły na?
A dziś dodatkowo posypałam się psychicznie, zobaczyłam na zdjęciu córeczkę koleżanki i nie mogę się uspokoić. Najchętniej zamknęłabym się w łazience i przepłakała resztę dnia. A tu pracować trzeba. Do dupy to wszystko
Przepraszam, że tak smęce8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
melduję się w końcu z pracy
Majju przybijam piątkę, też mam od rana spięcie z M i to oczywiście o głupotęa tekst o "trudnym czasie" też potrafi czasami walnąć co mnie jeszcze bardziej wyprowadza z równowagi
Suszyłam sobie grzecznie włosy w łazience i tak mnie kusił test na półeczce, że zrobiłambiel oczywiście, norma. Od razu tylko mówię, żeby mnie nie pocieszać ani nic z tych rzeczy
żyję, nie jest źle
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik, ty dopiero 6cs, ty jeszcze nie toniesz ty jeszcze plywasz:) przywioze tobie clo, chyba ze zdazysz zaciazyc:)
Ruby, ale z ta faza ksiezyca to nie jest tylko jeden dzien, bo chyba bralo sie trzy dni przed i dwa po, wiec prawdopodobnie u ciebie sie sprawdzilo, nawet jezeli masz jeden dxien roznicy to ok bo u mnie sie to rozbiega az o 13 dni, wiec jestem baaaardzo daleko:) Cos w tym ksiezycu jest jednak. Ale naprawde ciesze sie ze sie udalo, przyznam ze nie do konca bylam przekonana, ale ty juz na poczatku cyklu wiedzialas ze sie uda:)
Lucc poczytaj wiecej na temat testow owu bo dwie kreski wcale nie oznaczala zblizajacej sie owulki, testowa powinna byc ciemniejsza od kontrolnej (dobrze mysle?)
Ja sie coraz czesciej zastanawiam i ogarnia mnie strach przed ciaza. Zaczelam sie bac nadcisnienia. Wszyscy pisza o tym zeby napic sie winka na podbudowanie endometrium a co jezeli ktos ma nadkrwistosc. Wczoraj czytalam na ten temat (okazalo sie ze moja chrzesna ma podwyzszone czerwone krwinki), wiadomo ma juz 60 lat, w zeszlym roku przeszla zawal, ma dwie corki, ale urodzila je przed 30 rokiem zycia, w takich przypadkach wiadomo im kobieta starsza tym ciezej, moze ktos tam czuwa nade mna zebym nie zaszla bo zle sie to moze skonczyc.
Ok dosyc smecenia trzeba brac sie do pracy:)
Milego dzionka!Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015