Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikk kochana CLO mam dwa opakowania
zaczynam brac po 1 tabletce w tym cyklu od 5 do 9 dc, a akurat w 8 dniu będę u dr Markuszewskiego
Madzikk nie opowiadaj,że ktoś czuwa nad Tobą być nie zaciązyła,napewno się uda.Dzielna babeczka jesteśmadzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna mnie malutkie dzieci nie robią wrażenia
może dlatego, że mam już jedno
poza tym okres niemowlęcy,wspominam najgorzej, dopadł mnie baby blues i byłam PEWNA, że na jednym dziecku się skończyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 09:43
-
Edycik wrote:Lucc a tu te które walczą o pierwsze dziecko niestety wzruszają się nawet na wiadomość o ciąży kogos z rodziny. Inaczej się patrzy na to mają już jedno dziecko.
Napisałam do tego mojego przygłupa bo już nie mogłam wytrzymaćAgaL, Edycik, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A do mnie wpadł M. zajrzeć, pokazał zdjęcie maleństwa ( jego kumplowi z pracy urodziła się córcia) i mówi zobacz jaka ładna,tez będziemy taką mieć.To było miłe aż się usmiechnęłam.
majju, cinnamon cookie, madzikk, kas50, midnight, AgaL, Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kas50 wrote:Paryzetka głowa do góry
i Tobie się uda
kciukam mocno. Staracie się już?
Mnie małe dzieci do tej pory specjalnie nie ruszały ale ta maleńka dziewczynka... z koleżanką zaczęłyśmy się starać w tym samym czasie a ona już ma córcie, a jeszcze teraz po poronieniu to te zdjęcia mnie rozłożyły.
Edycik a Ciebie to ja podziwiam, chyba nie miałabym siły na tak bliski kontakt z noworodkiemEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Trzeba wierzyć że się uda
ja też co miesiąc mialam ataki płaczu,po poronieniu to już w ogóle na widok ciezarnych mialam już łzy w oczach...wiem jakie to ciężkie ale ważne że znowu dzialacie
Ja już zaczynam odczuwać stres przed jutrzejsza wizytą u gina:/Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Witam
Aga wypoczywaj kuruj się.
Ruby tym bladziochem to bym się nie przejmowała, ja przez 3 czy 4 dni robiłąm gupia testy i zawsze był bladziochjeszcze troszkę musisz poczekać, poza tym przecież robisz powtorkę bety? będzie wszystko jasne
Edycik oby szybko poszła i żeby przestało bleć
Maju mam nadzieję że sie jakoś samo ułozy z m i się pogodzicie.
Chmureczka sliczne te pieski
Madzik a Ty masz nadciśnienie?
Paryzetko nie smęcisz...wyżalaj sie, po stracie takie zdjęcia bolą najbardziej :* ale jeszcze trochę i sama będziesz się takim chwalić :*
Kas powodzenia u gina! będzie dobrze musi byćja sobie tak wmawiam i proszę też tak myśl
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka dla mnie tez chwilami to nie jest łatwe, ale już kocham tą malutką, to ważna funkcja być najbliższą ciocią
A M.będzie ojcem chrzestnym.Czasami to łapię się na tym,że za bardzo się zaagalopowałam w tą walkę o dziecko,ale do cholery musi mi się udac wreszcie
Kaś powodzenia u gina,trzymam kciuki,będzie wszystko dobrze.
Mid jak Ty się czujesz?
Paryzetka83, majju, kas50, midnight lubią tę wiadomość