Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie czytam na bbc na temat atakow w Belgii. Masakra. W Londynie tez zwiekszyli ochrone.
Majusia a M jedzie do samej Brukseli? Wiadomo ze w wiekszych miastach jest wieksze zagrozenie.
Mid ja nie wiem, ponoc mialam niskie cisnienie, ale moja ciocia wczesniej tez miala niskie, teraz ma bardzo wysokie. Ponoc czlowiek upodabnia sie do swoich chrzestnych i tez cos w tym jest, bo moja chrzesniaczka jest moim klonem i z wygladu i z zachowania i tez ciagle glodna tak jak ja:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej laseczki
Edycik tak dziś zaczęłam nowy cykl. Masz wspaniałego męża.
Paryzetko płacz jak masz potrzebę , będzie Ci lżej. Pamięć pozostanie ale z czasem będzie trochę łatwiej.Edycik lubi tę wiadomość
-
Kochane podczytuje Was, ale za słaba jestem na pisanie. Czuję się niespecjalnie. M przywiózł pączka, zjem z kawą i obejrzę film "Siostry" ten z 2015 - ponoć zabawny.
Zakochalam się w zdjęciu beagli.....cudne!chmurreczkaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ale Agukek narobilas mi ochoty na paczka:) ja juz niedlugo bede jadla paczki na sniadanie codziennie prze trzy tygodnie.
A zgadnijcie co mam dzisiaj na obiad?:] chili con carnemidnight lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk z białą czekoladą jako polewa ....mniam
Edycik próbowałam się dodzwonić..ale lipa z lekarzem. Może wezmę jeszcze wolne n jutro zobacze jak sie będę czuć rano.
A do której siedzisz dziś?
Cinnamonek wyczytałam, ze falstarta miałaśa wiesz, że tez o tym rano pomyślałam....czy nie zrobić teścika
madzikk, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ale Agukek narobilas mi ochoty na paczka:) ja juz niedlugo bede jadla paczki na sniadanie codziennie prze trzy tygodnie.
A zgadnijcie co mam dzisiaj na obiad?:] chili con carne
Kjopa powodzenia w nowym cyklu :*
Cynamon no wiesz, taki falstart w twoim wydaniu to nie spotykane, popraw się kobiety i siknij w dzień @
Ja biegałam po mieście , pada, wieje ogólnie pogoda do dupy, ale kupiłam firankę do kuchni chociażcoś tam dla młodej i dla siebie , a teraz patrzę do skrzynki i widzę że pierwsza paczka z chin na mnie czekam do odebrania
cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Aguś do 15 siedzę i zaraz o 13 mamy telko, a ja zginam się w pół z bólu,licze po cichu że ten cykl z ziołami i CLO będzie szybszy.
Może lepiej dla Ciebie jak weźmiesz jutro jeszcze wolne i się podkurujesz.Edycik lubi tę wiadomość
-
Jupi dodzwoniłam się i zapisałam na czwartek po pracy do lekarza na 16:15. jak mi nie bedzie lepiej to pojde,zeby wiedziec przed wyjazdem czy to wirusówka czy coś więcej...
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik dziękuję zmeczona wiecznie śpiąca
Madzik to w takim razie na zapas się nie martw! ja dostałam nadciśnienia w pierwszej ciąży-łatwo ni ebyło ale mloda urodziła się zdrowa, mi nic nie jest tylko leki muszę brać
Kjopa powodzenia w tym cyklu!
Maju tez bym sie martwiła..kurcze szkoda ze nie mogą tego odwołać.
Będę trzymac kciuki żeby nic się nie działo i żeby wrócił spokojnie do Ciebie
Aga zdrówkaAgaL, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby no to masz paczkę do odebrania, zdasz nam relację co tam z alie przyszło
ja nic przeciwbólowego nie łykam kochana.Staram się wytrzymac bez.
Aguś fajnie,że udało się zarejestrowac do lekarza.
Mid to kładź się spać kiedy tylko możeszAgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kochane ale najpierw armię musimy naprawić i to jest już pewne-min. 72 dni na nowe poczekamy. Jutro dokładniej się dowiem.
Aguś kuruj się biedulko :-*.
AgaL lubi tę wiadomość