X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ta galaretka,ale nie lubię galaretek takich :D

Kimnęłam sobie trochę, wyników niema dalej,zaczynają mnie wkurzać ileż można proga badać:/ już tam więcej nic nie zbadam tylko tą betę jutro bo chyba w tym samym labie trzeba.

Cynamon oj tak biała kiełbaska to zdecydowanie moje smaki :)

Kjopa no to powodzenia z armią! oby szybko doszła do ładu i składu ;)

cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na święta planuję sos tatarski i jajka faszerowane zrobić

do tego piekę babkę i szarlotkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a probowałaś testów owu z Rossmana ?

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby buźka☺ trzymam kciuki za przyrost czuję się trochę matką chrzestną bo cię namawiałam na testowanie

Ruby lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię wiesz, że mnie dużo nie trzeba ale fakt miałaś w tym swój udział:D

Luce nie , raz z carre4 miałam , ale z rossmana chyba dziewczyny miały? i dobre są z tego co pamiętam i ciążowe i owulacyjne mają dobre.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc i owulacyjne i ciążowe z rosmana facelle są dobre :)

Mmmm biała kiełbaska też bym zjadła.

Krew mnie tak zalała,że marzę o domku i łóżeczku.

Aguś a jak Ty się czujesz?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo się zastanawiam czy do apteki czy do rossmana lecieć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    bo się zastanawiam czy do apteki czy do rossmana lecieć :D
    gdzie masz bliżej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to do rossmana polecę, przy okazji uzupełnię braki w kosmetykach :D

czy też tak macie? - idę niby po drobiazg do rossa, a wychodzę z reklamówką i 100 zł przy kasie ... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:49

Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossmanowskie ciążowe mnie wkurzają,bo nie dają pojemniczka na mocz i zawsze mam problem do czego nasikać haha :D

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Rossmanowskie ciążowe mnie wkurzają,bo nie dają pojemniczka na mocz i zawsze mam problem do czego nasikać haha :D
    Ja już mam kubeczek specjalnie do tego przeznaczony :D :D :D

Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja już mam kubeczek specjalnie do tego przeznaczony :D :D :D
    ja także :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc również polecam facelle z rossmana :-) u mnie sprawdziły się idealnie :-)

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a kiepsko... chyba gorączkę mam. Jutro pewnie zostane jeszcze w domu.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam Wam kiedyś jak okropne baby tu pracują. Wiecznie obgadują, zmyślają, przekręcają, krytykują. Pracuję tu prawie 3 lata. Nie jestem z nikim w bliskich układach. Przed chwilą przyszła koleżanka i mówi do mnie - magda podpisz mi kredyt, chyba, że się boisz, ale kiedyś ty też będziesz chciała, żeby ci podpisać. Odpowiadam jej, że ja kredytów nie biorę, ma co usłyszałam - to ty bogata z domu. Grzecznie i kulturalnie mówię jej, że nie podpisuję nikomu kredytów. Wyszła oburzona, zaczęła coś krzyczeć na korytarzu. Jeszcze chwila, a wszystko się rozniesie i wszyscy będą na mnie krzywo patrzeć. A ja miałam kilka złych przykładów z kredytami w rodzinie

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Pisałam Wam kiedyś jak okropne baby tu pracują. Wiecznie obgadują, zmyślają, przekręcają, krytykują. Pracuję tu prawie 3 lata. Nie jestem z nikim w bliskich układach. Przed chwilą przyszła koleżanka i mówi do mnie - magda podpisz mi kredyt, chyba, że się boisz, ale kiedyś ty też będziesz chciała, żeby ci podpisać. Odpowiadam jej, że ja kredytów nie biorę, ma co usłyszałam - to ty bogata z domu. Grzecznie i kulturalnie mówię jej, że nie podpisuję nikomu kredytów. Wyszła oburzona, zaczęła coś krzyczeć na korytarzu. Jeszcze chwila, a wszystko się rozniesie i wszyscy będą na mnie krzywo patrzeć. A ja miałam kilka złych przykładów z kredytami w rodzinie
    i dobrze zrobiłaś, jeśli to nie jest żadna twoja przyjaciółka i nie ufasz tej babie to nie podpisuj nic :) i niech się wypcha :P

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admin ty bąku

• madzikk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, moze po prostu jestes za grzeczna. Nie powinno ja to obchodzic czy bogata czy nie, bezczelna. Ja rodzinie nie ufam a co dopiero innym. Dokladnie jak Ruby napisala, niech sie wypcha.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety, madka, co za babsko, skąd się takie urywają. Dobrze zrobiłaś.

Ja mam taki patent, że robię sobie jednorazowe pojemniczki z nakrętek od butelek ;)

AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja Ciebie akurat doskonale rozumiem, bo mnie też poprosiła koleżanka z pracy, z którą na dodatek mam słaby kontakt i też odmówiłam. Nie widzę nic niestosownego w odmawianiu poręczenia, że ktoś będzie spłacał pieniądze skoro nawet dobrze tej osoby nie znasz czy za nią w ogóle przepadasz... Zacznijmy od tego, że nawet w rodzinach są problemy bo np siostra poręczyła za brata a brat nie spłaca itd a co już mówić jakaś znajoma z pracy... Mało to przypadków, że ktoś wziął kasę i zwiał? A później szukaj wiatru w polu :/

AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1485 1486 1487 1488 1489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ