Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ta galaretka,ale nie lubię galaretek takich :D

Kimnęłam sobie trochę, wyników niema dalej,zaczynają mnie wkurzać ileż można proga badać:/ już tam więcej nic nie zbadam tylko tą betę jutro bo chyba w tym samym labie trzeba.

Cynamon oj tak biała kiełbaska to zdecydowanie moje smaki :)

Kjopa no to powodzenia z armią! oby szybko doszła do ładu i składu ;)

cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na święta planuję sos tatarski i jajka faszerowane zrobić

do tego piekę babkę i szarlotkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a probowałaś testów owu z Rossmana ?

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby buźka☺ trzymam kciuki za przyrost czuję się trochę matką chrzestną bo cię namawiałam na testowanie

Ruby lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię wiesz, że mnie dużo nie trzeba ale fakt miałaś w tym swój udział:D

Luce nie , raz z carre4 miałam , ale z rossmana chyba dziewczyny miały? i dobre są z tego co pamiętam i ciążowe i owulacyjne mają dobre.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc i owulacyjne i ciążowe z rosmana facelle są dobre :)

Mmmm biała kiełbaska też bym zjadła.

Krew mnie tak zalała,że marzę o domku i łóżeczku.

Aguś a jak Ty się czujesz?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo się zastanawiam czy do apteki czy do rossmana lecieć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    bo się zastanawiam czy do apteki czy do rossmana lecieć :D
    gdzie masz bliżej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to do rossmana polecę, przy okazji uzupełnię braki w kosmetykach :D

czy też tak macie? - idę niby po drobiazg do rossa, a wychodzę z reklamówką i 100 zł przy kasie ... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:49

Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossmanowskie ciążowe mnie wkurzają,bo nie dają pojemniczka na mocz i zawsze mam problem do czego nasikać haha :D

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Rossmanowskie ciążowe mnie wkurzają,bo nie dają pojemniczka na mocz i zawsze mam problem do czego nasikać haha :D
    Ja już mam kubeczek specjalnie do tego przeznaczony :D :D :D

Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja już mam kubeczek specjalnie do tego przeznaczony :D :D :D
    ja także :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc również polecam facelle z rossmana :-) u mnie sprawdziły się idealnie :-)

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a kiepsko... chyba gorączkę mam. Jutro pewnie zostane jeszcze w domu.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam Wam kiedyś jak okropne baby tu pracują. Wiecznie obgadują, zmyślają, przekręcają, krytykują. Pracuję tu prawie 3 lata. Nie jestem z nikim w bliskich układach. Przed chwilą przyszła koleżanka i mówi do mnie - magda podpisz mi kredyt, chyba, że się boisz, ale kiedyś ty też będziesz chciała, żeby ci podpisać. Odpowiadam jej, że ja kredytów nie biorę, ma co usłyszałam - to ty bogata z domu. Grzecznie i kulturalnie mówię jej, że nie podpisuję nikomu kredytów. Wyszła oburzona, zaczęła coś krzyczeć na korytarzu. Jeszcze chwila, a wszystko się rozniesie i wszyscy będą na mnie krzywo patrzeć. A ja miałam kilka złych przykładów z kredytami w rodzinie

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Pisałam Wam kiedyś jak okropne baby tu pracują. Wiecznie obgadują, zmyślają, przekręcają, krytykują. Pracuję tu prawie 3 lata. Nie jestem z nikim w bliskich układach. Przed chwilą przyszła koleżanka i mówi do mnie - magda podpisz mi kredyt, chyba, że się boisz, ale kiedyś ty też będziesz chciała, żeby ci podpisać. Odpowiadam jej, że ja kredytów nie biorę, ma co usłyszałam - to ty bogata z domu. Grzecznie i kulturalnie mówię jej, że nie podpisuję nikomu kredytów. Wyszła oburzona, zaczęła coś krzyczeć na korytarzu. Jeszcze chwila, a wszystko się rozniesie i wszyscy będą na mnie krzywo patrzeć. A ja miałam kilka złych przykładów z kredytami w rodzinie
    i dobrze zrobiłaś, jeśli to nie jest żadna twoja przyjaciółka i nie ufasz tej babie to nie podpisuj nic :) i niech się wypcha :P

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admin ty bąku

• madzikk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, moze po prostu jestes za grzeczna. Nie powinno ja to obchodzic czy bogata czy nie, bezczelna. Ja rodzinie nie ufam a co dopiero innym. Dokladnie jak Ruby napisala, niech sie wypcha.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety, madka, co za babsko, skąd się takie urywają. Dobrze zrobiłaś.

Ja mam taki patent, że robię sobie jednorazowe pojemniczki z nakrętek od butelek ;)

AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja Ciebie akurat doskonale rozumiem, bo mnie też poprosiła koleżanka z pracy, z którą na dodatek mam słaby kontakt i też odmówiłam. Nie widzę nic niestosownego w odmawianiu poręczenia, że ktoś będzie spłacał pieniądze skoro nawet dobrze tej osoby nie znasz czy za nią w ogóle przepadasz... Zacznijmy od tego, że nawet w rodzinach są problemy bo np siostra poręczyła za brata a brat nie spłaca itd a co już mówić jakaś znajoma z pracy... Mało to przypadków, że ktoś wziął kasę i zwiał? A później szukaj wiatru w polu :/

AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1485 1486 1487 1488 1489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ