Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadka wrote:Pisałam Wam kiedyś jak okropne baby tu pracują. Wiecznie obgadują, zmyślają, przekręcają, krytykują. Pracuję tu prawie 3 lata. Nie jestem z nikim w bliskich układach. Przed chwilą przyszła koleżanka i mówi do mnie - magda podpisz mi kredyt, chyba, że się boisz, ale kiedyś ty też będziesz chciała, żeby ci podpisać. Odpowiadam jej, że ja kredytów nie biorę, ma co usłyszałam - to ty bogata z domu. Grzecznie i kulturalnie mówię jej, że nie podpisuję nikomu kredytów. Wyszła oburzona, zaczęła coś krzyczeć na korytarzu. Jeszcze chwila, a wszystko się rozniesie i wszyscy będą na mnie krzywo patrzeć. A ja miałam kilka złych przykładów z kredytami w rodzinie
OOOOMama mojej znajomej podpisała kredyt swojej najlepszej przyjaciółce, długi zostały przyjaciółka w Niemczech już.....
W życiu nie brać kredytu dla kogoś, choćby się miała znajomość rozpaść...chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Lucc te rosmanowskie mnie się zdaje wychodzą taniej niż w aptece.
Madka dobrze zrobiłaś, mądra kobitka :* jak Jej nie ufasz i nie macie bliskich relacji nie ma co ryzykować.
Aguś dobrze,że jutro zostaniesz jeszcze w domku.
Mnie M. wygonił do łóżka, kazał leżeć bo z bólu wredoty to się wykręcam aż.Masakra jakaś.
Paryzetka od którego dnia cyklu Ty brałaś acard?AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik, ja biorę acard cały cykl, a wit b6 po 8 tabletek do owulki, a potem czasem jedną czasem dwie, zależy czy mam i czy pamiętam.
A czemu acard od owu do @? Może ja coś źle robię?
Ja jestem za grzeczna w stosunku do ludzi i zawsze za to obrywam.Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Edycik ja acard cały cykl brałam, a vit.b6 do owulki
Nie poręczajcie żadnych kredytów, bo jak osoba, która miała spłacać będzie miała zaległości to i ona i Wy możecie mieć problemy z BIKiem. O spłacaniu za kogoś jego długów nie wspomnę. Mówię Wam to ja - pracownik windykacjiEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyMusiałam chatę ogarnąć bo było tragicznie i firanki wyprasować
Została jeszcze kupa prasowania ale to już jutro.
Ja teraz zwięłam acard więc na razie będę go brać ale nie wiem co z bromkiem. Podobno nie wolno, napisałam do doktorka ale się nie odezwał
-
Ruby, ale CZAD
))))))))
GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki za jutrzejsze oznaczenie przyrostu
P.S. WG mojej lekarki:
- Acard bierze się już do końca ciąży
- w pierwszym trymestrze NICZEGO NIE WOLNO ODSTAWIAĆ GWAŁTOWNIE.
Najpierw delikatnie odstawialiśmy Siofor, potem powoli zmniejszaliśmy Luteinę i dopieeero wzięliśmy się za Bromergon. Na amen (startując z jednej tabletki) odstawiłam go całkiem niedawno.
Kasiu, mooocno przytulam :-*
Może spróbować inną stymulację, niż CLO? Ściskam mocno!!! Idzie wiosna - mam nadzieję, że przyniesie Wam wytchnienie i dużo dobrej energii :-*
majju, BF są super, ale jeśli byście się zdecydowali, to wyłącznie z DOBREJ hodowli, z rodowodem!!!!!!!!!! To koszmarnie wynaturzona i chorowita rasa
Ewent. z SOS buldożkom. Ale żadnego wspierania pseuduchów!!!!!
https://www.facebook.com/adopcjebuldozkow/?fref=ts
madzikk, Ty nie panikuj, bo Twój organizm weźmie sobie do serca i w ramach uchronienia Cię postanowi nie zajść
madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki bratku , ja wczoraj spanikowałam i nie wzięłam, ale ostatnio mi się zdarzyło kilka razy co drugi dzień łykać. Dzisiaj wzięłam znowu pół tabletki, a jutro chyba znowu nie wezmę. Poza tym brmoek mi się kończy- zostało mi 8 połówek...Ja po zbiciu miałam nawet za niską PRL to może nie będzie tak źle. Dzięki za kciuki jutro się przydadzą bo już powli lekka panika się sieje we mnie
Bratek lubi tę wiadomość
-
Ruby na pewno będzie dobrze! przecież nie miałaś żadnych problemów z nieudanymi ciążami, wiec musi byc dobrze no bo jakby inaczej
trzymam kciuki
Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby na pewno będzie dobrze! przecież nie miałaś żadnych problemów z nieudanymi ciążami, wiec musi byc dobrze no bo jakby inaczej
trzymam kciuki
midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby jakbym miała mysleć o wszystkich przypadkach i o tym ze zawsze coś moze się stać...to powinnam myśleć że mojemu dziecku nie bije już serduszko ...ale nie chce tak myśleć, wolę myśleć że tym razem urodzę normalnie i zdrowe dziecko :)także głowa do góry, i lepiej pomyśl czy aby nie były bliźniaki
chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby jakbym miała mysleć o wszystkich przypadkach i o tym ze zawsze coś moze się stać...to powinnam myśleć że mojemu dziecku nie bije już serduszko ...ale nie chce tak myśleć, wolę myśleć że tym razem urodzę normalnie i zdrowe dziecko :)także głowa do góry, i lepiej pomyśl czy aby nie były bliźniaki
chociaż przygarne i trójkę jak będzie trzeba
midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Jestem po pracy, czuję się paskudnie ;(
Madka - nigdy nikomu nie żyruj żadnej pożyczki!!! Wiem co mówię, bo pracuję w windykacji!!! Jak się komuś nie podoba to niech spier... na drzewo. Bardzo dobrze zrobiłaś, nie daj się złamać. A jak masz taką atmosferę w pracy, to rób wszystko by ją zmienić. Koleżanka pracowała lata w takiej firmie, kupę stresu zjadła, przeszła 6 inseminacji i nic. Ledwo zmieniła pracę - pyk, jest w ciąży
Maż dzisiaj ze skrzynki wyciągnął awizo - czyżby ziółka? Jutro pojadę po pracy, mam nadzieję, że się doczekałamRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ja się witam wieczorową porą
siedzę z jajem:-)
mnie pogieło choróbsko, katar kaszel itp. cykl jakiś popaprany, śluz wyczesany w 6kosmos, raz rozciągliwy, raz kremowy także nie wiem kiedy owu była, ale i tak w lany poniedziałek leję na teścik, no jakiś sport muszę przecież uprawiać
Ruby o której robisz drugą betę? Aaaa no i weźno podrzuć tu jakieś najpierwsiejsze objawy, ja się chcę powkręcać, przecież cionsza;-) zobowiązuje. Oderwę myśliod roboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:47
midnight, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Poza tym czuję się okropnie fatalnie
W pracy miałam taki moment, że nie mogłam tchu złapać i nic powiedzieć, tak mi na krtani coś blokuje. Od kaszlu boli mnie głowa, czuję też te jajniki, a dodatkowo mam straszne wzdęcie. Wszystko na raz, szlag mnie trafia. Mam nadzieję, ze przejdzie, bo w pracy ciężki okres mamy i chciałabym trochę premię podgonić, dlatego morduję się by jednak nie iść na L4
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)