Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ale maja tupet wredne baby. Ruby ja bym im powiedziala ze to nie ich interes i ze to nie one za to placa i niech same wyluzuja i niech sie zajma swoim zyciem. Nie dosc ze czlowiek tak dlugo czeka na ta ciaze sam za to placi to jeszcze znajdzie sie taka wredota ktora wyprowadzi z rownowagi i to nie tylko ciebie ale cale forum. Szkoda ze mnie tam nie bylo. We mnie taka zlosc wstapila ze to chyba cionsza juz jest.
madzikk lubi tę wiadomość
-
Dobry pomysl Ruby:) Z tymi listami to jest tak ze jak na kims ci nie zalezy i nie bedziesz miala z ta osoba juz wiecej stycznosci to taki list mozna napisac, ale jak masz do tej przychodni chodzic cala ciaze i sie z nimi uzerac to lepiej powiedziec w twarz co sie mysli, moze do nich dotrze i swoje komentarze zachowaja dla siebie, kto wie moze ocalisz nastepne dziewczyny w ciazy. Wscipskie pindy!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Co za głupie baby, przecież często sam lekarz każe betę zbadać skąd one mogą wiedzieć czy nie bierzesz jakiś leków które musiała byś odstawić itd. Progesteron masz super więc jak dziś przyrost się potwierdzi (a napewno tak będzie) to już 3 raz nie powtarzaj. Bladziochami się nie przejmuj bo mi przy becie ponad 900 dalej blade wychodziły a u Ciebie i tak szybko kreseczkę pokazało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 09:33
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikk nie będę tam chodzić , chodzę zwykle do innej - u mojego gina ale teraz miałam po drodze tam, a gina nie ma więc nie wiedziałam czy pobór krwi otwarty czy nie...a że poszłam raz to przyrost tam muszę sprawdzić, ale na tym się skończy
Ejrene dziękia ty ile razy oznaczałaś Betę?
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby ja dwa. Który tc Ci wypadnie na tej wizycie co masz już umowioną w kwietniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 09:54
-
Aguś dobrze że juz lepiej, lez kuruj śie bierz leki, do weekendu powinno całkiem odpuścić
Ruby to już za dwa tygodnie wizyta ? ale usg to bym tak za wczasu nie robiła..ale zobaczysz co Ci mądra głowa powieRuby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Aguś dobrze że juz lepiej, lez kuruj śie bierz leki, do weekendu powinno całkiem odpuścić
Ruby to już za dwa tygodnie wizyta ? ale usg to bym tak za wczasu nie robiła..ale zobaczysz co Ci mądra głowa powie -
Wiem
ja jeszcze 6 dni do wizyty a już mnie nosi
i pewnie usg nie będę miała...ale za to uż pewnie będzie kazała na prenatalne się umowić to jakoś zleci
Ruby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
ja już w 6tc na USG widziałam serduszko
skoro tak szybko masz pozytywne testy,to wydaje mi się, że jest szansa
to będziesz rodzić w grudniumidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na pewno Ci zrobi. Ja idąc pierwszy raz też byłym pewna że mi nie zrobi bo to było dopiero 4t4d a zrobił tak jak piszesz żeby pęcherzyk w macicy potwierdzić. A serce u mnie było chyba 6t3d.
Midnight też mam wizytę w przyszłym tygodniu ale czwarteki idę już na zwolnienie od wtedy do końca ciąży.
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejrene dopiero na zwolnienie? powodzenia na wizycie
Ruby jak dają to bierz, ja miałam córę rodzić 1 listopada-urodziłam 2 bo lekarz dał wybór-chyba im sie w świeta robić nie chciało- i co miałam zrobicCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17