Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa, jakie piękny avatarek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruby, Ty super samico-matko!!!!!!!!!Czadowy prog!!!!!!!!!!! (zwłaszcza biorąc pod uwagę, jaki miałaś kiedyś
)
Zachowanie babek oburzające. Poproś o namiary na kierownika - to zawsze działa ;] BZDURY, BZDURY, BZDURY. W "moim" punkcie Diagnostyki słowem się nie odezwały, jak się widywaliśmy regularnie na kolejnych oznaczeniach, a jedynie ucieszyły, jak przyszłam oznaczać przyrosty betyChyba bym zeżarła za kretyńskie teksty ;]
Lucc, ja też wierna od jakiegoś czasu byłam Rossmanowym (zarówno ciążowym, jak też owulacyjnym). Osobny kubeczek na szczanko i jazda. Az się wzruszam, jak teraz ten kubeczek widzęZjechał ze mną kawałek Polski
Trochę już zużyty, ale chyba zostawię na pamiątkę
))
A co do USG - u mnie babka od razu zrobiła, na pierwszej wizycie. Wiedzieliśmy oczywiście, o czym przypomniała, że serca jeszcze nie będzie, ale nie można powiedzieć, że takie USG nie ma sensu,bo np.można już sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicy, a nie np. w jajowodzieLuccecita, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Imię Róźy pocieszające
na razie to nam daje w kość
ale skoro mówisz ze będa ludzie to ok
ale tak szczerze to cieszę się, wolę teraz przetrwac jakoś jej charakterek i nauczyć sie z nim życ, i żeby potem była silna niż miałaby być taka pierdoła jak ja
i to wyrafinowane poczucie humoru
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik z tego co ja kiedys czytalam na temat clo, ponoc to zalezy jakie dlugie masz cykle. Przy 28 dniach bierze sie wczesniej. A na ulotce nic nie pisze?
Co do skorpionow to je uwielbiam, moj P jest skorpionem, moja chrzesnica tez i najlepsza kolezanka rowniez:) osoba z tym znakiem zodiaku zawsze sobie poradzi, a jakie z nich sa gaduly:)Imię_Róży, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk powiem Ci,że już głoopia jestem od namiaru tych info o CLO i dałam sobie spokój z czytaniem.Kobitka miała cykle 52 dniowe i brała od 3 do 7dc.W sumie ja chyba zacznę od jutra brać i tyle.Akurat się ładnie złoży bo zaraz potem wizyta u dr Markuszewskiego to mu powiem co i jak i zobaczę co On na to
-
Madka dziękuję,że pytasz, nazwałabym to dogorywaniem w pracy.Masy ludzi przed świętami już nie ma, a ja tak siedzę i zerkam litościwie na zegarek.Dziś powtórka z wczoraj odrazu do łóżka.Brzuch boli i dawnego @ nie była tak obfita.
A jak u Ciebie?
Cinnamonku gdzie jesteś?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj biedactwo Edycik. Dobrze ze juz zaraz do domu, na bole @ najlepsze jest lozko i termofor. Mi tez pomaga meska raczka na brzuszku.
Imie ja testuje najwczesniej 3 dni po terminie @ czyli tym razem nie wczesniej niz 6 kwietnia. Mam tylko dwa testy (te same juz od roku) niedlugo waznosc sie konczy ;-pEdycik, Imię_Róży lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:no i super Ruby!
u mnie test owu pozytywny (doszło do tego, że zabrałam test do pracy)
ciekawe kiedy tempka pójdzie w górę...sprawdziłam w kalkulatorze i wszystko gra i buczy bo nie znam się na tych przyrostach
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:wczoraj było
mam nadzieję,że uda się i dzisiajtak w razie w! my byliśmy mocno wyposzczeniu po zabiegu wiec wiesz , łatwiej było, ale jak wam starczy sił to działajcie i 5 dni z rzędu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 14:48
Luccecita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby super
Edycik życzę, żeby te bóle jak najszybciej minęły :* A u mnie różnie czasem dół, czasem góraRuby, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."