Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucc to jak test pozytywny to jutro pewnie owulka, najlepszy czas na bzykanko to dzisiaj a tempka pewnie skoczy w piatek.
Edycik pewnie bede musiala niedlugo na nie naszczac ale tak sie zaparlam ze obiecalam sobie ze jak nasikam to beda musialy byc dwie krechy. Gdybym tak co cykl sikala, jejku ile to kasy, juz wole kupic jakas bluzeczke;-p a tak wogole ogladalyscie moze kabaret 'rozmowa telefoniczna'? Juz stare ale polecam:)Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik też myślę, że spróbuj wziąć te CLO wcześniej
Ruby ale wredne babsztyle w tym labie... Porażka po prostu
Aguś dużo zdrówka życzę :*
A do mnie dziś rano zadzwonili, dostałam się na listę kandydatów i już jutro o 9 rano test!!!! A ja nic nie umiemmadzikk, Edycik, Kjopa3, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycynamon to dobrze, że jednak zaczęłaś się wcześniej uczyć czyli wczoraj
trzymam kciuki za jutro!!!! masz to zdać
dzięki kobiety :* rozważam jeszcze żeby w pt sprawdzić ostatni raz tak na święta żeby mieć spokojną głowęcinnamon cookie, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mogę się do Was dołączyć? Czytam wasze posty od dłuższego czasu i stwierdziłam, że wygadanie się na forum bardzo pomaga.
Z mężem staramy się tak na poważnie o dziecko od jakiegoś roku, jednak nic na razie nie wychodzi:/
Z badań hormonalnych wyszła podwyższona prolaktyna oraz niedoczynność tarczycy. Od roku się leczę, wyniki w normie, a dzidzi nie ma:( Podstawowe badanie nasienia w normie. Może była któraś z Was w podobnej sytuacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 15:23
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby trudno powiedzieć, czy zdam, pewnie po teście wyłonią jedną osobę z najlepszym wynikiem, ewentualnie może jeszcze rozmowa kwalifikacyjna... A na liście widzę, że jest 22 kandydatów
słabo to widzę
cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ciastko 22 to nie jest tak zle. Dasz rade:)
Slyszalyscie moze o diagnozie i ocenie stanu organizmu metoda NLS? Bo jest promocja na grouponie i sie zastanawiam czy kupic...cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Już po wizycie
pecherzyk 21mm crl 4mm
póki co bez serduszka,ale mam przyjść za 2tyg.
cinnamon cookie, Ruby, madzikk, Bratek, Luccecita, MamaTuśka, Edycik, midnight, Ejrene, Kjopa3, chmurreczkaa, Paryzetka83, Marietta, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:ja też tak miałam jak do instytucji Państwowej do pracy się zgłaszałam. Po teście jeszcze jeszcze była rozmowa. Na tę pozycję się nie dostałam, ale byłam na liście rezerwowej i za jakiś miesiąc dzwonili że mają dla mnie pracę bo nie opłacało im się znowu konkursu chyba robić. Także może się uda jak nie w pierwszej kolejności to z rezerwy
a nóż widelec
-
nick nieaktualny
-
Ruby gratuluje przyrostu:*
Kas rośnijcie zdrowo:*
Cinnamonek fajnie ze próbujesz trzymam za Ciebie:*
Edycik odpoczywasz mam nadzieje :*
Miłego popołudnia Kochane:)
Mnie dołek dopadł... Dobrze ze jutro wracam do pracy,będzie mniej czasu na myślenie.kas50, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś przytulam,proszę się nie dołować :*
Cinnamonku w takim razie będę trzymać kciuki.
Kaś super wieści,dalej kciuki trzymam,
Paryzetka gdzie jesteś?
Katiuszkaa dobrze,że jesteś :*
Madka jak dzionek mija?
Lucc to życzę by udało się młodą szybko zagonić do łóżka i by starczyło sił na.
cinnamon cookie, AgaL, katiuszaa, Luccecita lubią tę wiadomość
-
Ruby gratuluję! juz się nie stresuj!
Cinamon powodzenia
Kas a który to będzie teraz tydzień ? gratuluję udanej wizytycinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17