Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy powinnam Wam tu smęcić, ale właśnie rozmawiałam z moją przyjaciółką, tą która po 5 latach starań zaszła niedawno w ciążę i niestety nie zostanę jednak ciocią
Strasznie mi się przykro zrobiło i tak żal, należało się im po tylu latach starań
Niestety maluszek się przestał rozwijać
Tak za nich trzymałam kciuki
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Nie wiem czy powinnam Wam tu smęcić, ale właśnie rozmawiałam z moją przyjaciółką, tą która po 5 latach starań zaszła niedawno w ciążę i niestety nie zostanę jednak ciocią
Strasznie mi się przykro zrobiło i tak żal, należało się im po tylu latach starań
Niestety maluszek się przestał rozwijać
Tak za nich trzymałam kciuki
to straszne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Rany!!! Ale wieści
Kas- Trzymam kciuki za serduszko, gratulacje!
Ruby- patrz, zdążysz urodzić w 2016 jak jacieszę się, dawno tu nie zaglądałam a taaaakie newsy
jej już 32 tydzień...ale czas zapiernicza no
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marietta jejku tobie niecale dwa miesiace zostaly:)
Agulek jak dolek?
Ciastko powodzenia jutro!
Katiuszka jak ten czas szybko leci:)
Dobrej nocki dziewczynki:)Marietta, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Chmureczka mi facetów też nie jest szkoda bo jak napisała Ani84 "ich tylko lekarz posmyra po jadrach a nam wkłądaja pałke miedzy nogi
".
Tak lipiec i już będzie rokkatiuszaa, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kjopa3 wrote:Chmureczka mi facetów też nie jest szkoda bo jak napisała Ani84 "ich tylko lekarz posmyra po jadrach a nam wkłądaja pałke miedzy nogi
".
Hehe, no tak
Ja facetów nie bronię, ale staram się wczuć w ich rolę
Kobiety są przyzwyczajone (o tyle o ile to w ogóle możliwe) do badań ginekologicznych. Dla facetów to kompletna nowość.
Pamiętam jak kiedyś miałam chłopaka. Miał 20 lat i musiał mieć operację przepukliny czy coś w tym stylu. Pani doktor wtedy go badała, a on młody jeszcze był (20lat) i jakoś tak interes sam się powiększył. Opowiadał potem jak strasznie mu było wstyd
W sumie też sobie nie wyobrażam, jakby mnie ktoś zamknął w jakimś pokoju i kazał się onanizować na potrzeby jakiegoś badaniaTrzeba to trzeba - wiadomo, ale ogólnie lipa
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ucieka spać dziewczyny
Przyjemnej nocy wszystkim :*
-
Z ciekawości spytałam mojego P w domu co lekarz mu robił. Kazał zdjąć spodnie do kolan potrząsnął jajcami, chyba ścisnął lekko i powiedział, że ok. a u nas
. Oj tam za młodu to chłopcy raczej się onanizują i dla nich to raczej normalne bardziej niż u dziewczyn. No ale stwierdziliśmy, że następnym razem dowieziemy próbkę do labolatorium. Jak szliśmy na to badanie to mówił, że nie idzie bo przecież obca babka wie, że zaraz będzie się onanizował. To mu powiedziałam żeby nie histeryzował
bo jak dzwoniłam go zarejestrować to miejsc nie było i nie jest jedynym który to badanie robi. Tak samo u lekarza dziś. Pod gabinetem trzy pary już siedziały i też powiedziałam, że nie tylko on się bada.
-
Moj dobrze wspomina ten pokoj w szpitalu. Ja go rano odwozilam na skuterze jak jechalam do pracy, wiec byl pierwszy. Chyba musial dlugo tam siedziec bo jak wyszedl to juz dwoch kolejnych czekalo
Duzo chyba zalezy od nastawienia, ja mu mowilam zeby sie nie stresowal, jak sie nie uda to trudo, zawsze mozemy dostarczyc, i ze to jest takie doswiadczenie, cos nowego ze jak chce to moge isc z nim i mu pomoc, i ze sama bym tam poszla z ciekawosci jak to wogole jest, jak wyglada ten pokoj:) ale ponoc bylo cicho, lecial jakis delikatny filmik, gazetki byly, bylo ok, dla niego bardziej stresujace jest jak jezdze na skuterze.
Edycik ty masz wizete zaraz po swietachjejku to juz przyszlym tygodniu
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam z kawką i owsianką
dziś ostatni dzień w pracy, jutro już urlop i dopiero we środe po świętach przychodzę. także dzisiaj spinam tyłek i muszę trochę podgonić z robotą
Paryzetka
to idziemy równo, bo u mnie też owulacja
temp. juz idzie w górę, ciekawe co pokaże test owu
wczoraj udało mi się dopaść mężamam już nawet patent na jego niskie libido
włażę mu pod prysznic
Edycik, AgaL, madzikk, midnight, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucc jutro też pracuję, ale chyba zaraz napisze maila do liderki z prosbą o zgode na pracę 6-14 na jutro i na wtorek bo mam tą wizytę u dr Markuszewskiego.
Jutro to sajogn wszędzie będzie w sklepach przed świetami a musze coś kupić do domu.Planuję pasztet zrobić. -
nick nieaktualnyHejka,
Ja tez w pracy od rana.
Chłopaki się na mnie obrazili śmiertelnie bo mieliśmy iść dzisiaj po pracy wszyscy na piwo....ale że ja nie mogę to posciemniałam im że na 17 idę do lekarza...obrazili się. A nie chcę iść dlatego że w CZ nie ma jeszcze zakazu palenia w knajpach i powiem wam, że ostatnio jak byłam to siekiere szło powiesić - totalna masakra poza tym nie mam ochoty jakoś iśc i już.
-
nick nieaktualny