Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Tak Ruby drugi, ale pierwszego nie licze bo w drugim dniu brania musiałam przerwac bo miałam tą torbiel krwotoczną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 09:00
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobiety
u mnie spadek tempki, także czekam grzecznie na @.... ale nie powiem że żal jest...
Dziś w pracy, nie było mnie dwa dni i jest sajgon....także dzis mało mnie będzie.
Cinnamonek powodzenia!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam się i ja
Edytko Kochana ja wczoraj z jakimś dołkiem byłam, nawet na forum nie miałam siły psychicznej wejść. A jak u Ciebie? @ już tak nie dokucza?
Aguś chyba kiepski dzień wczoraj był. Jak się dziś czujesz? :*
Ruby jakieś nowe objawy? Jak M.?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyEdycik dziekuje kochana, zadnych objawów poza tym że czuję się lekko jak na @ bo ja zawsze taka nasadzona jestem przed okresem i do tego delikatny ból podbrzusza ale podobno to normalne...testa machnęłam o czułości 10 i nadal bladzioch więc jutro na pewno pójdę na betę żeby się uspokoic.
Madka - mój m chorywczoraj go cos złapało i wkurzyłam się na niego bo zamiast tabletki to sobie do meczu piwo otworzył czym mnie rozzłościł zwłaszcza teraz kiedy to zupełny początek jest i wszystko takie watpliwe co bedzie dalej...nie chcę się zarazic od niego
Aguś - ściskam :*
Cynamon właśnie pisze testa! trzymamy kciukasy :* daj znać jak poszło!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edytko jakoś tam lepiej
Stresuje się przed wizytą, myślę czy coś może tam zaczyna rosnąć już powoli, czy się okaże, że bez owulki znowu.
Ruby zdrówka, nie stresuj się, nie wolno CiEdycik, Ruby lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Umówiłam się na 12 do lekarza rodzinnego, strasznie źle się czuję, chociaż tyle dobrze, że od pracy odpocznę na L4.
Zepsuł mi się termometr, więc muszę dziś kupić nowyRuby lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Dzień dobry
Umówiłam się na 12 do lekarza rodzinnego, strasznie źle się czuję, chociaż tyle dobrze, że od pracy odpocznę na L4.
Zepsuł mi się termometr, więc muszę dziś kupić nowy
Lubie al eto że idziesz do lekarzau nas też cos panuje podobno poradnie pełne...jakas okropna grypa więc pewnie cię złapało
zdrówka!
Lucce to pewne pocieszenie w takim raziechmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:chmureczka zdrówka :*
może grypa ?
Dziękuję
Raczej jakiś krztusiec albo gruźlica sądząc po kaszluRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny