Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki poradźcie mi z tym CLO gin kazał brać 5 - 9dc, ale czytałam że owulka może być szybciej biorąc 3-7 dc i teraz nie wiem co robić.
Wtedy co miałam torbiel krwotoczną brałam 5-9dc i lipa.
Tak patrzę na kalendarz jakbym wzięła 3-7 dc to akurat dwa dni później wizyta u dr Markuszewskiego będzie i odrazu monitoring by byłjak myslcie?
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Dziewczynki poradźcie mi z tym CLO gin kazał brać 5 - 9dc, ale czytałam że owulka może być szybciej biorąc 3-7 dc i teraz nie wiem co robić.
Wtedy co miałam torbiel krwotoczną brałam 5-9dc i lipa.
Tak patrzę na kalendarz jakbym wzięła 3-7 dc to akurat dwa dni później wizyta u dr Markuszewskiego będzie i odrazu monitoring by byłjak myslcie?
Ja sie na tym clo totalnie nie znam...ale może skoro tak mówisz ze można...to może spróbuj ?Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:E to na 3.12 tp miej więcej Ci wypadnie to i będzie w terminie jak w listopadzie urodzisz
Edytka ja się nie znam kompletnie to wolę się nie wypowiadać.byle by skorpion nie był
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:to juz wolę grudzień jak mam wybierać
byle by skorpion nie był
a pierwsza cora też skorpion 13.11
Ruby lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Ruby czekam na wynikAle wstrętne baby, nie rozumiem dlaczego ludzie potrafią być tacy wredni
Aguś zdrówka nadal życzę!
Edycik nie pomogę, bo się na tym nie znam
Wczoraj wieczorem wpadła do mnie przyjaciółka, ale się ubawiłyśmy. Teraz gotuję Młodemu jajek do szkoły na spotkanie wielkanocne i szykuję się do pracy. Ale mam nerwa po tej pożyczce29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Kas moja też skorpion...a też jest takim typowym skorpionem ? moja niestety tak
generalnie dość skomplikowana osobowość i ciężka jak cholerka ale to mówię o tych których znam Ja
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:No ja znam kilku skorpionów i powiem wam..hmmm ciężki orzech z takiego skorpiona
generalnie dość skomplikowana osobowość i ciężka jak cholerka ale to mówię o tych których znam Ja
Ruby dobre określeniemoja własnie taka jest, mała cholera, ma silną osobowość ale za razem trochę wrażliwą, wręcz przewrazliwioną, chodzi swoimi drogami, w przedszkolu ona dowodzi koleżankami
Ruby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
O Mid będą z niej ludzie☺ twoja mała to ja z dzieciństwa, jeszcze trzeba dodać że uparta i ambitna☺wiesz teraz dowodzi koleżankami a potem albo będzie rządzić chłopami na budowie tadam albo swoim zespołem. Także nie taki skorpion straszny jak go malują ☺...no i nie zapominajmy o wyrafinowanym poczuciu humoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:25
Edycik, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*