Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ruby a masz jakies nietypowe objawy ktorych do tej pory nie mialas? Ale rozoczelas wiosne:)
Kas super:)
Madzikk nie przypominam sobie nic oprócz tego że pisałam wam o piersiach, że po owu od razu bolały ale być może już się tak zdarzyło i nie zwróciłam wcześniej uwagi na to i to też nie jest jakoś tak mega - jak stanik ściągnę to wtedy czuję ból. A tak to nic szczególnego.
Katiuszka nie bój nie bój jak ja wrota otworzyłam to nie mają prawa się zamknąćmadzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ryby wow wow wow !!!!! Gratulacje
Tak czułam ze po tym zabiegu u ciebie cos zaskoczy
Bardzo sie cieszę a teraz trzymam kciuki za przyrost.
Kas gratulacje takiej bety
U mnie dziewczyny niestety nadszedł czas na dół i az głupio o tym pisać jak wy macie tutaj same dobre wiesci. U mnie żaden pecherzyk sie nie utworzyl i normalnie az sie poryczalam kolejny miesiąc zmarnowany. Odezwe sie pozniej bo nie chce was tutaj zasypywac moimi dolujacymi przemyśleniami w takich fajnych chwilach.
Ruby, Kas jeszcze raz GRATULACJE
Cinnamon, Aga za was kochane tez zaciskam kciuki i mam nadzieje ze dolaczycie do dziewczyn w marcucinnamon cookie, AgaL, kas50 lubią tę wiadomość
-
Ruby niestety kicham pojedyńczo
czyli nic z tego
a ja też złożyłam w piątek, do 23 mają dzwonić, ciekawe czy do mnie zadzwonią...
Aga ja nie wiem, normalnie już się nie znam na tych objawachmusimy pytać mądrzejsze w tym temacie
Katiuszka pamiętaj, że ja jeszcze jestem
Kas super beta!AgaL, kas50 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku dziękuję ci bardzo :* Ale mam takiego doła że mi się cały czas ryczeć chce. Już tyle czasu się staramy, tyle leków w swoim życiu się nabrałam nie wspomnę o pieniądzach i po tylu latach nic się nie tworzy. Normalnie mam dość
-
Kasiu domyślam się, jak Ci ciężko, mi mija dopiero 9 cs a już momentami miałam dość... Ale też nie wiem ile jeszcze mnie czeka i co dalej... Wypłacz się jeśli potrzebujesz i ruszaj dalej, nie ma co się poddawać, to zbyt ważny cel by odpuścić :* wierzę w nas wszystkie, że w końcu się uda! :*
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kasia ale pamietaj ze kazda zdrowa kobieta nie owuluje ze dwa razy w roku, wiec moze taki cykl sie akurat trafil. A placz i stres do niczego dobrego nie prowadzi. Jak sie za bardzo tym przejmiesz to kolejny cykl tez moze byc bezowulacyjny. Wiec glowa do gory i walczymy dalej. Moze powinnas clo brac? Czy ty masz za kazdym razem problem z porostem pecherzykow?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzik ja cykle bezowulacyjne mam od 6 lat nawet raz chyba nie miałam owulacji . Właśnie zakończyłam kuracje clo. Jeszcze do tego mój M mnie dobija mówi żeby zrobiła sobie przerwę z 3/4 miesiące od tych leków bo w końcu w jakąś chorobę wpadne i do tego zarzucił teksta że mam głupoty tylko w głowie zamiast się za sprzątanie brać.
Kurcze przepraszam że tak się użalam. Już zmykam.
Ruby jeszcze raz gratki ja się naprawdę cieszę z twojej bety i twojego szczęścia. Przynajmniej jedna bardzo dobra wiadomość w tym dniu :* -
Kaś piękna beta
gratulacje
Katiuszkaa nie martw się ,zostanę tu z Tobą kochana jak tak dalej pójdzie :*
Majjusia psiak to dobry pomysłna zwierzątko zawsze się sporo uczuć przelewa.
Kasia1407 wyżal się śmiało, tu nie tylko dobrymi nowinkami się dzielimy,ale możemy wspólnie popłakać.
Ja dalej czekam na @...marzę by zacząć nowy cykl a tu kurka nic.kas50, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiu wiem wie, ale też rozumiem, że to boli , bo tak jest. My się cieszymy, ale potem w siebie wątpimy i mam/miałam tak samo. Z każdej ciąży się cieszyłam, ale miałam coraz więcej wątpliwości, że mi się uda.
Edycik- kochana nikogo nie zostawimy :* walczymy do końca!Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Kasia a to byl pierwszy miesiac z clo? Twoj M faktycznie przesadza, ale coz tacy sa faceci, olej go. Mowie to ja ktora prawdopodobnie ma trzeci cykl bezowulacyjny (jajnik nadal boli) spowodowany stresem. Poplacz, wyzal sie ale staraj sie nie myslec o tym za dlugo bo nie masz na to wplywu. Moze ten cykl jest stracony ale kolejny jest przed toba i na ten mozesz miec wplyw. Tule :-x
Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
A ja kobity zaczynam nowym cykl bardzo powoli bo właśnie plamić zaczęła, także w nocy @ rozkręci się na dobre zapewne.
Dzwoniłam do swojego gina i kazał brać to CLO od 5 do 9dc, a od 16 dc duphaston - koniecznie.
Nie mówiłam mu że 29 marca mam wizytę u dr.Markuszewskiego ale wówczas przy okazji będę miała USG i zobaczę co i jak.
Powiedziałam M,że zaczęłam plamić,podszedł przytulił, a ja natychmiast zmieniłam temat,chyba wie,że małe dzieciątko za ścianą jeszcze bardziej wpłynęło na moje zachowanie.
-
Edycik to zaczynamy prawie razem :* Trzymaj się dzielnie Kochana, czuć że masz ogromne wsparcie
A przy stymulacji CLO Twój gin nie zalecił monitoringu? Dobrze, że masz tą wizytę 29. to zobaczysz co się dzieje, ile pęcherzyków rośnie. Ja już się umówiłam na monitoring 31.03.
Edycik lubi tę wiadomość
-
Majusia kochana ja również życze by Ci się udało :*
Właśnie mój gin powiedział brac CLO, nie monitorować,nie stresować się, tylko od 16 dnia dupek przez 10 dni i zobaczyć co dalej,potem wizyta znów CLO i dupek i tak 3 cykle.Ale mam w tym czasie wizytę u tego nowego doktorka to skontroluję co i jak
Majunia a Ty też teraz CLO w tym cyklu?