X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, to tak całkiem niespodziewane? Mówiłaś już M.?

Ruby lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby wcale nie takie widmo!!! :) :) :) trzymam kciuki by wszystko dobrze się układało :* kiedy powiesz M że byłaś na becie? :D

no dzisiaj dzisiaj, jak tylko mój telefon odbierze :D już się dobijam do niego :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To żadne widmo tylko piękna, tłusta kreseczka :-) nie dość, że wróżby się spełniły to jeszcze ten Twój sen proroczy :-)

To musi być otwarcie furtki dla pozostałych :-) niech passa trwa :-)

cinnamon cookie, Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa Ruby:) ale sie ciesze. Czyli faktycznie sie udalo pomimo tego ze nie pokrywa sie z ksiezycem :)

Ruby lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby, to tak całkiem niespodziewane? Mówiłaś już M.?
    Madka jedynie ten bladzioch mnie zmusił do bety. W innym wypadku nic, żadnych objawów.
    Nie przyznałam się ale w 6 dni po zrobiłam pierwszy test i była biel więc niczego innego się dzisiaj nie spodziewałam ;) ale niespodzianka! nawet owu nie miałam potwierdzonej monitoringiem :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Aaaaaa Ruby:) ale sie ciesze. Czyli faktycznie sie udalo pomimo tego ze nie pokrywa sie z ksiezycem :)
    no w sumie to tak, bo miałam jakoś 12-13 owulację a według księżyca 15 miało być.

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubyyyy zajęłam się pracą,,,wracam a tu !!! WOW WOW WOW WOW :D :D :D
    ale cichutko, powolutku...trzymam za przyrost :* próbuje sobie wyobrazić co czujesz.... :* ciesze się Moderatorko Kochana :)

Ruby lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak już się dodzwonisz do M co powiedział :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby powiedz ile było <3 i czy w dniach owulki?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek ale by było jakbyśmy do Ruby w marcu dołączyły...ale ja nie zatestuje wcześniej niż w swoje urodziny tj 27.03 lub dzień później...oczywiście jak @ nie przyjdzie. A Ty planujesz?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja test kupiłam, ale może dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wolę wiedzieć, czy mogę w Święta strzelić drina ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aga ja test kupiłam, ale może dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wolę wiedzieć, czy mogę w Święta strzelić drina ;)

Dobry plan :) ja zobaczę co w piatek mi ginka powie, jeśli zobaczy że mogło się zadziać i że owulka była to podsyci moje nadzieje....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek jaki test masz, apteczny czy rossmanowski?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wow gratulacje

Ruby lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj jeszcze drina u mamy wypiłam i w domu wina trochę - normalnie miałam lekką fazę :D

Cynamon powiedział, że mam zostawić resztę okien bo on to zrobi :D ale jeszcze coś...mówił" wiesz widziałem tę kreskę ale nie chciałem żebyś się napaliła, chociaż wiedziałem że polecisz oddać krew" no i mówił że sprawdzał telefon co chwilę :P

Aguś w tym cyklu było dokładnie 3 razy i to było piątek, sobota i niedziela :D a owu sb lub ndz czyli wstrzeliliśmy się chyba idealnie ;)z tego muszą być dzieci więc liczę na dobrry przyrost w środę :)

Edycik, AgaL, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie, MamaTuśka, Kjopa3, Ejrene lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Cynamon - mam nadzieję, że okażemy się "świętą trójcą" w tym miesiącu :) ja jak zwykle się pospieszyłam z testami. Cały czas o was myślę i czekam na efekty u was :)

w sensie chodzi mi o to że owulowałyśmy razem to może zajdziemy razem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:09

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek jaki test masz, apteczny czy rossmanowski?
    Ja miałam pinka ale tego z tej apteki internetowej co zamówiłam czułość 25 i coś już pokazał. Jutro znowu siknę i zobaczę czy ciemnieje.

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owu była w niedziele lub pon, a <3 było czwartek, sobota, niedziela.....więc też wstrzelone :D ale nie chcę się nakręcać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:10

Ruby, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to jak czułość 25 i widać kreseczkę,to wierzę, że będzie ładnie rosło :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    U mnie owu była w niedziele lub pon, a <3 było czwartek, sobota, niedziela.....więc też wstrzelone :D ale nie chcę się nakręcać...
    Aga wiadoma sprawa. Ja też nieśmiało się cieszę, ale to jeszcze nie koniec stresu. Matko oznaczenie tej bety to jakaś katorga - to czekanie jak na ścięcie normalnie.

‹‹ 1474 1475 1476 1477 1478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ