Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadka wrote:Ruby, to tak całkiem niespodziewane? Mówiłaś już M.?
Nie przyznałam się ale w 6 dni po zrobiłam pierwszy test i była biel więc niczego innego się dzisiaj nie spodziewałamale niespodzianka! nawet owu nie miałam potwierdzonej monitoringiem
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rubyyyy zajęłam się pracą,,,wracam a tu !!! WOW WOW WOW WOW
ale cichutko, powolutku...trzymam za przyrost :* próbuje sobie wyobrazić co czujesz.... :* ciesze się Moderatorko KochanaRuby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonek ale by było jakbyśmy do Ruby w marcu dołączyły...ale ja nie zatestuje wcześniej niż w swoje urodziny tj 27.03 lub dzień później...oczywiście jak @ nie przyjdzie. A Ty planujesz?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Aga ja test kupiłam, ale może dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wolę wiedzieć, czy mogę w Święta strzelić drina
Dobry planja zobaczę co w piatek mi ginka powie, jeśli zobaczy że mogło się zadziać i że owulka była to podsyci moje nadzieje....
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj jeszcze drina u mamy wypiłam i w domu wina trochę - normalnie miałam lekką fazę
Cynamon powiedział, że mam zostawić resztę okien bo on to zrobiale jeszcze coś...mówił" wiesz widziałem tę kreskę ale nie chciałem żebyś się napaliła, chociaż wiedziałem że polecisz oddać krew" no i mówił że sprawdzał telefon co chwilę
Aguś w tym cyklu było dokładnie 3 razy i to było piątek, sobota i niedzielaa owu sb lub ndz czyli wstrzeliliśmy się chyba idealnie ;)z tego muszą być dzieci więc liczę na dobrry przyrost w środę
Edycik, AgaL, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie, MamaTuśka, Kjopa3, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga, Cynamon - mam nadzieję, że okażemy się "świętą trójcą" w tym miesiącu
ja jak zwykle się pospieszyłam z testami. Cały czas o was myślę i czekam na efekty u was
w sensie chodzi mi o to że owulowałyśmy razem to może zajdziemy razemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:09
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie owu była w niedziele lub pon, a
było czwartek, sobota, niedziela.....więc też wstrzelone
ale nie chcę się nakręcać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:10
Ruby, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:U mnie owu była w niedziele lub pon, a