SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, to tak całkiem niespodziewane? Mówiłaś już M.?

Ruby lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby wcale nie takie widmo!!! :) :) :) trzymam kciuki by wszystko dobrze się układało :* kiedy powiesz M że byłaś na becie? :D

no dzisiaj dzisiaj, jak tylko mój telefon odbierze :D już się dobijam do niego :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To żadne widmo tylko piękna, tłusta kreseczka :-) nie dość, że wróżby się spełniły to jeszcze ten Twój sen proroczy :-)

To musi być otwarcie furtki dla pozostałych :-) niech passa trwa :-)

cinnamon cookie, Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa Ruby:) ale sie ciesze. Czyli faktycznie sie udalo pomimo tego ze nie pokrywa sie z ksiezycem :)

Ruby lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby, to tak całkiem niespodziewane? Mówiłaś już M.?
    Madka jedynie ten bladzioch mnie zmusił do bety. W innym wypadku nic, żadnych objawów.
    Nie przyznałam się ale w 6 dni po zrobiłam pierwszy test i była biel więc niczego innego się dzisiaj nie spodziewałam ;) ale niespodzianka! nawet owu nie miałam potwierdzonej monitoringiem :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Aaaaaa Ruby:) ale sie ciesze. Czyli faktycznie sie udalo pomimo tego ze nie pokrywa sie z ksiezycem :)
    no w sumie to tak, bo miałam jakoś 12-13 owulację a według księżyca 15 miało być.

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubyyyy zajęłam się pracą,,,wracam a tu !!! WOW WOW WOW WOW :D :D :D
    ale cichutko, powolutku...trzymam za przyrost :* próbuje sobie wyobrazić co czujesz.... :* ciesze się Moderatorko Kochana :)

Ruby lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak już się dodzwonisz do M co powiedział :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby powiedz ile było <3 i czy w dniach owulki?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek ale by było jakbyśmy do Ruby w marcu dołączyły...ale ja nie zatestuje wcześniej niż w swoje urodziny tj 27.03 lub dzień później...oczywiście jak @ nie przyjdzie. A Ty planujesz?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja test kupiłam, ale może dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wolę wiedzieć, czy mogę w Święta strzelić drina ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aga ja test kupiłam, ale może dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wolę wiedzieć, czy mogę w Święta strzelić drina ;)

Dobry plan :) ja zobaczę co w piatek mi ginka powie, jeśli zobaczy że mogło się zadziać i że owulka była to podsyci moje nadzieje....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek jaki test masz, apteczny czy rossmanowski?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wow gratulacje

Ruby lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj jeszcze drina u mamy wypiłam i w domu wina trochę - normalnie miałam lekką fazę :D

Cynamon powiedział, że mam zostawić resztę okien bo on to zrobi :D ale jeszcze coś...mówił" wiesz widziałem tę kreskę ale nie chciałem żebyś się napaliła, chociaż wiedziałem że polecisz oddać krew" no i mówił że sprawdzał telefon co chwilę :P

Aguś w tym cyklu było dokładnie 3 razy i to było piątek, sobota i niedziela :D a owu sb lub ndz czyli wstrzeliliśmy się chyba idealnie ;)z tego muszą być dzieci więc liczę na dobrry przyrost w środę :)

Edycik, AgaL, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie, MamaTuśka, Kjopa3, Ejrene lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Cynamon - mam nadzieję, że okażemy się "świętą trójcą" w tym miesiącu :) ja jak zwykle się pospieszyłam z testami. Cały czas o was myślę i czekam na efekty u was :)

w sensie chodzi mi o to że owulowałyśmy razem to może zajdziemy razem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:09

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek jaki test masz, apteczny czy rossmanowski?
    Ja miałam pinka ale tego z tej apteki internetowej co zamówiłam czułość 25 i coś już pokazał. Jutro znowu siknę i zobaczę czy ciemnieje.

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owu była w niedziele lub pon, a <3 było czwartek, sobota, niedziela.....więc też wstrzelone :D ale nie chcę się nakręcać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:10

Ruby, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to jak czułość 25 i widać kreseczkę,to wierzę, że będzie ładnie rosło :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    U mnie owu była w niedziele lub pon, a <3 było czwartek, sobota, niedziela.....więc też wstrzelone :D ale nie chcę się nakręcać...
    Aga wiadoma sprawa. Ja też nieśmiało się cieszę, ale to jeszcze nie koniec stresu. Matko oznaczenie tej bety to jakaś katorga - to czekanie jak na ścięcie normalnie.

‹‹ 1474 1475 1476 1477 1478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ