Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita wrote:Paryzetka
po urodzeniu to się dopiero zacznie stresowanie i zamartwianie...
ale masz szalony cykl, czyzby owu ok 20 dc ?Chociaż dobrze mi bez termometru i supli
A i zgodnie z poradą dnia - 8 szklanek wody dziennie na śluz wprowadzę, to przynajmniej nie zaszkodzi
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik wrote:Wiesz Madka samo podejście doktora mnie zdziwiło, bo się dziwił,że jeszcze nie zaszłam.
Sprawdziłam ta wizyta 5 kwietnia to będzie akurat mój 15 dc więc super,biorę leki i zobaczymy co dalej.
Cześć Edycik. Wybacz, że tak z partyzanta ale zaintrygował mnie ten Twój doktor i chciałam Cie zapytać kto to taki i gdzie leczy? Zdradzisz jego namiary?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie M. odprawiłam do pracy na popołudniu, psy wyprowadzone, więc jestem. Byłam w tej aptece, kupiłam zamiennik Acard-u Acesan - w aptece powiedzieli, że to dokładnie to samo, więc wzięłam. Sprawdziłam skład - rzeczywiście, więc zaraz biorę tableteczkę
Rano mierzyłam tempkę i ładnie się podniosła, więc może owulka była? Od dziś luteina i czekam na pierwsze objawy cionszoweRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Prowadzę wykres, zaraz wrzucę do podpisu
18dc dzisiaj
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, Ruby miała mieć wyniki po 14. Czekamy :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Aguś coś musi być z tą pogoda, u mnie za oknem się pochmurzyło jakby padać miało zaraz.Dobrze że jeszcze 45 minutek i koniec pracy
Tak jak Majjusia mam benefita i zamierzam z niego korzystać ,dziś z M.basenik i pewnie jutro też.AgaL lubi tę wiadomość