Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ja teraz wszystko w TM mieszam, ale wczesniej jak nie miałam wrzucałam do blendera.Ostatnio zrobiłam dwu kolorowy koktaj pomarańczowo -zielony.
Wpierw pomarańcza zmiksowana z odrabinką wody przelałam do szklanki,potem liście szpinaku z awocadoi to na górę nalałam
pycha
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeste,dopiero wrzucili, też czekałam z niecierpliwością
Proga mam rekordowego chyba bo: 62,39 ng/ml
a Beta też w normie: 684,80 mIU/ml
także chyba jestem w tej ciąży
Dzięki za kciuki kobiety, na was zawsze można liczyć :***Edycik, chmurreczkaa, AgaL, majju, Luccecita, Paryzetka83, Kjopa3, midnight, madzikk, Ejrene, Kasia1407, luna91, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ja też robię koktajle w blenderze. Mam teraz już drugi z Brauna i bardzo sobie chwalę.
AgaL lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Jeste,dopiero wrzucili, też czekałam z niecierpliwością
Proga mam rekordowego chyba bo: 62,39 ng/ml
a Beta też w normie: 684,80 mIU/ml
także chyba jestem w tej ciąży
Dzięki za kciuki kobiety, na was zawsze można liczyć :***
Ruby teraz już prosimy Cię o nie panikowanieBędzie dobrze, bo musi być, poza tym wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. Musisz w to uwierzyć i się cały czas nie stresować, żeby maluszkowi tym nie zaszkodzić
Wiem, że łatwo się pisze, a trudniej wykonać, ale my tu wszystkie w Was wierzymy i mocno trzymamy kciuki, więc nie ma innej opcji, jak szczęśliwe zakończenie
Ruby lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Aga fajnie się prezentuje ten blender i fajnie, że od razu z tego kubeczka można potem pić. Bardzo praktyczne rozwiązanie moim zdaniem.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wg. tego co mam na pierwszej stronie to Twój prog. jest jak w 22 tygodniu
. Gratuluję bety
Kas wczoraj dopiero Ci odpisałam.
Chmureczka jakie masz krople wit.D? Jaka firma?Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ruby wg. tego co mam na pierwszej stronie to Twój prog. jest jak w 22 tygodniu
. Gratuluję bety
Kas wczoraj dopiero Ci odpisałam.
Chmureczka jakie masz krople wit.D? Jaka firma?pod język i no stress
AgaL, chmurreczkaa, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Kjopa dzięki:*
Też mi się ten blender podobamuszę pomyśleć nad nic mocniej,tymbardziej że zbliża nam się 7rocznica ślubu to może taki mały prezent
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kjopa mam kropelki z wit D Vigantol, są bezsmakowe. Wiem, ze są jeszcze takie z innej firmy o smaku anyżkowym jeśli ktoś lubi, ja nie znoszę anyżu, więc wolę te. 10 kropelek to jest dawka 5000Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!