Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby gratulacje
Piękny przyrost
Tak się cieszę że się udało. I możesz wreszcie uwierzyć w to że nosisz w sobie nowe życie
Katiusza ja stosuje teraz wit. B6 i powiem ci że śluz mój się bardzo bardzo poprawił tylko że jeszcze przez pół cyklu co drugi dzień brałam globulki z estrogenem na ten śluz. Ale myślę że duży wpływ ma wit. B6 i biorę po 6/7 tabletek.
Chmureczka ja miałam laparoskopie i to na prawdę nic strasznego. Stresowałam się okropnie a okazało się że nie ma czego. Miałam nakuwane pęcherzyki ponieważ mam PCOS i drożność była sprawdzana. Ogólnie teraz dowiedziałam się że bezsensu miałam to zrobione bo nie byłam w ogóle przygotowana do tego i tak na prawdę po miesiącu wszystko się odbudowało.
U mnie dziewczynki na razie spokój czekam na @ która ma przyjść około 8 kwietnia i nadzieje mam że w przyszłym cyklu coś się pojawi na tych jajnikach ponieważ chce zacząć działać a tak to czuje że stoje w miejscu i już nawet nie pamiętam kiedy robiłam test ciążowy. I chyba normalnie za tym tęsknię
Dobrej nocki wam dziewczyny życzę :*AgaL lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
Ruby gratuluje! Ciąża jak malowana
Wybaczcie, że tak mało wpadam, ale dobija mnie fakt, że nie wiem co z moją owu. Czy była, czy wogóle będzie. Kolejny cykl stracony
Miłego dnia Wam życzę :*29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby wielkie gratki, beta ślicznie przyrosła
pozostaje czekać na wizytę
Midnight robiłaś krzywą, że jesteś na diecie cukrzycowej? Jaki miałaś wynik? Ja z tym walczę już 10 tyg, z efektem różnymzapraszam na wątek cukrzyca ciążowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 08:34
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Kobietki
coraz blizej piąteczek i weekend
Majju trzymam za wizytę, żeby coś się tam zadziało :* Bardzo bardzo mocno :*
Edycik u nas tez pochmurnie, piję kawkę i zbieram energię do pracy
Luccecita miłego dnia Tobie teżmajju, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
Ruby gratuluję wynikówbeta pięknie przyrosła a prog jak malowany!
Majju trzymam kciuki za wizytę no i of course Twoją owulkę:*
Chmureczko mi gin ostatnio powiedział, że jak do lata nic nie zaskoczy to HSG... A co to za plastry? Gdzieś czytałam o nich ale nie pamiętam..
Kurczę u mnie na pewno jest coś nie tak, jeden dzień normalny @, na drugi ledwo ledwo i dziś już nic.... Przy tabletkach anty miałam 4-5 dni @ i to normalną a nie takie pitu pitucoś mi się pochrzaniło w organizmie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 08:45
majju lubi tę wiadomość
-
O właśnie mi przypomniałaś Cinnamonku, że miałam napisać Chmureczce
Ja miałam robione HSG na początku, wyszło że niby drożne oba ale lekarz w trakcie mówił, że ból jest taki wielki bo możliwe, że coś tam było przytkane. Jak o tym powiedziałam mojej gin to powiedziała, że lepiej żeby lekarz się mylił bo jak coś rzeczywiście było zatkane to za kilka miesięcy znów się zatka. -
HEj
Majjuu trzymam mocno kciuki żeby wszystko było duże piękne i na swoim miejscu :*
O ktrórej idziesz?
Cinnamom dziwne, może do lekarza...a Ty robiłaś testy i nic nie było..?
Agatia dzięki za zaproszenie, to może tam się pojawię, dowiem się co z czym jeść
Miłego dniaCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17