Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:Chmurreczka a te plastry to normalnie w aptece kupię? I ma to jakąś nazwę czy normalnie plastry borowinowe?
ImięR. Kupisz normalnie w aptece, ok 10zł kosztuje 5sztNormalnie plastry borowinowe się nazywają.
Dodaję linka :http://www.cefarm24.pl/916,plastry-borowinowe-18-cm-x-30-cm-5-szt.html
Ja też kupię i od nowego cyklu będę się okładać tą borowinąImię_Róży lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Cześć dziewczynki
Majju kciuki za wizytę :*
Chmureczko ja bym spróbiwała z borowiną raczej nie zaszkodzi a może pomóc.
Cynamon ja miałam takie @ zanim zaczęłam brać luteinę, troszkę plamień jeden dzień obfity, potem takie kapu kapu i już byłam po @. A Ty miałaś podobnie z plamieniami jak ja to może to progesteron?
Katiusza kciuki za nowy cykl :*AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Wczoraj widziałam na wątku o AMH, że dziewczyna po dwóch latach starań, była w sanatorium, miała m.in. zabiegi z borowinami i właśnie się dowiedziała, że jest w ciązy. Ona miała te tampony i plastry
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Wczoraj widziałam na wątku o AMH, że dziewczyna po dwóch latach starań, była w sanatorium, miała m.in. zabiegi z borowinami i właśnie się dowiedziała, że jest w ciązy. Ona miała te tampony i plastry
Kurde, muszę spróbować!AgaL lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Cynamonku proga najlepiej badać 7 dpo
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny dość pitolenia, nastawiona jestem bojowo na nowy cykl, kupię plastry, żel, będę łykać suple, i jak trzeba będzie to piórko w tylek wsadzę i watę w ucho☺
AgaL, midnight, chmurreczkaa, Ruby, majju, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, MamaTuśka lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Oj dziewczyny dość pitolenia, nastawiona jestem bojowo na nowy cykl, kupię plastry, żel, będę łykać suple, i jak trzeba będzie to piórko w tylek wsadzę i watę w ucho☺
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Kobitki próbujcie te borowiny, ja może też spróbuje, ale narazie chce zobaczyć na zwykłym monitoringu co tam u mnie samo się dzieje bo nigdy nie miałam
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Paryzetka mam dokładnie tak jak Ty... To może lepiej zbadam proga zamiast czekać
w którym dc powinnam?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luce najlepiej dla Ciebie zbadać dzisiaj, w 7dpo
Ale ja się nie znam, bo lutkę dostałam "na oko" i nie badałam proga do tej pory.
A propos badań - prl bada się w 3dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 10:44
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Luccecita wrote:chmureczka
Twój wykres widzę pusty ??
NaprawioneRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny