Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro muszę zrobić TSH, anty-TPO i anty-TG. Ciekawa jestem wyników, czy trochę się polepszyły po dwóch miesiącach brania eutyroxu. Na przyszły wtorek zapisałam się do endo, mam nadzieję, że będzie poprawaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Oj tak, zapowiada się miły weekend
Odkąd monitoruje cykle miałam tylko raz taki pęcherzyk i wtedy też dostałam Pregnyl na pęknięcie. Potem miałam problemy z tym pecherzykiem bo nie chciał się wchłonąć.
Zapomniałam zapytać czy dziś też ♥, było wczoraj i dwa dni temu. Nie chciałabym przegapić ale też chyba powinniśmy zostawić 'energię' na weekendAgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Majju świetnie! To teraz do dzieła! Musi się udać!
Cinnamonku, a pytałaś kiedyś gin o to? Ja po odstawieniu mam takie same, tylko nie bolą.
Dziewczyny mam do Was prośbę o poradę... W poprzednich cyklach (w ostatnim na pewno była owu) miałam kłucie jajników. W tym cyklu w 7dc miałam pęcherzyk 9,9mm. Od 11dc pobolewa mnie podbrzusze, twardnieje, tak jakby skurcze były. Dziś mam 14dc. Jajników prawie wogóle nie czuję. Obstawiałam owulkę na 12/13 dc. W 11dc test był prawie pozytywny, a od 12dc są negatywne. Macie jakiś pomysł, dlaczego mam takie dziwne bóle. Może owulki nie było i nie będzie? Chociaż od wczoraj mam lekko bolesne piersi. Ale zawsze czułam stan podgorączkowy, a teraz nie. Dajcie jakąś dobrą radę, co to może być
Edycik kiedy wyniki?Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Majju wiadomo, że pęcherzyk będzie piękny bo coś pisałaś, że księżyc ma Ci sprzyjać w tym cyklu
. Ciąża murowana. Jak masz ochotę to i dzisiaj
Nigdy nie wiadomo co będzie. Może dasz zastrzyk na pęknięcie a pęcherzyka już nie będzie
Madka czasem ból owu się utrzymuje trochę dłużej. Może sporo płynu było i podrażnia otrzewną i jeszcze czujesz. Ja czasem mam dzień, dwa po owu jeszcze bóle. W tamtym roku miałam mocne wzdęcia i zaparcia w owu a teraz tylko bóle owu czasem ze wzdęciami ale bez przebojów póki co. -
Cinnamonku trochę lipa z tą wizytą...
MAju jak podziałcie dziś i potem w weekend to jak ta lalaw piątek się zregenerują a dziś moze w ramach świętowania
Madka niestety nie pomogę...cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kjopa tylko niech ktoś mądry mi powie jak wygląda ból owu
Tak jak pisałam zawsze były jajniki, a teraz mam ból i twardnienie podbrzusza, a jajników praktycznie nie.
-
Madka spokojnie, kazdy cykl moze byc inny. Jezeli piersi pobolewaja to juz pewnie po owulce lub po jej terminie jestes. A spr tempke? Nie analizuj za bardzo tylko cierpliwie czekaj. No stress;)
madka lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madka a Ty prowadzisz wykres? Testy owu u mnie akurat się nie sprawdzały. Wolę sprawdzać temperaturę i notować jakość śluzu.
Ja też zazwyczaj po owu miewam delikatne bóle podbrzusza, utrzymują się przez kilka dni, nie wiem czy to coś oznacza, ale jakoś specjalnie mnie to nigdy nie niepokoiło. Tak naprawdę to nasze organizmy są zagadką, co miesiąc mogą zachowywać się inaczej.
Ale, ale...może cionsza? Już masz pierwsze objawymadka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Madzik tempki nie mierzę, bo zwariowałabym jeszcze bardziej
Ciekawa jestem strasznie co z tą owu, bo zdarzył mi się ostatnio cykl bez i martwię się czy nie mam z tym problemu. A co znaczy, że jestem już po terminie owu skoro piersi bolą. Mogą boleć po terminie, ale owu nie było? Ciemna jestem, nie zrozumiałam
-
Chmureczko cionsza na pewno
Boję się, że albo owu nie było i nie będzie, a jeśli jednak była to
zapóźno było
Ze śluzem mam problem w tym cyklu. Nie umiem wogóle go określić.
-
Madka mnie bolą piersi w II fazie cyklu, im bliżej @ tym bardziej. Nie w każdym cyklu miewałam owulki, ale piersi bolały mnie zawsze. Ile osób tyle różnych opinii zapewne, więc nie wiem czy warto się tym sugerować. Ciężko nie zwariować, ale może rzeczywiście od następnego cyklu (oczywiście jeśli będzie następny, a życzę Ci, by jednak nie
) zabierz się jednak za mierzenie, ułatwi Ci to na pewno obserwację swojego ciała i organizmu
madka lubi tę wiadomość
-
Madka, moglo sie zdarzyc ze jajeczko sie nie wyklulo, stres ma ogromny wplyw na to a ze ty ten cykl tak bardzo analizujesz, ale wiem ze ciezko tego nie robic. Miejmy nadzieje ze to jednak cos innego. Zapewne byla owulka wiec czekamy:) Glowa do gory, i tak nie masz ma to wplywu, trzymam kciuki:)
madka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madka wrote:Dzięki Madzik, Chmureczko :*
Polecam się na przyszłość
Madzik dobrze Ci napisała, no stress bo i tak nie masz już na to wpływu. Poczekamy, zobaczymymadka lubi tę wiadomość
-
Edycik poszłam prywatnie, niestety to bardzo drogi interes, ale powiedziałam sobie, że jak mus to mus
Cały plan żywieniowy na najbliższe 3 miesiące + wizyty kontrolne to 390zł + 60zł pierwsza wizyta. Rozbili mi to na 2 raty, więc nie jest tak tragicznie. Trochę się szarpnęłam, ale jak widzisz, muszę zbić co najmniej 14kg. Jestem pełna nadziei, że się uda. Do tej pory robiłam wszystko źle by schudnąć, z tego co mi Pani dietetyk powiedziała. Posłucham jej. Kilku znajomym już bardzo pomogła, a ja nijak nie potrafię sobie ze zbiciem tej wagi poradzić sama, więc muszę jej zaufać.
Edycik lubi tę wiadomość